Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar transfer 10. Günüm, erken biliyorum ama bu sabah kalkınca acayip midem.bulandi yattım 1 saat uyudum kalktım yine aynı oldu.böyle tansiyon düşer ya onun gibi mide bulantisi ter basması gibi stresten mi anlamadım

Senin kan testi ne zaman

Bende 11 kasim transfer oldum adet agrisi yasadim hep su an sifir his, Ara Ara bel agrisi sadece, cok kararsizim insallah tutar ya

Hayırlı olsun çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlerede dua edin allahım bizede nasip etsin kan testi vermeden önce hiç belirtiniz var mıydı regl olacakmış gibi ağrınız falan oldu mu acaba ?

15 inde ben de çok korkuyorum stres de çoğaldı gün yaklaşınca
Çok heyecanlı gerçekten benimde 16 sında test günüm sabretmeye çalışıyorum. Dün baya regl olcakmışım gibi ağrım vardı bugün daha iyi gibiyim. İlaçlar etkiliyor diye hiçbirşeyi belirti sayamıyorum

Bende belirti sayamiyorum ya birgun agri harken birgun yok

Aynen sadece regl belirtileri oluyor arada batma da azaldı binara batma vardı belirti de sayılmıyor hicbisey insan kafayı yicek gibi oluyor dua etmekten başka çaremiz kalmadi

Hic sorma ya, cok rahattim birden ya olmadiysa stress Aldi benj
Bende dün stres başladı bugün de devam ediyor

Bende dün stres başladı bugün de devam ediyor
Ben de aynı geçmiş korkularım da depresiyor aynı olumsuzlukları yaşamaktan korkuyorum. Allah'ım yardımcımız olsun insaAllah bebeklerimiz bizimledir katlanarak değerlerimiz artar sağlıkla kucağımıza alırız

Amin inşallah en zor kısım bu bekleme süreci onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…