Rahim kasılmasın transfer aşamasında diye kolumdan aşı yaptılar canımİşlem öncesi ne iğnesi yapıldı size? Bana yapmamışlardı ve idrara çıktıktan sonra kasılmalarım bugune kadar hep devam etti. Ve normal denildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim kasılmasın transfer aşamasında diye kolumdan aşı yaptılar canımİşlem öncesi ne iğnesi yapıldı size? Bana yapmamışlardı ve idrara çıktıktan sonra kasılmalarım bugune kadar hep devam etti. Ve normal denildi.
İlk denemeniz mi?Çok mutlu oldum adınıza insallah kanda da çıkacakben de 3. Gun embriyosu transfer oldum 4 kasimda
Canım bildiğim kadarıyla femaranın böyle bir etkisi yok bence silikte olsa çıkmışBendede silik olsada çift çizgi çıktı ama acaba transfer öncesi Femara kullandım acaba omu etkiliyor ki ay boşuna umutlandım mı ki![]()
önlem amaçlı yapılmış belli ki sizin için en hayırlısı olsun inşallah yüzünüz güler bu sıkıntıların sonundaRahim kasılmasın transfer aşamasında diye kolumdan aşı yaptılar canım
Yaaa ondan mı ki acaba bende yarın 2.testi verecegim bakalim 2katına çıktıysa deger insallah keseyi görme gününde bakacagım ne tarafa tutunmuş küçük susamBenim de sağ bacağım ağrımıştı. Sonra sağ kasığım ağrıdı bir süre. Kese görmeye gittiğimizde bir baktık ki bebek sağ tarafa yerleşmiş![]()
Benim kasık agrılarım var yani 3 gündür bide gerçekten sanki içim kıpır kıpır ay bide sürekli yiyorum belki ondan ama şişkinlik var yarın sabah tekrar test yapım da 7. Gün kan testine gideceğim çatlıcam yoksaCanım bildiğim kadarıyla femaranın böyle bir etkisi yok bence silikte olsa çıkmışsenin var mı bir belirtin ?
Bence doğru olanı yapmissin 3kasım transfer günüm benmde 3.günden sonra normal hayatma döndüm. İlk 3 günde öyle saatlerce yatmadim sadece dikkat ettim evde yürüyüş yaptım. 7.günde Pozitifi gördüm cok şükürKızlar benimde 4 kasımda oldu transfer sol kasığım ağrıyor bacaklarım böyle Regl olacakmışım gibi ben öyle uzun uzun yatmadım araba kullandım dışarı çıktım annemi havalimanına yakın bir şehre bıraktık doktorum ağır iş hariç hayatına dön dedi ama burda okuyorum herkes hala yatıyor benimle bir transfer olan yanlış mı yaptım![]()
Yaa çok güzel duygular kanda da artarak gider inşallah değerinizBenim kasık agrılarım var yani 3 gündür bide gerçekten sanki içim kıpır kıpır ay bide sürekli yiyorum belki ondan ama şişkinlik var yarın sabah tekrar test yapım da 7. Gün kan testine gideceğim çatlıcam yoksa![]()
Benim de yarın 7. Gün ama vermiycem dusuk çıkarsa çok kan verdiriyorlarİnşallah yarın kan testi vereceğimdoktorun dediği güne göre erken ama, idrar testinden biraz güven alarak vereceğim kan. çok zor beklemek
![]()
Benim 2. Transferim bir kez Opu oldum iki embriyom olustu. İlkini iki ay önce transfer oldum yapay siklus yapıldı. İlaç protokolü sizinki ile aynı ayrıca günde 3 kere de estrofem aliyordum. Negatif sonuç aldık. Bu kez yarı doğal siklus ilerledik, dusuk dozda gonal f kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum. Catlamadan 3 gun sonra transferim oldu. Günde iki estrofem bir seferde progestan dex iğne oluyorum. İlaçlar az ve çok daha rahat. Bakalım yarın sabah ben de test yapacak gibiyim. 8. Gün olacak artık. Embriyom 8 hücreli kaliteli dediler ama bilemiyorum tabi. Daha kaliteli olanı ilk transfer denemiştik olmadı zaten.İlk denemeniz mi?
