Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır, pgt-a ve pgt-m diye iki ayrı gen testi mevcut. Bir kalıtsal hastalık yoksa pgt-a yapılır. Fakat varsa bilinen o hastalığı araştırmak için pgt-m yapılır
Merhaba bende dün tam da bunu sordum eşimde eds diye bir genetik rahatsızlık var onun için yaptırmak istedik fakat dediğinize göre hepsine bakılmıyor o zaman bir anlamı yok yaptırmamın
Ben de inşallah regl olunca ilaçlara başlayacağım ardından opu olacağım bu ikinci denemem. Aslında geçen ay başlayacaktık ama kist E2 yüksek çıktığı için doktorum Dienille hapı verdi 21 gün aldım ardından regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 5 gün geciktim.
Bizim de 3. Derece varikosel var. Ameliyat olmadık özel yöntemle seçildi spermler kaliteli 5. Günler oldu şaşırdık bin şükür. Pgt ye gönderemedik hiç para kalmayınca. Ya nasip dedik.. yani 5. Güne gelen iyi kalite embriyo sperm faktörü artık devreye girer mi bilmiyorum.
Ekstra embriyo glue yapılacak bana da
Canım doktorun sana bir şey dedi mi benim de eşimde varikosel vardı. Ameliyat oldu 3 ay sonra gebe kaldım sonrasında kalbi durdu. 6 haftada kalbi durdu. 1 yıl oldu gebelik oluşmadı, tüp bebek yaptırdık. 2 embriyo oluştu. 14 olgun yumurta ve sadece 5 döllenme. Oran çok azz acaba sperm mi yoksa yumurta kı etkiledi bu durumu bilemedim. Daha önce yaşayan varsa yazabilir mi ???