Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Benim mesajıma sadece lekelenmenin yazmışsın ama acaba yanlışlıkla devamı silindi mi

Prednol
Benim mesajıma sadece lekelenmenin yazmışsın ama acaba yanlışlıkla devamı silindi mi
lekelenmenin durumuna gire değişir eğer az kahve gibi gelirse yerleşme kanaması ama kırmızı ya donmemesi ve fazlalaşmaması önemli canim ama bu dediğimiz yerleşme kanaması her kadında olmayabilir mesela benim oğlum 20 yaşında normal yolla hamile kalkmıştım ben onda hiç lekelenme yaşamadım

Prednol oksapar ve katil hücre yapını bende kullanıyorum canim

Prednol oksapar ve katil hücre yapını bende kullanıyorum canim
Seninde olacak prednol u bıraktırdı transfer sonrası dört gün tam dört gün yarım içtim bıraktım transferden beş gün önce kullanmaya başlamıştım serum da transferden beş gün önce takıldi transfer günü takıldı kalp atışında takılacak Allah'ım nasip ederse

Anladım, mesajlarda çok gördüm de açıkçası onun için sordum. teşekkür ederim

Ben hala hergun 1 tane içiyorum hatta yedek kutuda yazmış aldık herkesin farklı mı oluyor acaba

Hamilesin balım hiç korkma predictor yanıldığını hiç görmedim kan ver istersen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmmm belirtilerin nelerdi
predictor bende yanıldı maalesef. En güzeli kan vermek dolayısıyla. Pozitifler inşallah doğru sonuç olsun tabi ama ben negatifi gördüm ve 2 gün boşuna kendimi üzdüğümle kalmış oldum.

4.75 düşük bir değer değil yükselir bence canım kaçıncı gündü bugün idrar testide yaptın mı
Buradan yükselmez artık canım 10 gün geçti transfer sonrası. 5. Gün embriyosuydu hiç idrar testi yapmadım. Doktorda ilaçları bıraktırdı artık zaten

Progesteron benim >60 dı iyi bişey mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…