- 2 Kasım 2024
- 145
- 63
- 18
Tek transfer oldum 241 geldi ilk ikinci kaç olmalı onu da bilmiyorum amaİnşaAllah sağlıcakla ilerlesin hepimizin ki 1. Kan değeriniz neydi, çift transfer mi aynı gün transfer olduk sanırım 4 Kasım
Bende yaptırmadım doktor gerek duymadı dondurulmuş 5. Gün 3ab idiInsallah canim ya ister istemez her şeyi acabami diye degerleniriyoruz ama sabredip beklemek en güzeli seninki dondurulmuş emrıomu pgt yapıldı mı emrio glue falan ben bunların hiç birini yaptırmadım
Hayır genetik incelemePgt yapıştırma mıydı
İnşallah benimledir 3 senedir uğraşıyorum bende ilk defa tüp bebek yaptıkCanım hepimizin inan aynı sabrette ve dua et eminimki seninle. Hepimiz güzel haberlerle yazalım buraya inşAllah
Burda dördüncü beşinci günlerde öğrenen çok kişi var ona deliriyorum bizde erkenden görebilsek bebeklerimizin tutunduğunu keşke 6.40 değerle öğrenenler var yaNe oldu
Çok iyi başlamış değeriniz MaşAllahTek transfer oldum 241 geldi ilk ikinci kaç olmalı onu da bilmiyorum ama
inşallah canım benim çok sevindim senin adına da temmuz annesi mi olacağız şimdiÇok iyi başlamış değeriniz MaşAllahBen transfer+8. Gün kan testi verdim 92.5 çıktı. Siz 9. Gün vermişsiniz sanırım 9. Gün versem muhtemelen 110 falan çıkardı. 2 gün sonra T+10. Günde 221 çıktı bir daha vermene gerek yok dedi doktorum 10 gün sonra ultrason bakalım dedi. İçinizi ferah tutun değeriniz çok güzel başlamış Allahın izniyle artışınızda güzel olacaktır. Hayırlısı ile sağlıkla kese kalp atışlarınızda duyarız İnşaAllah
Evet İnşaAllah ben internetten hesapladım 4+2 gözüküyor tahmini doğum 23-24 Temmuz yazıyorinşallah canım benim çok sevindim senin adına da temmuz annesi mi olacağız şimdi
Sonuçlar nasıldı genetik yüzünden mi olmamışHayır genetik inceleme
Bakacağız bu tutarsa öyledir ama ne belirti var ne his şu anda 6 saatlik yolculuktayım 5. Günüm bugün bakalım neler olacakSonuçlar nasıldı genetik yüzünden mi olmamış
Benimde belirtim yokT+5 bugünde hiç bir belirti yok nasıl geçecek bu günlerpozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıcakla kucaklayın
Oyle canim da negatif alinca iki Kat uzuluyorsunuzO kadar haklısın ki şuan önden görürde şu strasimiz belki azalır diye umut ediyoruz işte
Tamam da bir insanin kendi cocuklarinda bile gebelikler ayni degil, tut ki disaridakilerler olsun, bak en onemli sey moral, erken ogrenilecek bsey oldaydi en az 9 gun demezlerdi doktorlar, az sabir canimBurda dördüncü beşinci günlerde öğrenen çok kişi var ona deliriyorum bizde erkenden görebilsek bebeklerimizin tutunduğunu keşke 6.40 değerle öğrenenler var ya
Doğru söylüyorsunOyle canim da negatif alinca iki Kat uzuluyorsunuz
Doğru canım haklısınTamam da bir insanin kendi cocuklarinda bile gebelikler ayni degil, tut ki disaridakilerler olsun, bak en onemli sey moral, erken ogrenilecek bsey oldaydi en az 9 gun demezlerdi doktorlar, az sabir canim
Bn 11 Kasim transfer oldum, valla her gun adet olacak agrisiyla geciyo benim, Bilmiyorum ne olur sonic persembe sonucDoğru canım haklısınsenin nasıl gidiyor nezaman yaptırmıştın sen
Ay benimde düne kadar öyleydi bugün sakin bi belirti yok transfer 10 kasımBn 11 Kasim transfer oldum, valla her gun adet olacak agrisiyla geciyo benim, Bilmiyorum ne olur sonic persembe sonuc
Böyle rahat olunca oluyor inşallah tutmuşturBakacağız bu tutarsa öyledir ama ne belirti var ne his şu anda 6 saatlik yolculuktayım 5. Günüm bugün bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?