İnşallah yüzümüz gülerEvet yani garanti değil pgt ama en azından başarıyı artırıyor diye bir istatistik var yani bu farklı bir süreç ne yaparsak yapalım tutmayadabilir en azından biz elimizden geleni yapalım her yolu deneyelim başka çaremiz yok
Tamamdır inşallah yazacağım siz opudan sonra regl oldunuz mu transferiniz ne zamana planlanıyorİnşallah yüzümüz güleryarın bir sonuç alırsanız yazın lütfen merak ettim
Dün oldum, çok ağrılı ve yoğun başladı böyle olması normal sanırım. Bizim planlanmadı. Pgt sonucunda haberleşeceğizTamamdır inşallah yazacağım siz opudan sonra regl oldunuz mu transferiniz ne zamana planlanıyor
Evet benim de aynı şekilde hatta bende geçen sefer de böyle mi olmuştu diye düşündüm çünkü normale göre dediğiniz gibi yoğun ve ağrılı oluyor bu seferDün oldum, çok ağrılı ve yoğun başladı böyle olması normal sanırım. Bizim planlanmadı. Pgt sonucunda haberleşeceğiz
Histereskopi falan olmayacaksanız muhtemelen sizinde bir sonraki reglinizde başlarlar transfer hazırlığına inşallah muhtemelen aynı günlerde olacak transferlerimizDün oldum, çok ağrılı ve yoğun başladı böyle olması normal sanırım. Bizim planlanmadı. Pgt sonucunda haberleşeceğiz
Evet benim de aynı şekilde hatta bende geçen sefer de böyle mi olmuştu diye düşündüm çünkü normale göre dediğiniz gibi yoğun ve ağrılı oluyor bu sefer
Ben önceden oldum. T rahim denildi darlık vardı iki düşük öyküm olunca histeroskobi oldum. Tüp bebek tedavisiyle alakalı bir işlem değildi önceki doktorum yaptı. Tüp bebek doktorumda yeni bir işlen önermiyorum şimdilik demişti. Bilmiyorum bakalım. Prp önerdiler mi size? Bana tedavinin başında bahsettiler ama sordum yumurta toplama günü doktor hanım önerse söylerdi dedi hemşireler öylece kaldıHistereskopi falan olmayacaksanız muhtemelen sizinde bir sonraki reglinizde başlarlar transfer hazırlığına inşallah muhtemelen aynı günlerde olacak transferlerimiz
Hayır ben daha konuşmadım ama soracağım yani transfer zamanı tutunmayı arttırmada önerdikleri bir işlem varsa yaptıracağımBen önceden oldum. T rahim denildi darlık vardı iki düşük öyküm olunca histeroskobi oldum. Tüp bebek tedavisiyle alakalı bir işlem değildi önceki doktorum yaptı. Tüp bebek doktorumda yeni bir işlen önermiyorum şimdilik demişti. Bilmiyorum bakalım. Prp önerdiler mi size? Bana tedavinin başında bahsettiler ama sordum yumurta toplama günü doktor hanım önerse söylerdi dedi hemşireler öylece kaldı
Teşekkür ederim zaten günde 1 icecektim ama su an sogudum bile bile lades yapamamResveratrol, antioksidan ve anti-inflamatuvar etkileri nedeniyle özellikle yumurta gelişimi ve endometriyumun hazırlanma döneminde tercih edilir.
Embriyo transferinden sonra genellikle bırakılmasının birkaç temel nedeni vardır:
Hormonal etkiler:
Resveratrol östrojen benzeri (fitoöstrojenik) özellik gösterir ve östrojen/progesteron dengesini değiştirebilir. Bu, erken gebelikte embriyonun tutunma sürecini teorik olarak olumsuz etkileyebilir.
Yeterli veri eksikliği:
İnsan gebeliğinde resveratrolün güvenliği konusunda güçlü, geniş klinik çalışmalar yoktur. Preklinik bazı hayvan çalışmalarında yüksek dozlarda embriyo gelişimini etkileyebileceğine dair bulgular bulunmuştur.
