Benim mesajıma sadece lekelenmenin yazmışsın ama acaba yanlışlıkla devamı silindi miLekelenmenin
yani adetın ikinci günü estorefem ve diğer ilaçlar başladı 1 hafta sonrada fitil başlandı 1 haftaya yakın fitil ve igneleri kullandım transfer oldum yani bunları transfernden önce başladım neden ağrısı sonra çıkıyor onu soyluyorum canim
Estrofem değilde vücutta progesteron arttıkça Ağrı mide bulantısı bu tarz belirtiler oluyo mesela benim 4. Gün mide bulantısı coktu ama o zaman tutunma yeni oluyor mide bulantısı olmaz ama kullandığımiz ilaçlar yapıyor mesela ben prednol kullandım serum katil hücre var bende pıhtılaşma da var
PrednolEstrofem değilde vücutta progesteron arttıkça Ağrı mide bulantısı bu tarz belirtiler oluyo mesela benim 4. Gün mide bulantısı coktu ama o zaman tutunma yeni oluyor mide bulantısı olmaz ama kullandığımiz ilaçlar yapıyor mesela ben prednol kullandım serum katil hücre var bende pıhtılaşma da var
lekelenmenin durumuna gire değişir eğer az kahve gibi gelirse yerleşme kanaması ama kırmızı ya donmemesi ve fazlalaşmaması önemli canim ama bu dediğimiz yerleşme kanaması her kadında olmayabilir mesela benim oğlum 20 yaşında normal yolla hamile kalkmıştım ben onda hiç lekelenme yaşamadımBenim mesajıma sadece lekelenmenin yazmışsın ama acaba yanlışlıkla devamı silindi mi
Prednol oksapar ve katil hücre yapını bende kullanıyorum canimEstrofem değilde vücutta progesteron arttıkça Ağrı mide bulantısı bu tarz belirtiler oluyo mesela benim 4. Gün mide bulantısı coktu ama o zaman tutunma yeni oluyor mide bulantısı olmaz ama kullandığımiz ilaçlar yapıyor mesela ben prednol kullandım serum katil hücre var bende pıhtılaşma da var
Benim de cift de ondan, ne Zaman kese muaenenEvet canm çift embriyo her transferimde çift istedim ben
Sende lekelenmemi oldu canimBenim mesajıma sadece lekelenmenin yazmışsın ama acaba yanlışlıkla devamı silindi mi
Seninde olacak prednol u bıraktırdı transfer sonrası dört gün tam dört gün yarım içtim bıraktım transferden beş gün önce kullanmaya başlamıştım serum da transferden beş gün önce takıldi transfer günü takıldı kalp atışında takılacak Allah'ım nasip edersePrednol oksapar ve katil hücre yapını bende kullanıyorum canim
Anladım, mesajlarda çok gördüm de açıkçası onun için sordum. teşekkür ederimPrednol
lekelenmenin durumuna gire değişir eğer az kahve gibi gelirse yerleşme kanaması ama kırmızı ya donmemesi ve fazlalaşmaması önemli canim ama bu dediğimiz yerleşme kanaması her kadında olmayabilir mesela benim oğlum 20 yaşında normal yolla hamile kalkmıştım ben onda hiç lekelenme yaşamadım
Ben hala hergun 1 tane içiyorum hatta yedek kutuda yazmış aldık herkesin farklı mı oluyor acabaSeninde olacak prednol u bıraktırdı transfer sonrası dört gün tam dört gün yarım içtim bıraktım transferden beş gün önce kullanmaya başlamıştım serum da transferden beş gün önce takıldi transfer günü takıldı kalp atışında takılacak Allah'ım nasip ederse
Rica ederim canimAnladım, mesajlarda çok gördüm de açıkçası onun için sordum. teşekkür ederim
Bilmem her doktor farklı demekki benim ama hep böyle yaptılar değerlerimw göredir diye düşünüyorumBen hala hergun 1 tane içiyorum hatta yedek kutuda yazmış aldık herkesin farklı mı oluyor acaba
Sanırım öyle umarım faydasını goruruzBilmem her doktor farklı demekki benim ama hep böyle yaptılar değerlerimw göredir diye düşünüyorum
predictor bende yanıldı maalesef. En güzeli kan vermek dolayısıyla. Pozitifler inşallah doğru sonuç olsun tabi ama ben negatifi gördüm ve 2 gün boşuna kendimi üzdüğümle kalmış oldum.Hamilesin balım hiç korkma predictor yanıldığını hiç görmedim kan ver istersen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmmm belirtilerin nelerdi
Buradan yükselmez artık canım 10 gün geçti transfer sonrası. 5. Gün embriyosuydu hiç idrar testi yapmadım. Doktorda ilaçları bıraktırdı artık zaten4.75 düşük bir değer değil yükselir bence canım kaçıncı gündü bugün idrar testide yaptın mı
Cuma günü canmBenim de cift de ondan, ne Zaman kese muaenen
Progesteron benim >60 dı iyi bişey mi buFitil neden adetin üçüncü günü yanlışın var progesteron fitil verilmez transferden önce beşinci gün embriyosu transfer edilecek ise beş gün önce 3. Gün edilecekse üç gün önce başlanir estrofem adetin 2-3. Gün başlanır ben baya tanıtılıym her transferim de tüm kanlarım saati saatine not almışm dir mesela troid değeri çok önemli adetin ikinci günü düşük olsa bile estrofem yükseltir kontrolde kalmak lazm progesteron yada fitil başlamadan önce progesteron kanı verilir 1.5 uzernde ise transfer yapilamaz tutunma olmaz progesteron fitil başlanıp iğne kullanıldıktan sonra transferden bir gün önce progesteron bakılır 20-40 arası ideal araliktir genelde 10 m altında transfer iptal edilir sebebi progesteron başlayana kadar rahim kalınlaşır ama progesteron başlanınca özellikle fitil çok önemli rahim içi yastık gibi yumuşar embriyo tutunması için uygun ortam hazırlanır progesteron başlamadan rahim üç cizgi görünümüne geçer ve transfer için en uygun gündür gibi gibi aşırı çok bilgim var bu konularda çünkü yıllarmı verdim neden tutmaz diye
Ne zaman atmıştı peki baya yüksekProgesteron benim >60 dı iyi bişey mi bu
Haber et bizeCuma günü canm
Taze transfer için güzel bir değer ama eğer donmuş transfer ise 40 üzerinde transfer genelde yapılmaz ama doktorun diğer değerlerine bakarak degerlendirirProgesteron benim >60 dı iyi bişey mi bu
Haber et bize
Pozitif olsun da Tek cift sonraki is benimTabiki yazarım kendinde merak ediyorum iki mı tekmi değer 11. Gün için yüksek ama doktor tek de olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?