• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Sevinç hoca çokkk iyi biri. Naptın muayene oldun mu 🥰
Yaa 🥰 bende yücel hocaya iletmiştim dosyamı ama kurul sevinç hocaya vermiş sanırsam vardır bir hayır dedim değiştirmedim sevindim şuan bugün olacağım aşırııı heyecanlıyımmm sende benden iki gün önce başladın sanırsam

Aslında transferim 19 Kasımdı ama tsh 6 ya fırlamış estrofemden dolayı. Pazara kadar progesteron kullanmaya devam edicem sonra regl olmayı beklicem başlıcaz hormonlar normal çıkarsa. Tabi transferden bir gün önce tsh umarım 2 ye düşer
İnşallah düşerr🥹🥹

Selam kızlar içinizde doktoru Aret Kamar olan var mı. Transfer sonrası hangi ilaçları yazdı merak ediyorum. Benim ilaçlarımın arasında Estoferm yok. Buradan okudum herkes kullanmış

merhaba bende ekim 25 de transfer oldum embriyo şükür pozitif gördüm dinlen bol bol kendini kasma ze zihin olarak rahat tutmaya çalış ben normal yemeğimi yedim ekstra olarak muz nar kabah çekirdeği ve kefir tükettim
Hazırlık süreciniz ne kadar sürdü ben vitaminleri yeni almaya başladım

Kızlar dogal siklus ile ilgili bilgisi olan var mııı benim herhangi bir sorunum yok pcos görünümü var ama adetlerim vesaire düzenli onun dışında bir şeyim yok bu sebepten mi dogal tercih ediliyor bilen yazarsa çok sevinirim

Selam kızlar içinizde doktoru Aret Kamar olan var mı. Transfer sonrası hangi ilaçları yazdı merak ediyorum. Benim ilaçlarımın arasında Estoferm yok. Buradan okudum herkes kullanmış
Rahim kalinlasmasi için veriliyor canım estrofem ya başka aynı etkiyi veren bi ilaç verilmiştir yda ihtiyacın yoktur öyle düşün

Kızlar dogal siklus ile ilgili bilgisi olan var mııı benim herhangi bir sorunum yok pcos görünümü var ama adetlerim vesaire düzenli onun dışında bir şeyim yok bu sebepten mi dogal tercih ediliyor bilen yazarsa çok sevinirim
Doğal siklusla ben de olmuştum daha önce. Vücut kendi kendine gebe kaldım sansın diye kendi ürettiğin hormona ek olarak dışardan az veriliyor. Doğal diye ondan deniyor. Baskın folikül bulunuyor ve o büyütülüyor. Kontrolleri çok sık oluyor ben çok hafif gonal f ve folik asit kullanmıştım. Sonra çatlatılıyor ve transfer. Hatta o gün ilişki öneriliyor ki transfer olan tutmasa bile belki doğal olur diye. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var biri doğal biri tüp. Ben de istiyordum ama uygun değildi maalesef.

Doğal siklusla ben de olmuştum daha önce. Vücut kendi kendine gebe kaldım sansın diye kendi ürettiğin hormona ek olarak dışardan az veriliyor. Doğal diye ondan deniyor. Baskın folikül bulunuyor ve o büyütülüyor. Kontrolleri çok sık oluyor ben çok hafif gonal f ve folik asit kullanmıştım. Sonra çatlatılıyor ve transfer. Hatta o gün ilişki öneriliyor ki transfer olan tutmasa bile belki doğal olur diye. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var biri doğal biri tüp. Ben de istiyordum ama uygun değildi maalesef.
Bende dogal siklusla devam ediyorum bakalım ne olcak ,sizin sonuc ne oldu

Bende regl olunca doğal siklus başlıcam bakalım yumurta geliştirici bi şey verilecek mi. Benim tsh düşüp tekrar çıkmaz inşallah. Benim doğal gebelik oldu daha önce iki kez treanfer oldu hep taze transfer olunca tsh fark edilmedi sanırım bu yüzden tutmadı hiç çok şükür Allaha gidip baktırdım genetikli embriyo tutunmayabilirfi bu yüzden.

Tiroid sorunu olan arkadaşlar mutlaka transfer öncesi tsh bsktırın ilaçlar tsh yükseltiyor

Back
X