Ben keten tohumu tüketemiyorum tadı midemi kötü yapıyo nasıl tüketiyorsunuz kızlarAnanas ve nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş bi de transfere kadar kullanılabilirmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben keten tohumu tüketemiyorum tadı midemi kötü yapıyo nasıl tüketiyorsunuz kızlarAnanas ve nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş bi de transfere kadar kullanılabilirmiş
Canım kefirin içine koyuyorum tadını bile anlamıyorum iyi mi kötü müBen keten tohumu tüketemiyorum tadı midemi kötü yapıyo nasıl tüketiyorsunuz kızlarbaşka türlü ne yapabilirim. Kasım sonu bende transfer olacağım inş
![]()
Acaba fazlası sıkıntı mı ne zaman başlamamız gerekir içmeyeAnanas ve nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş bi de transfere kadar kullanılabilirmiş
selam benimde embriyolarımdan biri mozazik mozaiklik yüzdesine göre onuda transferde kullanabiliyorlar tam olarak yüzde bilgisine sahip degilim ama embriyolog kullanılmayacak derecede degil demiştiKızlar selam, benim pgt sonuçlarım çıktı. 2 tane göndermiştik. 1'i sağlıklı geldi diğer %40 mozaik geldi. Mozaik olan nasıl oluyor internetten baktım ama pek anlamadım
Ben şu an ara ara içiyorum, hazırlığa başladığımda sürekli içerimAcaba fazlası sıkıntı mı ne zaman başlamamız gerekir içmeye
Kefirin içine veyaz süzme yogurt keten tohumu orman meyveleri bızttlatın makinede çok güzel oluyor agıza bile gelmiyor bir tk yeter zaten ögütülmüş olmalıBen keten tohumu tüketemiyorum tadı midemi kötü yapıyo nasıl tüketiyorsunuz kızlarbaşka türlü ne yapabilirim. Kasım sonu bende transfer olacağım inş
![]()
Çok kalın olunca da sıkıntı diye biliyorum ben ama doktora sormakta fayda varBen şu an ara ara içiyorum, hazırlığa başladığımda sürekli içerim
Kızlar ek olarak kabak çekirdeği ceviz çig badem vesaire tüketin akşam salatalarınızda koyu yeşillikler dereotu tarzı ve kırmızı pancar mutlaka öneririm bana diyetisyenim tavsşye ettiÇok kalın olunca da sıkıntı diye biliyorum ben ama doktora sormakta fayda var
İnşaAllah sağlıcakla hayırlısı ile kavuşuruz beraber sevinirizBen de kasım başı olacağım bugün regl oldum canım beraberiz:)
Ben de nasip olursa Kasım başı transfer olucam muhtemelen aynı zaman olacak transferimiz bugün regl oldum bende inşaAllah hepimizin transferi pozitif olur bebişlerimiz bize sımsıkı tutunurBen de kasım başı olacağım bugün regl oldum canım beraberiz:)
Merhaba hoşgeldiniz nar suyunu teansger öncesi hazırlıkta mı yoksa transfer sonrası mı nasıl kullanalımKızlar benim geçen sene bir transferim pozitif olmuştu maalesef kaybettim bebeğimi ama o transferim de rahim hazirliginda estrofem artı her gün nar suyu tükettim bir bardak kontrolde doktor süper demişti 3 çizgi olmuştu mutlaka kullanın faydası oluyor. Yine kullanıcam.Bana doktorum protein ağırlıklı beslenmemi özellikle faydalı yağları tüketmemi baharattan ve bitki çaylarından ayrıca kafeinden paketli ve işlenmiş herşeyden uzak durmamı tembihledi. bu arada c vitamini demir d vitamini b12 gibi vitaminleriniz de eksiklik varsa takviye kullanın bunları da özellikle istediler kaç kez baktırdım ilaç kullandım. Bakliyat tüketimine de önem verin bana tembihlenen ve deneyimlediklerimi paylaşmak istedim Allah'ım hiç birimizin emeğini hevesini boşa koymasın, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Merhaba teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz nar suyunu teansger öncesi hazırlıkta mı yoksa transfer sonrası mı nasıl kullanalım
Kırmızı et dengeli şekil de dedi doktorum hassasiyetin yok ise koyun kuzu eti, özellikle kemik suyu beyaz et de organik tavuk en çok da hindi eti önerdi balık da dip balıklar tercih etme ama ihmal etme demişti. Somon tüketebilirsin istavrit hamsi palamut gibi balıklar tüketebilirsin demişti. Zaten bunları hergün illa tüketemedim abartmadan tavsiyelere dikkat ederek yiyebildigimi kullandım.Kirmizi eti onermiyorlar. Tavuklar antibiyotikli diye organik bulun diyorlar. Protein bol tuketin diyorlar ama nasil. Kucuk baliklarda sikinti olmaz degil mi civasi dusuk diye.
Birde kızlar transfer sonrası akşam yemeklerimiz nasıl olmalı bilgisi olan var mı nohut yemegi ve somon çok öneriliyor ek olarak var mı öneriniz kırmızı et çok önerilmiyor ama bilemedim
[/QUOTE
Benim doktorum abartmadan kullan kesme dedi ben de tüketiyorum yemek içinde vs. Ayrıca nohut fasulye vs. Çok faydası var içini ferah tut yediğin içtiğin herşey şifa olsun bedenine. Özellikle şunu yemeliyim gibi düşününce içim bulanıyor benim ilaç gibi kendimi sartlamadan herşeyden tüketmeye çalışıyorum dozunda. Ama hergün yumurta yeşillik zeytinyağı avokado kefir bunları tüketmeye çalışıyorum bir de meyve