Benim ilk denemem ve tek yumurtam çıkmıştıama doktor tek bi tane olsun kaliteli olsun demişti (eşimde ve bende de sıkıntı vardı)ve duphaston 3x1 progestan dex iğne 2x1 kullanıyorum. Lekelenmem olmadı batmalarım ve şişkinliğim vardı ama onları hep horman ilaçlarına bağladım. Yaşımda 30. Sizin nasıldı süreciniz?
Bu igneyi hiç duymamıştım bize neden yapmadılar acaba? Siz mi talep etmiştiniz? Doktorunuz mu önerdi?Rahim kasılmasın transfer aşamasında diye kolumdan aşı yaptılar canım
Kaçında test verin dediler sizeBenim de yarın 7. Gün ama vermiycem dusuk çıkarsa çok kan verdiriyorlar
Kaçında test verin dediler size
Benim olmadı canım 5 Kasım oldum transfer
Sizin kalçadan olunca direkt kana karışıyor ondan çok daha hızlı etkiliyor muhtemelen. Amin insallah. Sağlıklı gebelikler elde edelim de gaza da igneye de razıyız hepimiz![]()
Sizin kalçadan olunca direkt kana karışıyor ondan çok daha hızlı etkiliyor muhtemelen. Amin insallah. Sağlıklı gebelikler elde edelim de gaza da igneye de razıyız hepimiz![]()
4-5 Kasımda transfer olanlar hiç lekelenmeniz oldu mu?
Negatif gelirse de kendinizi üzmeyin bir kaç gün sonra tekrar edersiniz psikolojik olarak modunuzu hep yüksek tutun daha önce ki yorumları okuduğumda 6.gün 7.gün çıkanlar oluyor ama herkesin vücut yapısı farklı bence benim tutunmam (eğer oluyorsa) geç tutunmuş olabilir diğer yorumlara baktığımda böyle düşündümBenim 2. Transferim bir kez Opu oldum iki embriyom olustu. İlkini iki ay önce transfer oldum yapay siklus yapıldı. İlaç protokolü sizinki ile aynı ayrıca günde 3 kere de estrofem aliyordum. Negatif sonuç aldık. Bu kez yarı doğal siklus ilerledik, dusuk dozda gonal f kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum. Catlamadan 3 gun sonra transferim oldu. Günde iki estrofem bir seferde progestan dex iğne oluyorum. İlaçlar az ve çok daha rahat. Bakalım yarın sabah ben de test yapacak gibiyim. 8. Gün olacak artık. Embriyom 8 hücreli kaliteli dediler ama bilemiyorum tabi. Daha kaliteli olanı ilk transfer denemiştik olmadı zaten.
Yarın kan testinizi takip edicem. Buraya yazmayı unutmayın![]()
Bana doktorum önermişti canım çok araştırmadım ama rahim kasılmasını engelleyecekse mantıklı gelmişti yaptırdım ama etki etti mi inanki bilmiyorumBu igneyi hiç duymamıştım bize neden yapmadılar acaba? Siz mi talep etmiştiniz? Doktorunuz mu önerdi?
Hayırlı olsun doktorunuz bi şey önermedi mi kalite olarak nasıllardı inşallah tutarMerhaba kizlar transfer old iki embriyo koydulardaha dogrusu biz on a karar killing, aranizda varmi
Yuzde 60 sans Verdi, iyi embriyo lar dedi, ikisi tutabilir bakmak zor baska sknti olmazd edi, doktor benden umitli valla, 5.gun iki side, korktum biraz ikiz olursa yada ikisi tutmazsaHayırlı olsun doktorunuz bi şey önermedi mi kalite olarak nasıllardı inşallah tutar
Gunluk hayatina devam et hazir plastik dogal olmayab seyler tuketme Tek dediHayırlı olsun doktorunuz bi şey önermedi mi kalite olarak nasıllardı inşallah tutar