Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Amin canım cok amin Allah'ım ettiğimiz dualarımızı duysun hepimizi güldürsün yüce yaradanevet ben de çok normaldim önceki gebelik belirtilerini arıyordum ondan da olmadı deyip duruyordum. Bir tek 5. Gün duş almaya girdim bir sol kasık ağrısı başladı ve o ağrı yayıldı bacağıma belime kadar 3 gün keskin sürdü dün de hala vardi dün kan verdim zaten. Bir de göğüs uçlarım acıyor dün tabi bunlar ama ilaçlardan da olabilir.yada diyorum 5. Günden sonra tutundu belki o ağrı ondan oldu bilemiyorum ki Allah'ım sağlıkla nasip etsin hepimize

Bende az önce yaptım benimde negatif sanırım erken yaptık daha t+5 deyiz
Aslında erken ama bazı arkadaşlar erkenden Hafıf sılık cızgı gormusler o yüzden benimki meraktı birde pek dikkat edemedim yurtdışında yaşıyorum Türkiye’ye geldim Eskişehir’e ordan Kayseri’ye transfer oldum geri Eskişehir’e dondum yani baya yolculuk yaptım 1 hafta Eskişehir’de alisveris gezme derken dün akşam Belçika’ya dondum valiz boşalt evle uğraşıyorum derken ben hiç yatmadım dinlenemedim biraz korkularım bu yüzden benim

Canım ben de transfer oldum 2 saat yol gittim ikinci gün 8 9 saat yolculuk yaptım eve dönmek için. Aynı ben de gittim geldim çanta yerleştir et bir de yolculuk yormustu beni o yüzden de ihtimal vermiyordum. tutundu sonsuz şükürler olsun inşaAllah sağlıkla devam eder Allah'ım bu kez güldürür nasip ederaynı acıları yaşamaktan korkuyorum Allah'ım yardımcımız olsun

Ozaman boşuna panik yapıyorum aslında nasip oldumu ne yaparsan yap olur ama benimki çok hevesli o biraz etkiliyor beni

Selam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumu
Canım bence 5 gün çok erken hiç modunu düşürme tutunma geç olabiliyor beta en son idrara yansıyor falan 2 gün sonra tekrarla ama o bile net değildir. Çok okudum burda idrar testleri hep negatif çıkıp kanda pozitif gören inşallah bebişin seninledir

Ozaman boşuna panik yapıyorum aslında nasip oldumu ne yaparsan yap olur ama benimki çok hevesli o biraz etkiliyor beni
Evet ya ben onu gördüm tutunacaksa tutunuyormuş ben de onu gördüm çok şükür Allah'a bir de sağlıkla devam ettiğini görsem şuan korkum öyle yüksek ki sevinci yaşayamadım.

Evet ya ben onu gördüm tutunacaksa tutunuyormuş ben de onu gördüm çok şükür Allah'a bir de sağlıkla devam ettiğini görsem şuan korkum öyle yüksek ki sevinci yaşayamadım.
Canım en tatlı en güzel zamanlarınız tadını çıkarın içini ferah tut ben inanıyorum çok güzel yükselecek değerin bak bebişin sana tutunmuş ne güzel sende ona tutun Allah’ın izniyle çok güzel sağlıkla ilerleyecek

Yaşayacaksın benimde kendime pek inancim yok ama sana hep baştan beri pozitif bakmıyordum öylede oluyor öylede olacak hislerimde yanılmam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…