Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Bu katil hücre nasıl biliniyor acaba pıhtılaşma kandan belli oldu sanırım da diğerini bilmiyorum

Bu katil hücre nasıl biliniyor acaba pıhtılaşma kandan belli oldu sanırım da diğerini bilmiyorum
NK paneli bakıldı bence Ankara mikrogende yaptırmıştım ordan anlaşıldı doktorum istemedi kendim yaptırdım ben yaptırınca da baktı değerim sıkıntılı serum ve ilaç başlandı bu arada benim rahmimden patolojide yapıldı oda Ankara Bilkent şehir hastanesinde yapıldı

Taze transfer için güzel bir değer ama eğer donmuş transfer ise 40 üzerinde transfer genelde yapılmaz ama doktorun diğer değerlerine bakarak degerlendirir

Tam tersi diye biliyorum. Dondurulmuşta ve ilaçlarla yükseltilmiş progsteronda transfer oluyor diye biliyorum benim değerim 173 tü transferim gerçekleşti bahsetmediler bile doktorum da güvenilir bir uzmwn

Kızlar yine tek tek yazdıklarınızı okudum yine toplu yazayım dedim. Pozitif görenler inşallah süreciniz çok güzel ilerler, negatif gören de var inşallah birdahakine olur Allah büyük. Benimde ilk denemem ve yarın kan vereceğim bir şey hissetmiyorum ama uyandığımdan beri sanki böyle vucudum ağrıyor hasta olcakmışım gibi yani regl değil diğer hastalık gibi off bilmiyorum insan belirti olmayınca her şey de bir şey arıyor yarın bu saatlerde çoktan öğrenmiş olacağım hepinize dua ediyorum dua dan başka çaremiz yok artık elimizden geleni yaptık kızlar

Patolojiyide siz mi istediniz bir şey çıktı mı peki neden doktorlar bunların hepsini bizden istemiyor anlamıyorum bu katil hücre testini ben de yaptırayım diyorum nereye gideceğim balikesirde oturuyorum şehir hastaneleri ya da fakülteler yapar mı ya da özel laboratuvara mı gideceğim acaba

Tam tersi diye biliyorum. Dondurulmuşta ve ilaçlarla yükseltilmiş progsteronda transfer oluyor diye biliyorum benim değerim 173 tü transferim gerçekleşti bahsetmediler bile doktorum da güvenilir bir uzmwn
Benimde iptal oldu bu sebepden ama tabiki her doktor ayrı yapıyor ama yapay zekaya yazdım şimdi 173 çok farklı şeyler çıktı aşırı yüksek ama tabiki bilemem doktor değilim sonuçta

Şehir ve üniversite hastanesi yapmadi benim ilimde özelde aşırı pahalıydı Ankara yakın gidip yatırdım daha ucuza geldi hem gitmişken serum da aldım patoloji kendileri yaptı onu bilmiyordum bende

Ben yaptırmadım test falan sizin gibi nurdan öğrendim doktoruma söyledim transfer günü bakıyorum ilaç veriyoruz dediler hakikaten transferden sonra o hücreyi baskılanacak ilaç verdi günde bir tane içiyorum diğer ilaçlarla beraber her doktor farklı çalışıyor bence doktorunla bı konuş

Sağlıkla ilerlesin inşallah benimde şu an doğal transfer ekstra bi şey yaptınız mı rahim kalınlaşması için progesteron günde kaç taneydi iğne de var mıydı

Sağlıkla ilerlesin inşallah benimde şu an doğal transfer ekstra bi şey yaptınız mı rahim kalınlaşması için progesteron günde kaç taneydi iğne de var mıydı
Yok benim kalınlık için birşey kullanılmadi progesteron dex 25 sabah 1 akşam 1 iğne fitil günde üç kez sabah öğle akşam

Ekran çektim ben ee söyleyeceğim doktoruma bunları çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…