- 19 Aralık 2019
- 99
- 70
- 88
- 34
Anladım ,teşekkür ederim.Hayır, pgt-a ve pgt-m diye iki ayrı gen testi mevcut. Bir kalıtsal hastalık yoksa pgt-a yapılır. Fakat varsa bilinen o hastalığı araştırmak için pgt-m yapılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ,teşekkür ederim.Hayır, pgt-a ve pgt-m diye iki ayrı gen testi mevcut. Bir kalıtsal hastalık yoksa pgt-a yapılır. Fakat varsa bilinen o hastalığı araştırmak için pgt-m yapılır
Ben devlette tup bebek deniyorum da haftasonu kapali oluyor haliylehayır canım adetin 2. veya 3.günü kontrole gidiyorsun ona göre ilaç tedavisi başlıyor
Bence hastaneye sorun en net cevabı onlar verirBen devlette tup bebek deniyorum da haftasonu kapali oluyor haliyle
Teşekkür ederim sağolunnBence hastaneye sorun en net cevabı onlar verir
Yani tabiki hani bu bence ama bilimselde bu şekilde bazı kişiler yaptırmak istiyorMerhaba bende dün tam da bunu sordum eşimde eds diye bir genetik rahatsızlık var onun için yaptırmak istedik fakat dediğinize göre hepsine bakılmıyor o zaman bir anlamı yok yaptırmamın
Canım doktorun sana bir şey dedi mi benim de eşimde varikosel vardı. Ameliyat oldu 3 ay sonra gebe kaldım sonrasında kalbi durdu. 6 haftada kalbi durdu. 1 yıl oldu gebelik oluşmadı, tüp bebek yaptırdık. 2 embriyo oluştu. 14 olgun yumurta ve sadece 5 döllenme. Oran çok azz acaba sperm mi yoksa yumurta kı etkiledi bu durumu bilemedim. Daha önce yaşayan varsa yazabilir mi ???Bizim de 3. Derece varikosel var. Ameliyat olmadık özel yöntemle seçildi spermler kaliteli 5. Günler oldu şaşırdık bin şükür. Pgt ye gönderemedik hiç para kalmayınca. Ya nasip dedik.. yani 5. Güne gelen iyi kalite embriyo sperm faktörü artık devreye girer mi bilmiyorum.
Ekstra embriyo glue yapılacak bana da
Merhaba döllenme sorunu genelde spermden kaynaklı diye biliyorum mikroçip piezzon imsi vesaire yaptırdınız mıCanım doktorun sana bir şey dedi mi benim de eşimde varikosel vardı. Ameliyat oldu 3 ay sonra gebe kaldım sonrasında kalbi durdu. 6 haftada kalbi durdu. 1 yıl oldu gebelik oluşmadı, tüp bebek yaptırdık. 2 embriyo oluştu. 14 olgun yumurta ve sadece 5 döllenme. Oran çok azz acaba sperm mi yoksa yumurta kı etkiledi bu durumu bilemedim. Daha önce yaşayan varsa yazabilir mi ???
Çok geçmiş olsun. Yani sorunca ikisi kaynaklı da olabilir diyorlar. Döllenmeden 3. Güne kadar yumurta sonra sperm faktörü etkilidir derler. Bizim iyi gitti dediğim gibi spermi iyi seçmiş olabilirler. Çünkü biz ameliyat olmadık anlamlı bi düzelme olmaz dedikleri içinCanım doktorun sana bir şey dedi mi benim de eşimde varikosel vardı. Ameliyat oldu 3 ay sonra gebe kaldım sonrasında kalbi durdu. 6 haftada kalbi durdu. 1 yıl oldu gebelik oluşmadı, tüp bebek yaptırdık. 2 embriyo oluştu. 14 olgun yumurta ve sadece 5 döllenme. Oran çok azz acaba sperm mi yoksa yumurta kı etkiledi bu durumu bilemedim. Daha önce yaşayan varsa yazabilir mi ???
Mikro çip ile sperm seçildi. Piezzo yapılmadı. Sperm direkt yumurtaya enjekte edildi.Merhaba döllenme sorunu genelde spermden kaynaklı diye biliyorum mikroçip piezzon imsi vesaire yaptırdınız mı
Hangi hastane canım bir de kaç yumurtadan kaçı döllendi kaçı donduruldu ?Çok geçmiş olsun. Yani sorunca ikisi kaynaklı da olabilir diyorlar. Döllenmeden 3. Güne kadar yumurta sonra sperm faktörü etkilidir derler. Bizim iyi gitti dediğim gibi spermi iyi seçmiş olabilirler. Çünkü biz ameliyat olmadık anlamlı bi düzelme olmaz dedikleri için
Bende histereskopiNasipse bu ay histereskopi her şey.yolunda olursa Kasım'da transfer. Sizi biliyorum buradan takip ediyorum. Aynı ay hamile oluruz inşallah![]()
MerhabalarKızlar merhaba. Regl bekliyorym bende başlamak için ilaçlara fakat doktorum bana hiçbir vitamin vermedi folik asit dışında. Muayenemde rahim ve yumurtalıklar çok güzel dedi kadında sorun olmayıp da daha önce yapanlar kaç yumurta toplandı kaç embriyonuz oldu
Ne zaman oldunuz kanamaniz devam ediyor muBende histereskopi
Oldum kasımda transfer
Ben pazartesi oldum hala devam ediyor benimkiNe zaman oldunuz kanamaniz devam ediyor mu
Geçmiş olsun. Ben de Çarşamba günü oldum polip falan da alınmadı ama kesilmedi kanamaBen pazartesi oldum hala devam ediyor benimki
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun benden polip alındı bende de durum şuan aynı ilk günler Pembe şuan kirmiziyada döndü ara ara geliyor inşallahGeçmiş olsun. Ben de Çarşamba günü oldum polip falan da alınmadı ama kesilmedi kanama
Çok özür dilerim ilk günler Pembe bir kanama vardı giderek koyulasti rengi sizde nasıl acaba
İnşallah normaldir bu durum
Bir an önce biter inşallahTeşekkür ederim sizede geçmiş olsun benden polip alındı bende de durum şuan aynı ilk günler Pembe şuan kirmiziyada döndü ara ara geliyor inşallah
İnşallah transferiniz ne zamanBir an önce biter inşallah![]()
Kasım'da olacak aşırı derecede heyecanliyim. Negatif olursa ne yapacağım hiç bilmiyorumİnşallah transferiniz ne zaman