Evet bekleme kısmı çok zorBen de 5 Kasım'da oldum bana 15 Kasım kan ver dedi. Ben bekleyemem heralde 5. 6. Gün yaparım diye düşünüyorum. Sanki çok uzun zaman var gibi su bekleme kısmı bana çok zor geliyor umarım hepimizin sonucu pozitif olsun
Benim test günüm 13 Kasım önceden test yapmayı düşünmüyorum canım zaten 10. Günden önce çok erken olurKaçıncı gün test yapacaksın.
Sevinç hoca çokkk iyi biri. Naptın muayene oldun muKızlar şişlide sevinç hocayla görüşen var mı hiç ?
YaaSevinç hoca çokkk iyi biri. Naptın muayene oldun mu
Sevinç hoca dogal siklus ile ilerleyeceğiz dedi sizde de öyle mii ?Sevinç hoca çokkk iyi biri. Naptın muayene oldun mu
İnşallah düşerrAslında transferim 19 Kasımdı ama tsh 6 ya fırlamış estrofemden dolayı. Pazara kadar progesteron kullanmaya devam edicem sonra regl olmayı beklicem başlıcaz hormonlar normal çıkarsa. Tabi transferden bir gün önce tsh umarım 2 ye düşer
Hazırlık süreciniz ne kadar sürdü ben vitaminleri yeni almaya başladımmerhaba bende ekim 25 de transfer oldum embriyo şükür pozitif gördüm dinlen bol bol kendini kasma ze zihin olarak rahat tutmaya çalış ben normal yemeğimi yedim ekstra olarak muz nar kabah çekirdeği ve kefir tükettim
Rahim kalinlasmasi için veriliyor canım estrofem ya başka aynı etkiyi veren bi ilaç verilmiştir yda ihtiyacın yoktur öyle düşünSelam kızlar içinizde doktoru Aret Kamar olan var mı. Transfer sonrası hangi ilaçları yazdı merak ediyorum. Benim ilaçlarımın arasında Estoferm yok. Buradan okudum herkes kullanmış
12 idi transfere girdiğimde. Ama sonra incelmez mi herkes transferden sonra kullanmış kafam karıştıRahim kalinlasmasi için veriliyor canım estrofem ya başka aynı etkiyi veren bi ilaç verilmiştir yda ihtiyacın yoktur öyle düşün
Bilmiyorum ki doktorun daha iyi bilir ama dediğin gibi bende kullanıyorum12 idi transfere girdiğimde. Ama sonra incelmez mi herkes transferden sonra kullanmış kafam karıştı
Doğal siklus transfer olmuştur onda verilmiyormuş12 idi transfere girdiğimde. Ama sonra incelmez mi herkes transferden sonra kullanmış kafam karıştı
Bilmiyorum ki doktorun daha iyi bilir ama dediğin gibi bende kullanıyorum
Progesteron kullanıyorsundur12 idi transfere girdiğimde. Ama sonra incelmez mi herkes transferden sonra kullanmış kafam karıştı
Doğal siklusla ben de olmuştum daha önce. Vücut kendi kendine gebe kaldım sansın diye kendi ürettiğin hormona ek olarak dışardan az veriliyor. Doğal diye ondan deniyor. Baskın folikül bulunuyor ve o büyütülüyor. Kontrolleri çok sık oluyor ben çok hafif gonal f ve folik asit kullanmıştım. Sonra çatlatılıyor ve transfer. Hatta o gün ilişki öneriliyor ki transfer olan tutmasa bile belki doğal olur diye. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var biri doğal biri tüp. Ben de istiyordum ama uygun değildi maalesef.Kızlar dogal siklus ile ilgili bilgisi olan var mııı benim herhangi bir sorunum yok pcos görünümü var ama adetlerim vesaire düzenli onun dışında bir şeyim yok bu sebepten mi dogal tercih ediliyor bilen yazarsa çok sevinirim
Evet günde 1 iğne promesterProgesteron kullanıyorsundur
Bende dogal siklusla devam ediyorum bakalım ne olcak ,sizin sonuc ne olduDoğal siklusla ben de olmuştum daha önce. Vücut kendi kendine gebe kaldım sansın diye kendi ürettiğin hormona ek olarak dışardan az veriliyor. Doğal diye ondan deniyor. Baskın folikül bulunuyor ve o büyütülüyor. Kontrolleri çok sık oluyor ben çok hafif gonal f ve folik asit kullanmıştım. Sonra çatlatılıyor ve transfer. Hatta o gün ilişki öneriliyor ki transfer olan tutmasa bile belki doğal olur diye. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var biri doğal biri tüp. Ben de istiyordum ama uygun değildi maalesef.
Yumurta büyütmek için bi şey verdiler mi yoksa kendi haline mi bırakılıyorBende dogal siklusla devam ediyorum bakalım ne olcak ,sizin sonuc ne oldu
verdiler ama çok az doz akış daha doğal ilerliyor şuan ilkinde çok ilaç kullanmıştımYumurta büyütmek için bi şey verdiler mi yoksa kendi haline mi bırakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?