• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Bilemedim ki iyi olmasını diliyorum 🤲 Benim bugün 5. Günümdü daha önce de hamile kaldığım transferim de 5. Gün duş alırken aynı olmuştu bu kez de öyle olması için dua ediyorum. Belirti sayilacak birşey araniyorum umutlanmak için Allah'ım hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin çok zor su bekleme kısmı 😔

Kızlar ara ara kasik agrilari iğne batmaları ilk günden beri var zaten ilaç kaynaklı. Ama bugün duş sırasında başlayan ağrı(regl ağrısı gibi) 4, 5 saat kadar aralıksız sürdü. Korkmamı gerektirecek bir şey yoktur dimi? Gun boyu gerildim ve zorlandım

Kızlar ara ara kasik agrilari iğne batmaları ilk günden beri var zaten ilaç kaynaklı. Ama bugün duş sırasında başlayan ağrı(regl ağrısı gibi) 4, 5 saat kadar aralıksız sürdü. Korkmamı gerektirecek bir şey yoktur dimi? Gun boyu gerildim ve zorlandım
Agridan mi gerilip zorlandn, ekstra durum mu oldu

Agridan mi gerilip zorlandn, ekstra durum mu oldu
Yok ağrı sürekliydi ama aşırı şiddetli değildi. Korktuğum için gerildim. 20 dk yarım saatte 1 tuvalete gidip kanama var mı diye kontrol ettim. Yani psikolojik olarak zorlandım. Ev dışında ilk günüm dü bir de

Yok ağrı sürekliydi ama aşırı şiddetli değildi. Korktuğum için gerildim. 20 dk yarım saatte 1 tuvalete gidip kanama var mı diye kontrol ettim. Yani psikolojik olarak zorlandım. Ev dışında ilk günüm dü bir de
Bak rahat ol, surec sonunda tutmazsa diledigince aglarsn, ama umut Hala var stress korku yeryok, Dua oku dinle, Sana iyi gekecek seyler yap

Transfer sürecinde kullandığınız vitaminler var mı kızlar? Benim ilk transferim negatif sınuölandı maalesef 2. Transfer sürecine gireceğim öncesinde vitamin takviyesi almak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı ?
inomax kullandım hala da kullanıyorum bence işe yarıyor

Kızlar bugun transferin 7.günüydü test verdim beta 78 çıktı 4.denememdi. Diger denemelerimde belirtilerimin hicbirisi yaşamamistim.adet sancisi sol bacak agrisi meme hassasiyeti. Belirti aramadim ama bu sefer bunlari yasayinca hissettim tutundugunu o yüzden test verdim. Hic pozitifi göremeyecegimi zannediyordum ama zamanı bugünmüş insallah hepiniz bu haberi alırsınız🙏

Canım çok teşekkür ederim

Çok teşekkürler canım opudan çıktım çok yumurta olduğu için böyle olmuş

Canım ben ve arkadaşım İstanbul’da bahçecide Mehmet hoca gidiyoruz o sağlıklı ikizlerini doğurdu onun taze transferdi ikimizde aynı dediğin çatlatma iğnesini olduk bana pcos olduğum için. Dondurma işlemi uygulandı onun amh düşğklüğü olduğu için taze transfer edildi o bebekleri sağlıkla kucağına aldı darısı benim ve hepimizin başına demem o ki iğneye takılma inşllah güzel sonuç alırsın ❤️
Çok şükür çok sevindim. Ben çok ağrı çektiğimi söyleyince doktor baktı bazı yumurtlar çatlamış dedi ama benim de çok yumurtam olduğu için sıkıntı olmadı şükür. Darısı başına inşallah
Hepsi dolu dolu çıksın Allah'ın izniyle

Back
X