• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kasım sonu diye düşünüyorum beklenen regl 5-8 arası gibi sizin ?
Benim de öyle ya tarihlerim. Bi de durumumuz da benziyor. Eşte varikosel 3. Sperm seçilerek yapıldı ameliyat olmadık. 5. Gün embriyosu transferi bekliyorum kasım sonunda inşallah 🙏🏼

Bende bu hafta yaptırmak istiyorum İstanbul da belli labaratuvarlar yapıyor sadece iki türlü biri kandan biri rahimden şeklinde hangisini tercih ederseniz
İnşallahh süreçlerimiz birlikte ilerleyecek çoğumuzun, zamanında regl olursak 🙏🏼 ben de bu hafta yaptırcam nk yı, KIR olan değil de normal nk paneli.

adet sonrası bir gün temiz kaldım ve hgs oldum hgs sonrası 10 gün kanamam oldu ve sonra yoğun kanamam başladı ikinci kez adet oldum 15 gün içinde, cuma günü 150 doz gonalf başladım her iki rahimdede 6 folikül gözüküyordu ama bügün sağda bir tane 19 iki tane 12 gözüküyor, her ay en az birtanesinde 1 diğerinde 4 yada 5 tane olurdu çok şaşkınım havuz yöntemimi uygularlarki bu ay bir tane toplanacak yazmış hemşire daha doktorla görüşmedim şişli memorialde dış takp hastasıyım

Benim eşimde varikosel 4. Seviye imsi yaptırdık biz o sebeple sordum
Bize neden ımsı yapılmadı inanın bilmiyorum mikro çip yapıldı. Neye göre seçtiler tam olarak bilemedim. Sizin kaç embriyonuz var kaliteleri hakkında bilgi verdileri mi size de ?
Bende acıbadem ataşehirde yaptırdım ama endişem oluştu🙄🙄🙄

Bize neden ımsı yapılmadı inanın bilmiyorum mikro çip yapıldı. Neye göre seçtiler tam olarak bilemedim. Sizin kaç embriyonuz var kaliteleri hakkında bilgi verdileri mi size de ?
2 tane iyi kalite mi embriyonuz var pgt ye sizin de gitmedi dimi. Onlara güvenin inşallah olacak. Çift transfer mi istediniz. Ya lab neye göre yapıyor nasıl oluyor bilemiyoruz işte birebir görüşmek lazım ya da akışa güvenmek lazım stres yapmayalım.. 🥺

Evet bilgi verdiler benden çok yumurta toplandı ama hepsi olgun çıkmadı maalesef ama hiç moralinizi bozmayın az çok kaliteli kalitesiz diye bir şey yok cidden olacağı varsa 3.gün bile oluyor 5.gün iki âdet embriyo transferi olup negatif olanda çok duydum mesela önemli olan pozitif olmak bu süreçte elimizden geldiğince

Kızlar herkes çok güldüğü begendiği komik olur güzel olur gerilimsiz izlediği filmleri yazsa not alsak transfer dönemi kafa dağıtırız 😅 ben prens dizisini önerebilirim birde saçma mı bilmiyorum ama akasya durağının bazı bölümlerinde çok gülüyorum ben

Kızlar herkes çok güldüğü begendiği komik olur güzel olur gerilimsiz izlediği filmleri yazsa not alsak transfer dönemi kafa dağıtırız 😅 ben prens dizisini önerebilirim birde saçma mı bilmiyorum ama akasya durağının bazı bölümlerinde çok gülüyorum ben
Evet bu olur aslında ilk 3 gün için sonra hafif ayaklanırız🫠 amaaaa beslenme ile alakalı bildiklerimizi yaptıklarımızı yazsak çok faydalı olur. Ben ;
Kefir
Kırmızı meyve
Keten tohumu
Badem ceviz
Sebze somon tüketiyorum.
Vitamin olarak da ; d vitamini , folik asit ve b12 kullanıyorum.

Evet bu olur aslında ilk 3 gün için sonra hafif ayaklanırız🫠 amaaaa beslenme ile alakalı bildiklerimizi yaptıklarımızı yazsak çok faydalı olur. Ben ;
Kefir
Kırmızı meyve
Keten tohumu
Badem ceviz
Sebze somon tüketiyorum.
Vitamin olarak da ; d vitamini , folik asit ve b12 kullanıyorum.
Evet sağlıklı beslenmekte çok önemli ben ek olarak avokado ekleyebilirim keten tohumunu da yemeden hemen önce öğütün daha fazla emilimi olsun :)

Kızlar selam, bende kasım başı transfer olacağım ama şuan çok kötü grip oldum tüp bebek ilaçları kullanıyorum ama doktora danışmadan antibiyotik vs kullanmadım yarın kontrolüm var transfer öncesi grip olmanın Allah korusun transfere bir etkisi olmaz değil mi ☺️
Ben de kasım başı olacağım bugün regl oldum canım beraberiz:)

Back
X