Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

3.günde başlanıyo diye biliyorum ben ama doktoruna sorman daha iyi olabilir belki bizden daha iyi bi cevap alabilirsin
Benim hamile kaldığım transferim de 5. Gün başlanmıştı transfer hazırlığım. Bir diğer transferim de 3. Gün başlandı. Bu sefer ikinci günden başlandı. Oluyor yani

Benim hamile kaldığım transferim de 5. Gün başlanmıştı transfer hazırlığım. Bir diğer transferim de 3. Gün başlandı. Bu sefer ikinci günden başlandı. Oluyor yani
Ben de oluyor diye biliyorum ama. Tabi en iyi cevabı doktorumuz bilir bence ya ben ufak bir şeyi bile soruyorum nolur nolmaz diye

Ben de oluyor diye biliyorum ama. Tabi en iyi cevabı doktorumuz bilir bence ya ben ufak bir şeyi bile soruyorum nolur nolmaz diye
Tabii canım haklısın. Ben milyon kez tedavi gördüğüm için son 3 den örnek verdim. Bana doktorum muayene ile rahim kalinligina bakiyoruz istenilen incelikte olması önemli ilaca başlamak içinde 5 in altında olması gerekiyor dedi.bu sebepten iki ya da 3. Gün oluyor ama istenilen incelik o günler de görülmez ise benim ki gibi bile olabiliyor o açıdan örnek vermek istedim. Hepimiz bu dönem en ufacık şeyi bile kafamıza takıyoruz hassasız. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin

Olabilir ya benim hep ikinci gün bakıldı ve ilaca başlandı benimde daha ikinci transferim çok tecrübeli değilim haliyle. Kesinlikle haklısınız ya aminn inşşallah rabbim hepimizin kucaklarını boş eylemesin

Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah bu transferin son olsun sağlıkla kavuş bebeklerine. Duam hepimiz için ben de yıllardır ugrasiyorum ama son tedavimi sayıyorum bu kez son olur sağlıkla kucağımıza alırız inşaAllah

Teşekkür ederim yarın doktorumu arıcam pazar günü artık özelde istediği kanları vericem sanırım lh e2 progesteron isteniyor çok para tutmaz diye düşünüyorum..
ben özel hastahanede dış takip için yaptırmıştım testlerimi, progesteron dış labaratuvarda yapılıyormuş bana 3 4 gün sonrasına gün verdiler ve sonucum neden çıkmadı diye sorduğumda öğrendim, gittim labaratuvara kendim verdim sadece progesterona 400 tl vermiştim

Teşekkür ederim yarın doktorumu arıcam pazar günü artık özelde istediği kanları vericem sanırım lh e2 progesteron isteniyor çok para tutmaz diye düşünüyorum..
Canım ben İstanbul dışında oturuyorum transfer hazırlığında kendi oturduğum yerde doktora gidip muayene ve kan sonucunu yolladım onlar ilaçlarımı belirleyip reçete yolladı. Sonra muayene gereği görürlerse bana hemşire diyor git şuna baktır bize söyle son transfer zamanı çağırıyorlar. Yani sen de öyle yapabilirsin doktorun müsaade ederse. Ben kanı özelde direk kan girişi yaptırarak özel hastanede verdim benim de haftasonuna gelmişti sadece estradiol ve progesteron istemişti benden tüm transferlerim de hep bunlara bakıldı 1.120 lira ödedim. Bende hiç lh istenmedi şimdiye kadar ama doktorun zaten ne test istediğini söyler sana

Bende Mart'ta transfer olmuştum 5AA embriyo ama 12 . haftada düşük yaptım.. Perşembe günü ikinci transferim yapıldı 4AA benimde doktorum genetiği önermedi .. Bebeğin tutması değil 9 ay boyunca ilerlemesi önemli ilk tuttuğunda çok sevinmiştim ama elimden kayıp gitti bu sefer nasıl olacak bilmiyorum banada dua edin lütfen

Ah canım Allah'ım yardımcımız olsun ben de aynı durumu yaşadım çok zor. inşaAllah bu sefer bebeklerimizi sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız. Ben de aynı dua ediyorum o korku içimde yer etmiş. Allah'ım kanlı canlı afiyetli kucağımızda görmeyi nasip etsin

Amin inşallah canım benim Rabbim bu yolda koşturduğu tüm kullarına güzel müjdeler almasını nasip etsin..sizinde embriyo kalitesi neydi kaçıncı haftada düştü birde sebebi neydi çok soru sordum kusura bakmayın

Estağfurullah benim 3.gun embriyosu idi ama kaliteli demişlerdi ve herşey de çok iyi gidiyor diyorlardı. 3.gun olmasına rağmen transferin 6. Günün testte silik görmüştüm kimse inanmamisti bu kadar erken çıkamaz diye. 10.hafta da kalbinin durduğunu öğrendik benim daha eski doğal kaybım da var Allah'ım kimseye yaşatmasın bende yeni transfere hazırlanıyorum tek duam sağlıkla kucağımıza alalım. Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün oldu şükrünü sevincini yaşatsın bizlere de hepimize pozitif haberler almayı nasip etsin

Amin inşallah canım çok üzüldüm o acıyı bilirim üç ay ölü gibi gezdim rabbim kimseye yaşatmasın..peki genetik test falan verdiniz mi sebebi neymiş düşüklerin

