Tamm canın çok teşekkürlerBeta HCG değerine göre 2500 lerde vajinal bakiyorlar karından 3 bin aşınca karindan sanırım. Benim daha önceki transferim de 3kez kan kontrolü verdim 5 gün sonra gittim kese vardı betaya bağlı yani
Amin canım cok amin Allah'ım ettiğimiz dualarımızı duysun hepimizi güldürsün yüce yaradanAy insallah kuzum ya rabbim burdakı bu uğurda bekleyen herkese yaşatsın bu sevinci senin de 5.gunde hiç belirtin olmadığını oldumu bende çok hafif bel ağrısı başkada bisey yok hafifte göğüs hassasiyeti o kadar
Bende az önce yaptım benimde negatif sanırım erken yaptık daha t+5 deyizSelam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumu
Arkadaslar chatgpt bile sorun 7.8 gun bile yeni kana karisiyor erken tabiBende az önce yaptım benimde negatif sanırım erken yaptık daha t+5 deyiz
Aslında erken ama bazı arkadaşlar erkenden Hafıf sılık cızgı gormusler o yüzden benimki meraktı birde pek dikkat edemedim yurtdışında yaşıyorum Türkiye’ye geldim Eskişehir’e ordan Kayseri’ye transfer oldum geri Eskişehir’e dondum yani baya yolculuk yaptım 1 hafta Eskişehir’de alisveris gezme derken dün akşam Belçika’ya dondum valiz boşalt evle uğraşıyorum derken ben hiç yatmadım dinlenemedim biraz korkularım bu yüzden benimBende az önce yaptım benimde negatif sanırım erken yaptık daha t+5 deyiz
Canım seninki kacinci gun emrıosu kaç tane konuldu aynı gün transferimizBende az önce yaptım benimde negatif sanırım erken yaptık daha t+5 deyiz
Bence içini rahat tut
Bende 10 Kasımda transfer oldum 5.gün çift embriyo 5Aa kalite test yaptım sabah Awox ile silik çizgi bile yokSelam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumu
Canım ben de transfer oldum 2 saat yol gittim ikinci gün 8 9 saat yolculuk yaptım eve dönmek için. Aynı ben de gittim geldim çanta yerleştir et bir de yolculuk yormustu beni o yüzden de ihtimal vermiyordum. tutundu sonsuz şükürler olsun inşaAllah sağlıkla devam eder Allah'ım bu kez güldürür nasip ederAslında erken ama bazı arkadaşlar erkenden Hafıf sılık cızgı gormusler o yüzden benimki meraktı birde pek dikkat edemedim yurtdışında yaşıyorum Türkiye’ye geldim Eskişehir’e ordan Kayseri’ye transfer oldum geri Eskişehir’e dondum yani baya yolculuk yaptım 1 hafta Eskişehir’de alisveris gezme derken dün akşam Belçika’ya dondum valiz boşalt evle uğraşıyorum derken ben hiç yatmadım dinlenemedim biraz korkularım bu yüzden benim
Çok yeni bizlerde de çıkmadı gayet normal canım biraz daha beklemek lazimdeliricemmya artık
Ne oldudeliricemmya artık
Ozaman boşuna panik yapıyorum aslında nasip oldumu ne yaparsan yap olur ama benimki çok hevesli o biraz etkiliyor beniCanım ben de transfer oldum 2 saat yol gittim ikinci gün 8 9 saat yolculuk yaptım eve dönmek için. Aynı ben de gittim geldim çanta yerleştir et bir de yolculuk yormustu beni o yüzden de ihtimal vermiyordum. tutundu sonsuz şükürler olsun inşaAllah sağlıkla devam eder Allah'ım bu kez güldürür nasip ederaynı acıları yaşamaktan korkuyorum Allah'ım yardımcımız olsun
Canım sakin ol çok erken henüz umudunu kırma nasip olsun inşaAllahdeliricemmya artık
Canım bence 5 gün çok erken hiç modunu düşürme tutunma geç olabiliyor beta en son idrara yansıyor falan 2 gün sonra tekrarla ama o bile net değildir. Çok okudum burda idrar testleri hep negatif çıkıp kanda pozitif gören inşallah bebişin seninledirSelam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumu
Evet ya ben onu gördüm tutunacaksa tutunuyormuş ben de onu gördüm çok şükür Allah'a bir de sağlıkla devam ettiğini görsem şuan korkum öyle yüksek ki sevinci yaşayamadım.Ozaman boşuna panik yapıyorum aslında nasip oldumu ne yaparsan yap olur ama benimki çok hevesli o biraz etkiliyor beni
Canım en tatlı en güzel zamanlarınız tadını çıkarın içini ferah tut ben inanıyorum çok güzel yükselecek değerinEvet ya ben onu gördüm tutunacaksa tutunuyormuş ben de onu gördüm çok şükür Allah'a bir de sağlıkla devam ettiğini görsem şuan korkum öyle yüksek ki sevinci yaşayamadım.
10 kasımda 5. Gün embriyosu bir tane koyuldu canım senin nasıl?Canım seninki kacinci gun emrıosu kaç tane konuldu aynı gün transferimiz
Yaşayacaksın benimde kendime pek inancim yok ama sana hep baştan beri pozitif bakmıyordum öylede oluyor öylede olacak hislerimde yanılmam ınsallahEvet ya ben onu gördüm tutunacaksa tutunuyormuş ben de onu gördüm çok şükür Allah'a bir de sağlıkla devam ettiğini görsem şuan korkum öyle yüksek ki sevinci yaşayamadım.
Canım hepimizin inan aynı sabrette ve dua et eminimki seninle. Hepimiz güzel haberlerle yazalım buraya inşAllahBende 10 Kasımda transfer oldum 5.gün çift embriyo 5Aa kalite test yaptım sabah Awox ile silik çizgi bile yok
Banada 5. Gün emriosu iki tane konuldu10 kasımda 5. Gün embriyosu bir tane koyuldu canım senin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?