Canım benim 4aa ve 4 bb iki embriyomu doktorum çift transfer önerdi daha ilk transferim olacak. Tutma şansını artırıyor dedi. Sperm hareketsizliğinden dolayı gitmiştik onlardan hariç tek embriyom kaldığı için doktorum öyle önerdi. Tutunma ihtimalini artırıyor evet ama bazı riskleri de var erken doğum, gebelik şekeri,tansiyon gibi sıkıntılar. Ben hepsini göze alıp kabul ettim sen de kafanda tartıp ona göre karar verebilirsin. Umarım Allah gönlüne göre verirMerhaba bir şey sormak istiyorum benim 3. Transferim olacağı için 2 embriyo hakkım var biz çok istiyoruz ama gittiğim hastene çok sıcak bakmıyormuş tabi daha konuşmadık ama iki embriyonun şansı arttırdığı biliniyor sizce ne yapmalıyım iki embriyo mu istemeliyim yoksa onların dediği gibi tek embriyo mu
Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah tutunur embriyolarınız nerede tedavi oluyorsunuz evet riskleri de var ama sanki iki embriyo koyulunca bu sefer olacakmış gibi hissediyorum geçen sefer de istediğimizde yasak denilmişti ilk iki transferde şimdi hakkımız olunca biz istiyoruz bu seferde değiştirdiğimiz hastene sıcak bakmıyormuş diye okudum bakalım doktorlara danışacağızCanım benim 4aa ve 4 bb iki embriyomu doktorum çift transfer önerdi daha ilk transferim olacak. Tutma şansını artırıyor dedi. Sperm hareketsizliğinden dolayı gitmiştik onlardan hariç tek embriyom kaldığı için doktorum öyle önerdi. Tutunma ihtimalini artırıyor evet ama bazı riskleri de var erken doğum, gebelik şekeri,tansiyon gibi sıkıntılar. Ben hepsini göze alıp kabul ettim sen de kafanda tartıp ona göre karar verebilirsin. Umarım Allah gönlüne göre verir
Ben istanbulda Niyazi Emre Turgut'a gidiyorum kliniği özel ama işlemlerini acıbadem fulyada yapıyor. Bizim ilk transfer yaşımdan ötürü de tek transfer hakediyorsun ama sperm öyküsünden ötürü iki tane koyabiliriz dedi.Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah tutunur embriyolarınız nerede tedavi oluyorsunuz evet riskleri de var ama sanki iki embriyo koyulunca bu sefer olacakmış gibi hissediyorum geçen sefer de istediğimizde yasak denilmişti ilk iki transferde şimdi hakkımız olunca biz istiyoruz bu seferde değiştirdiğimiz hastene sıcak bakmıyormuş diye okudum bakalım doktorlara danışacağız
Anladım hayırlısı olsun inşallah evet bazı durumlarda yaşa bakılmadan koyulabiliyorBen istanbulda Niyazi Emre Turgut'a gidiyorum kliniği özel ama işlemlerini acıbadem fulyada yapıyor. Bizim ilk transfer yaşımdan ötürü de tek transfer hakediyorsun ama sperm öyküsünden ötürü iki tane koyabiliriz dedi.
Amin hepimiz için hayırlısı olsunAnladım hayırlısı olsun inşallah evet bazı durumlarda yaşa bakılmadan koyulabiliyor
Merhaba aradınız mı hastaneyi, bugün bana dönüş yaptılar ıban attılar.Hayır ben daha konuşmadım ama soracağım yani transfer zamanı tutunmayı arttırmada önerdikleri bir işlem varsa yaptıracağım
Evet beni de aradılar unuttum size yazmayı kusura bakmayın bizde gidip yapacağız ödemeyi sonuçlarda 5 gün içinde çıkar dediMerhaba aradınız mı hastaneyi, bugün bana dönüş yaptılar ıban attılar.
İnşallah güzel sonuçlar gelir. Üçü de sağlıklı olurEvet beni de aradılar unuttum size yazmayı kusura bakmayın bizde gidip yapacağız ödemeyi sonuçlarda 5 gün içinde çıkar dedi
inşallah teşekkür ederim sizinkilerin de üçü de sağlıklı gelir inşallah haber edin mutlaka sonuç gelince bende yazarım inşallah sizeİnşallah güzel sonuçlar gelir. Üçü de sağlıklı olur
Yazarım tabi hemeninşallah teşekkür ederim sizinkilerin de üçü de sağlıklı gelir inşallah haber edin mutlaka sonuç gelince bende yazarım inşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?