Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

İnşallah yüzümüz güleryarın bir sonuç alırsanız yazın lütfen merak ettim

Dün oldum, çok ağrılı ve yoğun başladı böyle olması normal sanırım. Bizim planlanmadı. Pgt sonucunda haberleşeceğiz
Evet benim de aynı şekilde hatta bende geçen sefer de böyle mi olmuştu diye düşündüm çünkü normale göre dediğiniz gibi yoğun ve ağrılı oluyor bu sefer

Dün oldum, çok ağrılı ve yoğun başladı böyle olması normal sanırım. Bizim planlanmadı. Pgt sonucunda haberleşeceğiz
Histereskopi falan olmayacaksanız muhtemelen sizinde bir sonraki reglinizde başlarlar transfer hazırlığına inşallah muhtemelen aynı günlerde olacak transferlerimiz

Evet benim de aynı şekilde hatta bende geçen sefer de böyle mi olmuştu diye düşündüm çünkü normale göre dediğiniz gibi yoğun ve ağrılı oluyor bu sefer

Histereskopi falan olmayacaksanız muhtemelen sizinde bir sonraki reglinizde başlarlar transfer hazırlığına inşallah muhtemelen aynı günlerde olacak transferlerimiz
Ben önceden oldum. T rahim denildi darlık vardı iki düşük öyküm olunca histeroskobi oldum. Tüp bebek tedavisiyle alakalı bir işlem değildi önceki doktorum yaptı. Tüp bebek doktorumda yeni bir işlen önermiyorum şimdilik demişti. Bilmiyorum bakalım. Prp önerdiler mi size? Bana tedavinin başında bahsettiler ama sordum yumurta toplama günü doktor hanım önerse söylerdi dedi hemşireler öylece kaldı

Hayır ben daha konuşmadım ama soracağım yani transfer zamanı tutunmayı arttırmada önerdikleri bir işlem varsa yaptıracağım

Teşekkür ederim zaten günde 1 icecektim ama su an sogudum bile bile lades yapamam

Merhaba bir şey sormak istiyorum benim 3. Transferim olacağı için 2 embriyo hakkım var biz çok istiyoruz ama gittiğim hastene çok sıcak bakmıyormuş tabi daha konuşmadık ama iki embriyonun şansı arttırdığı biliniyor sizce ne yapmalıyım iki embriyo mu istemeliyim yoksa onların dediği gibi tek embriyo mu

Canım benim 4aa ve 4 bb iki embriyomu doktorum çift transfer önerdi daha ilk transferim olacak. Tutma şansını artırıyor dedi. Sperm hareketsizliğinden dolayı gitmiştik onlardan hariç tek embriyom kaldığı için doktorum öyle önerdi. Tutunma ihtimalini artırıyor evet ama bazı riskleri de var erken doğum, gebelik şekeri,tansiyon gibi sıkıntılar. Ben hepsini göze alıp kabul ettim sen de kafanda tartıp ona göre karar verebilirsin. Umarım Allah gönlüne göre verir

Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah tutunur embriyolarınız nerede tedavi oluyorsunuz evet riskleri de var ama sanki iki embriyo koyulunca bu sefer olacakmış gibi hissediyorum geçen sefer de istediğimizde yasak denilmişti ilk iki transferde şimdi hakkımız olunca biz istiyoruz bu seferde değiştirdiğimiz hastene sıcak bakmıyormuş diye okudum bakalım doktorlara danışacağız

Ben istanbulda Niyazi Emre Turgut'a gidiyorum kliniği özel ama işlemlerini acıbadem fulyada yapıyor. Bizim ilk transfer yaşımdan ötürü de tek transfer hakediyorsun ama sperm öyküsünden ötürü iki tane koyabiliriz dedi.

Anladım hayırlısı olsun inşallah evet bazı durumlarda yaşa bakılmadan koyulabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…