Bence en az 8 e kadar bekleyin benim test günüm 9. Gündü. Erken öğrenirsen bu defa yükselecek mi stresi olur tabii yine kendiniz bilirsinizAynen canım 5.gün çift embriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence en az 8 e kadar bekleyin benim test günüm 9. Gündü. Erken öğrenirsen bu defa yükselecek mi stresi olur tabii yine kendiniz bilirsinizAynen canım 5.gün çift embriyo
Bence en az 8 e kadar bekleyin benim test günüm 9. Gündü. Erken öğrenirsen bu defa yükselecek mi stresi olur tabii yine kendiniz bilirsiniz![]()
Histeroskopi sonrası 2 ay bekleme süreci oluyoNasipse bu ay histereskopi her şey.yolunda olursa Kasım'da transfer. Sizi biliyorum buradan takip ediyorum. Aynı ay hamile oluruz inşallah![]()
Benim bugün bacak sızlaması bel ağrısı çoktu. Çok şiddetli regl görmüş gibiydim. Ayağım uyuştu artık ilaçlar mı sizceBende böyle bi kırgınlık var hele bacaklarım kemiklerim sızlıyır sanki üstümden tır geçmiş gibi
Benimde sabah açken bulantım oluyor ilaçlardan heraldeBulantınız falan oluyo mu benim sabah açken aşırı bulantım var ben ilaçslara bağlıyorum
İlaçları nerden baksan 2 haftadır kullanıyoruz iki hafta sonra mı yan etki bilemedimBenim bugün bacak sızlaması bel ağrısı çoktu. Çok şiddetli regl görmüş gibiydim. Ayağım uyuştu artık ilaçlar mı sizce
Uzanırken sağa sola dönünce kaşıklarınız yada bacağınıza ağrı giriyor mu yaBen geçen hafta cumartesi başladım progesteron. estoferm ise 2.5 hafta oldu sadece sol ayağımda sızlama uyuşma çekilme oluyor diğer ayak daha hafif, embriyo da sızlayan tarafta. Bence sadece ilaç olamaz belim de fena ayağım soğuk hep
sende ben gibi duramıyorsunEvet benimde 10 Kasım yarın 6.günümüz oluyor bende habire test yapıyorumda flaşla çizgi aramaktan kör oldum o yüzden dedim kan mı versem acaba diye bilemedim negatif çıkarsada çok modum düşecek biliyorum
Ben yarın sabah ilk idrarla deneyecem yine8.gün 92 çıktıysa eğer 6. Gün falan kan verseydin 30-40 çıkardı diye tahmin ediyorum sayendr biraz gaza geldim yine kan versemmi acaba diye düşündürttün![]()
Benim doktorum bekletmedi şuan hazırlık aşamasındayım. Geçen adet donemimde histereskopi olmuştum bu ay transfer için hazırlığa başladık. Belki biraz da iyileşme duruma göre karar veriliyordur. Bende polip falan da yokmuş iyileşme hızlı olduHisteroskopi sonrası 2 ay bekleme süreci oluyo
En erken benim sanırım bugün test günümSimdi kizlar heroes bi yazsin kan test gununu, yaklasan yokmu
AAA hayirli Olsun simdi den canim, guzel haberlerle gel insallahEn erken benim sanırım bugün test günümhiç idrar testi yapmadım bakalım ne çıkacak. Birazdan gideceğim kan vermeye kızlar dua edin nolur pozitif görelim hepimiz
![]()
Kiz O kadar kiss varki karistiriyorum, Sen transfer gunu ne Zaman di bugun test gunuEn erken benim sanırım bugün test günümhiç idrar testi yapmadım bakalım ne çıkacak. Birazdan gideceğim kan vermeye kızlar dua edin nolur pozitif görelim hepimiz
![]()
Naptınn denedin miBen yarın sabah ilk idrarla deneyecem yine![]()
AAA hayirli Olsun simdi den canim, guzel haberlerle gel insallah❤
![]()
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim buraya geldik bakalım hastaneye bekliyorum henüzKiz O kadar kiss varki karistiriyorum, Sen transfer gunu ne Zaman di bugun test gunu