Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Hayırlı uğurlu olsun tedavin güzelliklerle devam etsin Allah'ım evladına tez vakit kolaylıkla sağlıkla bir kardeş nasip etsin hepimizin sonucu pozitif olsun

Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alıcaz benimde transfer olumsuz olmuştu hazırlarsın sağlıklı embriyo buldum çok şükür sonunda pazartesi 10 kasım trsanfer
Çok teşekkür ederim hepinize ben şuan yumurta geliştiriyorum yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler

Kızlar bugün benim kafama takıldı henüz progesteron kullanmaya başlamadan progesteron baktırdım 5 çıktı tsh ım 0.6 ydı 7 olmus attım az önce sonuçlarımı bu durumda iptal etmek mantıklı olur canım

Transferim iptal oldu benim Allahtan bugün gidip tsh baktırmışım progesteron değil de tsh yüksek dedi doktor. Daha önceki transferlerim de bu yüzden olmuyordu belki de . Şimdi adet olunca doğal transfer denicez

Transferim iptal oldu benim Allahtan bugün gidip tsh baktırmışım progesteron değil de tsh yüksek dedi doktor. Daha önceki transferlerim de bu yüzden olmuyordu belki de . Şimdi adet olunca doğal transfer denicez
Vardır bir hayır bunda da tsh neden bu kadar yüksek çıktı acaba

Aynı gün transfer olacaktık senınle ama Vardır bundada bı hayır canım pozıtıf sonuç olsunda varsın bır ay sonra olsun

Canım nasılsın? Bebısını aldın bol bol dınlen ve yakın zamanda Pozıtıf haberını ver bıze

Aynı gün transfer olacaktık senınle ama Vardır bundada bı hayır canım pozıtıf sonuç olsunda varsın bır ay sonra olsun
Tabiki canım Allah’ım içime şüphe düşürdü iyi ki de baktırmışım ilaçlar yüzünden daha önceki de tutmadı belki tsh dan dolayı. Vardır bi hayır şimdi regl olunca ilaçsız doğal transfer hazırlığı olacak

Balım hastanedeyim şuan idrara sıkış dediler 12de transferim çok heyecanlıyım sanki ilk transferim gibi Allah'ım bu sefer sağlıkla nasip etsin hepimize
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim bebiş biraz daha bekleyecek beni

Amin balım amin insaAllah
Amin balım amin inşaAllah hepimiz oldu şükrünü sevincini yaşayalım bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun
Amin kuzum ya inan hepımızden bu haberı almayı rabbım yaşatsın bıze sağlıklı bır sekılde

Canım nasılsın? Bebısını aldın bol bol dınlen ve yakın zamanda Pozıtıf haberını ver bıze
Rabbim gecıktırıyorsa guzellestırıyordur hepımız Allahın ıznı ıle 2026 yılına gebe gırecegız ınsallah

Ben de bugün transfer olana kadar inanılmaz heyecanlıydım şimdi yerini endişeye bıraktı. Allah'ım bu heyecanlarımızı boşa çıkarmasın
Sakın öyle endıselenıp kendını kötü hıssetme güzel düşün güzel olsun güzelde olacak ınsallah tadını çıkar Dıkkat et kendıne agrı falan yok demı şu an nasıl hıssedıyorsun kendını

Kızlar aranızda Sıgara kullanan varmı ben kullanıyorum azalttım hatta yarından ıtıbaren Hıc ıcmemeyı düşünüyorum zaten transferden sonra ıcmeyecektım ama bır kaç gün oncesınden bırakayım dedım ınsallah kötü etkılenmez

Canım hiç bir şey yok bir ara değişik keskin bir sancı girdi kasığıma ayaktayken uzandım hemen ama işleme bağlıdır diye düşünüyorum bir de gazım var sanki gibi ama oda rahime alet takılıyor içeri hava da kaciyordur mutlaka ondandır. Genel olarak hiç birşey yok. Ben de daha önce ki gebe kaldığım transferim ile kiyasliyorum doktor kıyaslama onu unut artık yapma kıyas dedi ama işte yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…