Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Sizin kalçadan olunca direkt kana karışıyor ondan çok daha hızlı etkiliyor muhtemelen. Amin insallah. Sağlıklı gebelikler elde edelim de gaza da igneye de razıyız hepimiz
Ben de ne oldugunu merak ediyorum gaz mi yapıyor anında o ağrı oluyor başka birsey mi anlamadım ki normal de çok rahat hiç ağrı sızı birseyim yok o iğneyi vurduktan sonra sol kasık tarafımda ağrı basliyor dinlenince geçiyor ayakta durunca yine başlıyor ya da oturumca huzursuz ediyor sonra geçiyor. hiç bir belirti namına birşey hissetmiyorum 4. Günümdü bugün olmadı mı diye üzülüyorum. inşaAllah şifa olsun hepimizin bebekleri sımsıkı tutunsun sonuçlarımızı mutlulukla paylaşalım

Ya canım o doktorların belirti aramayın hepsi ilaçlardan dediği herseyi progesteron yapıyor işte, göğüslerde hassasiyet, bel ve kasik ağrısı, doluluk hissi vs.
Ama ben bu agrilari şifa diye karşılıyorum. İlaçlar ise yarıyor diye mutlu oluyorum. Bi gaz iste:) onu çıkartırken embriyoyu etkiler mi korkusu oldu o kadar.
5. Gün embriyosu mu senin? İnsallah nasibimizde vardır bu kez de tutunurlar. İnsallah sonu hayırlıdır da tutunurlar.

Benim Evet balım amin inşaAllah sağlıkla nasip olur hepimiz oldu mutluluğunu şükrünü sevincini yaşarız bir sebepe bağlanmak istiyorum bütün gün kendimi dinliyorum. Daha önce gebe kaldığım zamanki transferimle kıyasliyorum bu sefer aşırı rahat vücudum ondan da istemsiz üzülüyorum inşaAllah bu sefer de bu şekil pozitif oluruz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Aa canım sen daha önce gebelik elde ettiysen tekrar elde etme ihtimalin çok yüksek. İçin rahat olsun. Vücut bikere embriyoyu tanımış. Hamile kalabiliyorsun. Olacak insallah

Aa canım sen daha önce gebelik elde ettiysen tekrar elde etme ihtimalin çok yüksek. İçin rahat olsun. Vücut bikere embriyoyu tanımış. Hamile kalabiliyorsun. Olacak insallah
Canım inşaAllah dediğin gibi olur geçmişte kaybım çok negatifim çok hamile kalsam da korkum bitmeyecek kucağıma alana kadar çok zor durumumuz Allah'ım yardımcımız olsun bu sürecimiz mutlulukla bitsin

Benimde 6 Kasım transfer canım ama bariz bir belirti yok çünkü opudan beri bel ve kasık ağrım var bazen azalıyor ama genelde hep bi huzursuzluk var kasıklarımda batmalar kramplar göğüslerimde opu zamanı inanılmaz hassaslaştı o yüzden transfere yoramıyorum hiçbirşeyi

Yücel hocaya glue konusunu ben de sormuştum, kanıtlanmış bir yararı yok dedi. Tabi ben yine de istiyorum. Aklımda kalsın istemiyorum. Dünyanın parasını verdik zaten. Varsin o da olsun

Yücel hocaya glue konusunu ben de sormuştum, kanıtlanmış bir yararı yok dedi. Tabi ben yine de istiyorum. Aklımda kalsın istemiyorum. Dünyanın parasını verdik zaten. Varsin o da olsun
Benim doktorum tamamen para tuzağı olduğunu düşünüyor. Hiçbir işe yaramayan bir uygulama embriyo kaliteli olmadıktan sonra yapıştırsan ne anlamı var dedi

Canım inşaAllah dediğin gibi olur geçmişte kaybım çok negatifim çok hamile kalsam da korkum bitmeyecek kucağıma alana kadar çok zor durumumuz Allah'ım yardımcımız olsun bu sürecimiz mutlulukla bitsin
Kolaylıkla olsun canim bu sefer hiic eksileri olumsuzları dusunmeden

Aynı gün olmuşuz seninle canım benimde 6 Kasım. Herkeste çok farklı belirtiler ama hergün insan düşünmeden duramıyor
Dr ne zaman test vermeni söyledi sana canım valla ilaçlardan dolayı sanırım kaşık ve karın ağrım oluyor ara ara benim Allah ol derse olur elimizden birşey gelmez

Benim doktorum tamamen para tuzağı olduğunu düşünüyor. Hiçbir işe yaramayan bir uygulama embriyo kaliteli olmadıktan sonra yapıştırsan ne anlamı var dedi
Yücel hoca da benzer şeyler söyledi ama işte insan düşünmeden edemiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…