- 19 Ağustos 2024
- 400
- 152
- 23
- 26
20 Kasim benin de sonuc, Sana iyi Haber veririm insallaj22 kasımda transferim olacak Allah izin verirse. Var mı 22 sinde transfer olacak olan
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallllaH benim 22 de transferim yeni yapılacak daha20 Kasim benin de sonuc, Sana iyi Haber veririm insallaj
Amin insallah ilk transfer miHadi bakalım güzel haberlerle gel inşallllaH benim 22 de transferim yeni yapılacak daha
Merak ediyorum farklı olarak ne yöntem kullandı senin sorunun neydi?Kızlar brüksel tüp bebek merkezin de tedavi gören var mı acababen orada Cem Çelik hoca ile tedaviye başladımmm gerçi sonuna geldim ama inşallah sonu da güzel biter :))
Benim tüplerimde sıvı vardı ve kapalıydı ameliyat olmadan önce yumurtalıklarım falan zarar göremesin diye opu yu yaptı sonrasında ameliyat oldum sonra regl bekledik falan derken o şekilde ilerledik tam olarak sorduğunu anlamadım ama detaylı sorarsan cevaplarım canım :))Merak ediyorum farklı olarak ne yöntem kullandı senin sorunun neydi?
Transfer sürecinde kullandığınız vitaminler var mı kızlar? Benim ilk transferim negatif sınuölandı maalesef 2. Transfer sürecine gireceğim öncesinde vitamin takviyesi almak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı
Hayırrrr 4. OlacakAmin insallah ilk transfer mi
Bana da aynısı oldu sabah opuya gitmeden ağrı daha da arttı. Birkaç yumurtanın çatlamış olduğunu söyledi doktorKızlar bir sorum olacak yarın benim opu var. Gece 2 de çatlatma iğnesini vurdum çok kötüyüm yumurtalıklarım patlayacak gibi böyle olan var mı adet ağrısı gibi değil bildiğin yumurtalıklarım patlayacak gibi
Ben de öyle düşünüyorum. Yapacağım, zararı yok. Belki de faydası olur. Zaten fazlasıyla parayı gözden çıkardım biraz daha çıkaralımYani ne kadar sonucu etkiler bilmem ama bende embriyo glue yaptırdım banada %5 %10 tutma ihtimalini arttırıyor denildi hatta instagramdan takip ettiğim bütün doktorların sayfalarında aynı yorumu görüyorum öneriliyor tabi tercih meselesi inşallah olumsuz olmaz ama olumsuz olursa keşke yaptırsaydım dememek için herşeyi yaptırdım artık gerisi nasip diyorum…
Ben 2 tane aynı saatte aynı anda gonapeptyl vurmuştumKızlar siz çatlatma iğnesi olarak hangi marka kullandınız ve kaç tane
Yani bilmiyorum benim dondurulacaktı o yüzden mi verdi ya da diğer kızlarda bundan kullandımı bilmiyorum şuan senden duydum ilk defa diğerleri de yazsında bakalım kimler ne kullanmışben daha önce 4 kez opu oldum ve her opudan çıktığımda hemşire arkadaşlar Gonapeptyl iğne olduğunuz için taze transfer yapılmaz donduracağız dediler.
4 kez hep aynı cümle kullanıldığı için aklıma yazdım tabi. Son opu taze transfer olacaktım ve yine aynı Gonapeptyl yazıldı. Düşük amh hastasıyım, ohss riskim yoktu. Ben itiraz ettim uygun değil demiştiniz diye ama yine de yazıldı. Yumurta toplamadan üç gün sonra gonapeptyl iğne transferi oldum ve şu an inanılmaz kafama takıldı. Bu sebepten Embriyo tutmama riski olur mu?
16 Kasım dedi doktor az kaldıDr ne zaman test vermeni söyledi sana canım valla ilaçlardan dolayı sanırım kaşık ve karın ağrım oluyor ara ara benim Allah ol derse olur elimizden birşey gelmez
İlk benim canım 6 Kasım 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz hayırlı haberler alalımKizlar Ilk transfer mi sizin benim 2.ilki tuttu cok sukur oglum var, bakalim 2 tutarmi, en buyuk etki stres mis
Evet tamamıyla psikolojik etkisi de olabilir bizi iyi hissettirecekse olmalı hatta bağışıklık serumu yerine bana iyotlu su verseler bile modumu yükseltir benim transfer öncesiYücel hocaya glue konusunu ben de sormuştum, kanıtlanmış bir yararı yok dedi. Tabi ben yine de istiyorum. Aklımda kalsın istemiyorum. Dünyanın parasını verdik zaten. Varsin o da olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?