- 17 Eylül 2025
- 94
- 108
- 8
Hayırlı olsun canımKızlar benim 7.gün hızlı idrar testim negatifti bugün 9.günüm kanda çıktı çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Yani idrar testinde negatif gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın ben çok üzülmüştüm ama bugün resmen mucize yaşattı Rabbim bana hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar kolaylıkla nasip olsun inşallah
Yaa ne kadar güzel bir mucize olmuş negatifi üzerineKızlar benim 7.gün hızlı idrar testim negatifti bugün 9.günüm kanda çıktı çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Yani idrar testinde negatif gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın ben çok üzülmüştüm ama bugün resmen mucize yaşattı Rabbim bana hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar kolaylıkla nasip olsun inşallah
Saglikla al kucagina masallah canim degerin kac ciktiKızlar benim 7.gün hızlı idrar testim negatifti bugün 9.günüm kanda çıktı çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Yani idrar testinde negatif gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın ben çok üzülmüştüm ama bugün resmen mucize yaşattı Rabbim bana hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar kolaylıkla nasip olsun inşallah
Canım çok ama çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşaAllah değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar benim 7.gün hızlı idrar testim negatifti bugün 9.günüm kanda çıktı çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Yani idrar testinde negatif gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın ben çok üzülmüştüm ama bugün resmen mucize yaşattı Rabbim bana hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar kolaylıkla nasip olsun inşallah
Sizinde hayırlı olsun sizde belirti varmı bugünHayırlı olsun transferınız bende 10 kasımda oldum
Canım yoldaymış bu gün gelir inşaAllah heyecanla merakla bekliyordum.Canım testlerın geldımı yapacakmısın?
Bi doktoruna sor derimArkadaşlar bugün transferin 8.günü 19'unda kan sonuç öğrenme günü.Doktor progestan fitil dozumu artırmıştı sabah akşam kullanıyorum.Dünden beri kahverengi lekelenmelerim var bugün fitili koyduktan sonra daha çok arttı.Böyle olan var mı? Progesteron değeri arttığı için mi böyle olur bilemedim?
Hayırlı olsun canımmm, değerlerin kat kat artsın inşallahKızlar benim 7.gün hızlı idrar testim negatifti bugün 9.günüm kanda çıktı çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Yani idrar testinde negatif gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın ben çok üzülmüştüm ama bugün resmen mucize yaşattı Rabbim bana hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar kolaylıkla nasip olsun inşallah
Harika haber benim de sekiz sekizinci gün idrar testim negatif çıktı kan testine gitmeye korkuyorumKızlar benim 7.gün hızlı idrar testim negatifti bugün 9.günüm kanda çıktı çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Yani idrar testinde negatif gören arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın ben çok üzülmüştüm ama bugün resmen mucize yaşattı Rabbim bana hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar kolaylıkla nasip olsun inşallah
Normal canım benim daha önce pozitif transferimde benim için hatırladığım belirtimdi bu. inşaAllah hepimizin bebişleri sımsıkı tutunsunİshal olan var mı? Normal mi karnım paldır küldür ediyor. Belirti var mı yok mu anlamıyorum ben
Çok teşekkür ederim gerçekten bu süreç hem maddi hem manevi çok zor Rabbim herkese en hayırlısından sağlıcakla tez elden nasip etsin inşAllahNormal canım benim daha önce pozitif transferimde benim için hatırladığım belirtimdi bu. inşaAllah hepimizin bebişleri sımsıkı tutunsun
Canım darısı sana bize hepimize olsun hepimizin değeri katlanarak artsın Allah'ım bize de o mutluluğu nasip etsinHarika haber benim de sekiz sekizinci gün idrar testim negatif çıktı kan testine gitmeye korkuyorum
Hadı hayırlı haberlerını beklıyorum kuzumCanım yoldaymış bu gün gelir inşaAllah heyecanla merakla bekliyordum.
Dualarım seninle canım ne desem anlamsız çünkü insan istemeden o korkuları yaşıyor sana ne kadar rahat ol desem de ben de aynı korkulari yaşıyorum. inşaAllah transferin çok güzel geçer ve bebislerin sana sımsıkı tutunurSelam kızlar. Bugün 16’da transfer olacağım. 3. Transferim olduğu için ne hissedeceğimi bilmiyorum. Heyecandan ziyade korku var sanki. Ya yine olmazsa diye düşünmeden edemiyorum. O yüzden çok umut bağlamadan ilerlemek istiyorumhepimiz için en hayırlısı ve en sağlıklısı olsun inşallah.
Slm cnm benimde c.tesi günü transferim var benimde 3.olacak seni çok iyi anlıyorum stres yapmıyım diyorum ama korkuyorum yine hayaller kurup üzülmekten...sımsıkı tutunsun bebişleriniz inşllhhhSelam kızlar. Bugün 16’da transfer olacağım. 3. Transferim olduğu için ne hissedeceğimi bilmiyorum. Heyecandan ziyade korku var sanki. Ya yine olmazsa diye düşünmeden edemiyorum. O yüzden çok umut bağlamadan ilerlemek istiyorumhepimiz için en hayırlısı ve en sağlıklısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?