Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar bugün söylemedi ayıp ishal oldum ve inanılmaz baş ağrısı var benim gibi 10 kasımda transfer olanlarda varmı bu durum
10 kasım çift embriyo transfer bende olmadı canım migrenim var normalde başım ağrır diye çok korktum ama çok şükür ağrımadı bu sabahtan beri göğüs hassasiyeti var sadece o da regl öncesi ağrı gibi test tarihim 20 Kasım öncesinde test yapmayı düşünmüyorum

Seninki de 10 Kasım değil miydi canım benimle aynısın benimde çift emrio 5.gun 5 aa ama çıkmaz daha erken hadi evde test çok ben hergun yapıyorum hangi gün silikte olsa verecek diye insallah cikar tabiki
Evet benimde 10 Kasım yarın 6.günümüz oluyor bende habire test yapıyorumda flaşla çizgi aramaktan kör oldum o yüzden dedim kan mı versem acaba diye bilemedim negatif çıkarsada çok modum düşecek biliyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim bizlerde dua et lütfen kaçıncı gün öğrendin peki belirtin varmıydı
Çok teşekkürler Amin İnşaAllah Ederim tabii ki Rabbim herkese güzel güzel pozitifler göstersin hepimizinki sağlıcakla ilerlesin Pek bir belirtim yoktu bende böyle forumda çok dolaştım belirti diye sadece adet ağrısından bir tık daha keskin kasık kramplarım oldu.Şuan sadece hafif kasık krampım oluyor. T+8 de kan verip öğrendim

Hadi hayırlı olsun şimdiden umarım güzel olur Hersey senin için birde bu ovitrellayi herkese yapamıyorlar sanırım bana yapmadilar
Bilmiyorum ki ilk deneyim olacak bizimde. Kafam çok karıştı oturdum çizgelge yaptım transferden 4 gün sonrada gonapeptyl var. Bunları yumurta toplamadan öncede kullanmıştım

Ayy iyi erken öğrenmişsin sende Kaç değerle öğrendin

Sağlıcakla kucağına al inşallah birde T+8 de kaç çıktıydı değerin

Gerçi iyi kötü beta hcg salgılıyor olsam şahsen beta 10 iken bile testte silik çizgi gören var Awox ve predictor yapanlar özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…