• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Tek transfer oldum 241 geldi ilk ikinci kaç olmalı onu da bilmiyorum ama
Çok iyi başlamış değeriniz MaşAllah 🥰 Ben transfer+8. Gün kan testi verdim 92.5 çıktı. Siz 9. Gün vermişsiniz sanırım 9. Gün versem muhtemelen 110 falan çıkardı. 2 gün sonra T+10. Günde 221 çıktı bir daha vermene gerek yok dedi doktorum 10 gün sonra ultrason bakalım dedi. 2. Değer 2 ye katlaması gerekiyormuş sanırım benim değer için 180 üstü yeterli demişti doktorum. İçinizi ferah tutun değeriniz çok güzel başlamış Allahın izniyle artışınızda güzel olacaktır. Hayırlısı ile sağlıkla kese kalp atışlarınızda duyarız İnşaAllah 💕

Çok iyi başlamış değeriniz MaşAllah 🥰 Ben transfer+8. Gün kan testi verdim 92.5 çıktı. Siz 9. Gün vermişsiniz sanırım 9. Gün versem muhtemelen 110 falan çıkardı. 2 gün sonra T+10. Günde 221 çıktı bir daha vermene gerek yok dedi doktorum 10 gün sonra ultrason bakalım dedi. İçinizi ferah tutun değeriniz çok güzel başlamış Allahın izniyle artışınızda güzel olacaktır. Hayırlısı ile sağlıkla kese kalp atışlarınızda duyarız İnşaAllah 💕
inşallah canım benim çok sevindim senin adına da temmuz annesi mi olacağız şimdi 🥺🥺

inşallah canım benim çok sevindim senin adına da temmuz annesi mi olacağız şimdi 🥺🥺
Evet İnşaAllah ben internetten hesapladım 4+2 gözüküyor tahmini doğum 23-24 Temmuz yazıyor 🥰 Senin belirtin var mı benim sadece ara ara kaşık ağrım oluyor hafif başka belirtim yok

Burda dördüncü beşinci günlerde öğrenen çok kişi var ona deliriyorum bizde erkenden görebilsek bebeklerimizin tutunduğunu keşke 6.40 değerle öğrenenler var ya
Tamam da bir insanin kendi cocuklarinda bile gebelikler ayni degil, tut ki disaridakilerler olsun, bak en onemli sey moral, erken ogrenilecek bsey oldaydi en az 9 gun demezlerdi doktorlar, az sabir canim

Belirtileriniz neler bu arada benim kasık ağrım oluyor arada birde oturunca kasıklarım şiş sanki batıyor bana

Back
X