- 3 Ağustos 2024
- 257
- 122
- 23
- 32
Kanama lekelenme olmadı mide bulantim olmuştu canm bende 6. Gün idrarda pozitif yedinci gün 126 kanda eğer kanama yoğun ve kırmızı ise doktorun ile görüşKızlar idrar testim poz çıkmıştı kan testim de 92 çıktı 6.gün yaptım ama bugün 7.günüm ve midem bulantım kahverengi lekelenme var normalmi yaniböyle yaşayanlar var mı
Benimde ekim başı olacaktı tsh yüksek çıkınca iptal etmiştik bi ultrasonla bakıt ama kendiliğinden düşmesini bekleme endokrin ya da dahiliyeye bi gitHerkes pozitifleri görsün inşallah hep dua ediyorumbenim transfer 10 kasımdj maalesef tsh yüksek çıktı ertelendi bugün regl oldum yarın gidiyorum hastaneye tekrar transfer süreci inşallah tshdişer bana da dua edin transfer olayım hayırlısı ile olsun 3. Denemem
Kaç çıkmıştı tshınızBenimde ekim başı olacaktı tsh yüksek çıkınca iptal etmiştik bi ultrasonla bakıt ama kendiliğinden düşmesini bekleme endokrin ya da dahiliyeye bi git
Benim devlet hastanesinde 5.56 özel hastanede 3.26 çıktı. O gun euthyrox 5025 ten 50 ye geçtim. Ve transferi yaptılar. Daha önce zona oldugum ıcın ertelemışlerdı sımdı tiroid risk olsa ertelerlerdi ümidiyle t+2 de bekliyorumKızlar vallahi benim de transfer yaklaştı ama Tsh konusunda hala çok tedirginim şu an 2.84.
Kaç çıkmıştı tah ınızHerkes pozitifleri görsün inşallah hep dua ediyorumbenim transfer 10 kasımdj maalesef tsh yüksek çıktı ertelendi bugün regl oldum yarın gidiyorum hastaneye tekrar transfer süreci inşallah tshdişer bana da dua edin transfer olayım hayırlısı ile olsun 3. Denemem
0.6 ydı en son 13 günde estrofemden dolayı 6 ya çıkmış tiroidlerim yok ilaç kullanıyorum normalde deKaç çıkmıştı tah ınız
Benimde ürtiker de oluyor arada. İnşallah ertelenmez 100 mg kullanıyorum normalde de tiroidlerim yok 125 yaptı doktor inşallah düşer transfere kadar daha önce 2 kez taze transfer oldu iki hafta önce hep normalde estrofem çıkarmış belki de daha öncekiler bu yüzden tutmadı 3. Olacak inşallah olurBenim devlet hastanesinde 5.56 özel hastanede 3.26 çıktı. O gun euthyrox 5025 ten 50 ye geçtim. Ve transferi yaptılar. Daha önce zona oldugum ıcın ertelemışlerdı sımdı tiroid risk olsa ertelerlerdi ümidiyle t+2 de bekliyorum
İlaç başlanmadı mıKızlar vallahi benim de transfer yaklaştı ama Tsh konusunda hala çok tedirginim şu an 2.84.
8 küsur duKaç çıkmıştı tshınız
Hayırİlaç başlanmadı mı
Bnde ayni durumdayimYa kızlar iyi akşamlar t+3 teyim adetteki gibi karın bölgesinde bi ağırlık şişlik olması normal mi?
İşin tuhaf kısmı yarım saat duruyor yarım saat normale dönüyor inişli çıkışlıBnde ayni durumdayim
Benimde öyle olmuştu öyle hissetmiştim tutunma olduğunu ben ona yormuştum dolgunluk hissi bacağıma vuran bi Ağrı gibi birşey de olmuştuYa kızlar iyi akşamlar t+3 teyim adetteki gibi karın bölgesinde bi ağırlık şişlik olması normal mi?
Benimde öyle olmuştu öyle hissetmiştim tutunma olduğunu ben ona yormuştum dolgunluk hissi bacağıma vuran bi Ağrı gibi birşey de olmuştu
Beşinci gün 5aaKaçıncı gün embriyosu birde kalitesi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?