4.75 düşük bir değer değil yükselir bence canım kaçıncı gündü bugün idrar testide yaptın mıİnşallah canım hayırlısı buymuş diyoruz bizdeinşallah sizin ve burada isteyen herkes için çok güzel sonuçlar çıkar
Yaptım canim ama çıkmadı bende bisey10 Kasım transfer olanlar n’aptınız test yaptınız mı
Herkesin vücudu farklı 8 gün yap tekrar biBaya yorgun kırmızı ikizim acaba bence öyle duruyor ben 10 kasımda transfer oldum dünde bugünde yaptım tertemiz negatif
Yapacam bakalım ama kasiklarimda ara ara batmalar ve belde hafif ağrılarım var Goguslerımde hassasiyet var ama test negatifHerkesin vücudu farklı 8 gün yap tekrar bi
Canım progesteron yapıyor bunları fitil kullanıyorsan özellikle ben adet olacak gibiyim ama göğüs hassasiyeti pozitif görünce başladı hatta ilk kanda yoktu 9. Günden sonra göğüs hassasiyetim başladıYapacam bakalım ama kasiklarimda ara ara batmalar ve belde hafif ağrılarım var Goguslerımde hassasiyet var ama test negatif
5. Gün idrar denedin miydi yoksa ilk 6. Gğnde mi yaptınİkinci tekrar kan verecek olanlar vardı veren oldu mu ben üçüncüyü verdim
6. Gün idrar
7. Gün 126
9.gün 413
11.gun 1335 çıktı çok şükür Allah'ımaikizmi diye düşünmeye başladım
Ben yapmadım yarın bakacağın sabah10 Kasım transfer olanlar n’aptınız test yaptınız mı
İlk altıncı gün öğlen saat 12:53 de idrar denedim5. Gün idrar denedin miydi yoksa ilk 6. Gğnde mi yaptın
Bu fitilleri igneleri ben adetımın 3 günü başladım ama ağrılarım transferden 4 gün sonra çıktıCanım progesteron yapıyor bunları fitil kullanıyorsan özellikle ben adet olacak gibiyim ama göğüs hassasiyeti pozitif görünce başladı hatta ilk kanda yoktu 9. Günden sonra göğüs hassasiyetim başladı
Fitil neden adetin üçüncü günü yanlışın var progesteron fitil verilmez transferden önce beşinci gün embriyosu transfer edilecek ise beş gün önce 3. Gün edilecekse üç gün önce başlanir estrofem adetin 2-3. Gün başlanır ben baya tanıtılıym her transferim de tüm kanlarım saati saatine not almışm dir mesela troid değeri çok önemli adetin ikinci günü düşük olsa bile estrofem yükseltir kontrolde kalmak lazm progesteron yada fitil başlamadan önce progesteron kanı verilir 1.5 uzernde ise transfer yapilamaz tutunma olmaz progesteron fitil başlanıp iğne kullanıldıktan sonra transferden bir gün önce progesteron bakılır 20-40 arası ideal araliktir genelde 10 m altında transfer iptal edilir sebebi progesteron başlayana kadar rahim kalınlaşır ama progesteron başlanınca özellikle fitil çok önemli rahim içi yastık gibi yumuşar embriyo tutunması için uygun ortam hazırlanır progesteron başlamadan rahim üç cizgi görünümüne geçer ve transfer için en uygun gündür gibi gibi aşırı çok bilgim var bu konularda çünkü yıllarmı verdim neden tutmaz diyeBu fitilleri igneleri ben adetımın 3 günü başladım ama ağrılarım transferden 4 gün sonra çıktı
Ilk 5 gun sag kasigimda batma vardi iki gundurde bel agrisi varEvet neler yaşadın belirti olarak
Teste gidiyorum dayanamadimIlk 5 gun sag kasigimda batma vardi iki gundurde bel agrisi var
Merhaba ben 15 Kasım transfer oldum bugün ikinci günüm hepimiz için hayırlı olsunKızlar iyi akşamlar kasım ayında transfer yapacaklar gelin toplanalım hatta o güne kadar beslenmemizi vitaminlerimizi düzenleyelim
LekelenmeninMerhabalar kızlar, size bir şey sormak istiyorum. Lekelenme dediğiniz şey tam olarak nasıl oluyor? İyi bir şey mi kötü bir şey mi? Yani lekelenme olduğunda dinlenmek falan mı gerekiyor yoksa yine devam mi etmeliyiz normal hayatımıza. Ya da lekelenme olup olmaması hamilelikle ilgili bir belirti mi yani lekelenince transfer bozuldu veya tutuyor gibi bir anlamı mı var? İnanın bilmediğim için soruyorum.
yani adetın ikinci günü estorefem ve diğer ilaçlar başladı 1 hafta sonrada fitil başlandı 1 haftaya yakın fitil ve igneleri kullandım transfer oldum yani bunları transfernden önce başladım neden ağrısı sonra çıkıyor onu soyluyorum canimFitil neden adetin üçüncü günü yanlışın var progesteron fitil verilmez transferden önce beşinci gün embriyosu transfer edilecek ise beş gün önce 3. Gün edilecekse üç gün önce başlanir estrofem adetin 2-3. Gün başlanır ben baya tanıtılıym her transferim de tüm kanlarım saati saatine not almışm dir mesela troid değeri çok önemli adetin ikinci günü düşük olsa bile estrofem yükseltir kontrolde kalmak lazm progesteron yada fitil başlamadan önce progesteron kanı verilir 1.5 uzernde ise transfer yapilamaz tutunma olmaz progesteron fitil başlanıp iğne kullanıldıktan sonra transferden bir gün önce progesteron bakılır 20-40 arası ideal araliktir genelde 10 m altında transfer iptal edilir sebebi progesteron başlayana kadar rahim kalınlaşır ama progesteron başlanınca özellikle fitil çok önemli rahim içi yastık gibi yumuşar embriyo tutunması için uygun ortam hazırlanır progesteron başlamadan rahim üç cizgi görünümüne geçer ve transfer için en uygun gündür gibi gibi aşırı çok bilgim var bu konularda çünkü yıllarmı verdim neden tutmaz diye
Hadi hayırlı haberler canimTeste gidiyorum dayanamadim
Masallah canim❤ cift embriyo muyduİkinci tekrar kan verecek olanlar vardı veren oldu mu ben üçüncüyü verdim
6. Gün idrar
7. Gün 126
9.gün 413
11.gun 1335 çıktı çok şükür Allah'ımaikizmi diye düşünmeye başladım
Estrofem değilde vücutta progesteron arttıkça Ağrı mide bulantısı bu tarz belirtiler oluyo mesela benim 4. Gün mide bulantısı coktu ama o zaman tutunma yeni oluyor mide bulantısı olmaz ama kullandığımiz ilaçlar yapıyor mesela ben prednol kullandım serum katil hücre var bende pıhtılaşma da varLekelenmenin
yani adetın ikinci günü estorefem ve diğer ilaçlar başladı 1 hafta sonrada fitil başlandı 1 haftaya yakın fitil ve igneleri kullandım transfer oldum yani bunları transfernden önce başladım neden ağrısı sonra çıkıyor onu soyluyorum canim
Allah sizi yaHadi hayırlı haberler canim
Evet canm çift embriyo her transferimde çift istedim benMasallah canim❤ cift embriyo muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?