Amin inşallah canım çok üzüldüm o acıyı bilirim üç ay ölü gibi gezdim rabbim kimseye yaşatmasın..peki genetik test falan verdiniz mi sebebi neymiş düşüklerin
Benim doğal olanlar zamanı bir tek ben de pıhtılaşma çıkmıştı ama onu da doktor basit olduğunu kan sulandırıcı ile çözüleceğini söyledi. Bu son düşük sonrası genetik istedik ama doktor yollamamıs patolojiden de kalp durması olarak geldi. Genel yorum olarak hem yaşımı söylediler hem de sağlıksızmıs demek dediler. Daha evvel genetikle de kimyasal olmuştu ondan genetik tekrar transfer öncesi yapmadık. Valla kafam karman corman yani Allah'ım nasip etmeyince genetikli de olmuyor iyi embriyoda olmuyor Allah'ım bizlere de bu sefer sağlıkla afiyetle kucağımıza alacağımız gebelik nasip etsin

Yorumunuzu görünce yazmak istedim ben de ilk transferimde 4Aa 5.gün embriyosuydu 9.haftada kalbi durdu kaybetmiştim geride tek embriyom kalmıştı o da 4Aaydı çözdürüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür onunla şuan hamileyim 18haftam doldu çok şükür yani neye dayanarak göndermedi embriyonuzun kalitesi de güzel görünüyor aslında

Bağışıklık baskılayıcı kullanmış mıydınız kimyasal olan gebeliğinizde bebeğin tutunması için ?

Bağışıklık baskılayıcı kullanmış mıydınız kimyasal olan gebeliğinizde bebeğin tutunması için ?
Evet kullandım bağışıklık baskılayıci intralipd serum prograf kullandım. Kalbi duran gebelikte de kullandım. Bu sefer biraz daha doz fazla olarak ve haftalık olarak verildi bu sefer şifa olur nasip olur

Bilmiyorum para tuzağı gibi bir cümle kullandı.. herşey nasip bu sayfada 5AA embriyo transferi olup genetiği temiz gelen bir sürü gebe var ama ne yazık ki yine düşükle sonuçlanmş rabbim yazmamış etsin hepimizi bu yolda güldürsn

Evet kullandım bağışıklık baskılayıci intralipd serum prograf kullandım. Kalbi duran gebelikte de kullandım. Bu sefer biraz daha doz fazla olarak ve haftalık olarak verildi bu sefer şifa olur nasip olur
daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum siz nerde görüyordunuz tedavinizi,kimyasal olan gebeliğiniz genetik taramalımıydı

daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum siz nerde görüyordunuz tedavinizi,kimyasal olan gebeliğiniz genetik taramalımıydı
Evet canım kimyasal olan genetikli idi. O tedavim de özel bir doktor idi muayenehanesi vardı işlemleri Memorial de yapıyordu. Şuan Acıbadem de tedavi görüyorum. Benim sürecim 11 yıl oldu son 5 yıldır aynı merkezde devam ediyorum.burada bir transferim negatif oldu bir transferim pozitif oldu ama kalbi durdu. Sonra da kürtaja bağlı yapışıklık oldu bir yıldan fazla da onu düzelmesi sürdü bir sürü kez işlem yapıldı ameliyat dışında sonunda düzeldi sonsuz şükürler olsun. Bakalım bu sefer tamamına erdirir Allah'ım inşaAllah

bende 12 yıllık evliyim 36 yaşındayım benimde sürecim 10 yıldır devam ediyor 2 aşılama 2 tüp bebek tedavim negatif oldu tedavilerden sonra 10 kere hamilelik yaşadım ilki 9 haftada kalbi durdu diğerleri 2 dış gebelik 7 kimyasal tekrar tüp bebeğe başlayacağız şişli memorialde genetik taramalı yaptırcağız wes genetik testimde guluten hassasiyeti ,mthfrler heterazigot,faktör 5 kanama eğilimi hlb 52 pozitif çıktı ayrıca kır testi yaptırdım onu ama ankarada ön görüşmeye gittiğim doktor istemişti şişli memorialle görüşmeye gittiğimde bu test istenmedi benden sadece tekrar rahim filmi istendi ve kayıplarımın embriyoya bağlı olabileceği söylendi, kır testimde poztitif çıktı ,forumda okumustum genetik taramalı tüp bebek yaptıran biti tutmadığını semra hocanın bağışıklık baskılayacı tedavi uygulayalım dediğini paylaşmış yada size bu tedavi uygulanmış ama doz arttırılmış bu sefer , tekraralayan kayıplarım beni çok yıprattı tekrar bir kayıp daha psikolojim kaldıramıcak gibi geliyor, 3 yıl burda dolğal yolla hamile kalabildiğim için bir prof tarafından yumurta takibi yapıcam rahim kalınlığın nasıl su genetik test bu test derken muayene parası için beni oyaladı bu arada amh düştü doktorlara güvenimi tamamen kaybettim bulunduğum şehirde gitmediğim doktor kalmadı her hamileliğimde doktor doktor dolaştım, tüp bebekte negatifi görüp sizde bu sefer şunu deneyelim gibi bir durumla karşılaşmaktan çok korkuyorum.
sizin yapışıklık tüpdemiydi benimde sağ tüpüm kapalı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…