Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

İnşallah canım ister istemez araştırıyorum hep her şey tam olsun istiyorum rahim kalınlığın kaçtı
Son kontrolüm 29 ekim’deydi o zaman 11.5 mm dediler bugün sadece uygun olduğunu söylediler ben de sormadım. Hepimiz araştırıyoruz canım seni çok iyi anlıyorum ChatGPT ile kardeş oldum ben bu süreçte ama aslında herkesin vücudu dengesi çok farklı. Bugün işlem öncesi embriyolog bilgi verdi çok güzel bir cümle kullandı “biz de elimizden geleni yaptık siz de elinizden geleni yaptınız ama bir de doğanın enerjisi var o da bizden yanaysa gebelik elde ederiz zaten” dedi. O kadar kafam rahatladı ki bizler elimizden geleni yaptık inşallah kolaylıkla alalım karşılığını dua edeceğiz bol bol. İnsanın içini de çok rahatlatıyor

Kesinlikle canım Allah ol der olur

Bende 41 içindeyim yaş olarak ilk tüp bebek denemem ama sadece 3. Gün embriyom kaldı 13 ü gibi transfer ettirilecek 22. Günü adetin. İnşallah güzel olacak
Hayırlısı olsun inşallah benimde 22. Güne denk geliyor 10 kasımda transfer

Çok güzel rahim kalınlığı güzel olacak inşallah canım benim dün 9.4 dü 5 gün var transfere inşallah iyi olur daha

Çok güzel rahim kalınlığı güzel olacak inşallah canım benim dün 9.4 dü 5 gün var transfere inşallah iyi olur daha
Benim de son 2 günde atak yaptı kalınlığım 8.5 mm’den bir anda 11.5 oldu senin de öyle olabilir zaten dünkü kalınlığı bile çok iyi

Canım benim daha önce iki transferim de uygulandı birinde gebelik oldu biri negatif sonuç oldu. Etki kısmında doktor yüzde 10 kadar etkisi olduğunu söyledi eskiden gereksiz deniyormus ama son yapılan araştırma onu gösteriyor dedi. Ama çok mu lazım dersen bence değil arkadaşıma yapılmadı ama hamile kaldı.embriyolarin iyi ise doktorunun yönlendirmelerini dinle ama kafanda soru işareti olmasın doktoruna sor öyle karar ver

Ben de en son 7 ekimde adet oldum kasım adetini bekliyorum bir şey öğrenmek istiyorum adet olunca ilk gün mü doktora gidiliyor ve ne kadarda bir gidiliyor hani genel olarak ilaç vesaire veriliyor mu transfer öncesinde

Anladım canım doktorum ne soruyorsam gerek yok dıyor emrıolarınız ıyı dıyor ama ben mayısta hamıle kaldım kendım Kımyasal oldu yaşımda var bu yüzden yaptırmak ıstedıgımı soyledım doktora dedıgım gıbı gerek yok dedı sanırım ılk tüp bebek denemem olduğu ıcın ılkını bu sekılde bı denıyorlar olmuyorsa gerekli görüyorlar dıger testlerı falan sanırım ama ben bı kararsızım yınede Hersey rabbımın ıznı ıle olacak olduktan sonra her sekılde olur yeterkı nasıp etsın sa

Tabi paylaşmam mı benim daha önce bir gebeliğim oldu geçen sene ama kalbi durdu. Bu kez Allah'ım sağlıkla kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin hepimize
Sen nasılsın canım transferım bugün olacaktı oldunmu durum ne umarım güzel gecmıstır

Ben de en son 7 ekimde adet oldum kasım adetini bekliyorum bir şey öğrenmek istiyorum adet olunca ilk gün mü doktora gidiliyor ve ne kadarda bir gidiliyor hani genel olarak ilaç vesaire veriliyor mu transfer öncesinde
İkinci gün veya üçüncü gün çağırıyorlar sonrasında beni 3-4 günde bir kontrole çağırdılar. Son adet tarihim 13 Ekim’di 4 Kasım’da transfer yapıldı. Doğal hazırlık yapıldı bana herkesin farklı olabilir süreci

Fertilite jeli duydum kullananlar varmış etkiliymiş kullanan var mı aranızda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…