Kasim ayi transfer olanlar

Anladim canim. 14 gun sonra bnm kontrol. Senin ne zaman
Hadi hayırlısı Bana daha hiç bişey demediler Bi daha kan istedi hemşire dün14. Gün ver dedi heralde onu bekliyorlar bişey demek için. Bugün 13. Gün ama ben şimdi gittim lan verdim yine 1 saate sonuç gelir bakalım 1 günde ne kadar oldu değerim

Ayy hadi insallah hayirli sonuc gelsin yarabbim

Belki de yanlis cikan 123 du. Dogrusu bu belki de. 2 gun sonra tekrar yaptiralim bakalim. Bugun 14.gun senin dimi cnm
Bir umut belki de dediğin gibi yanlış çıkan o olsa keşke. Bugün 13. Gün merkezi aradım hergün vermeyin dedi o yüzden yarın veremicem 15. Gün vericem. İkinci transfere şartladım gibi kendimi bu olursa artık mucize olmuş olucak benim için

Belki de yanlis cikan 123 du. Dogrusu bu belki de. 2 gun sonra tekrar yaptiralim bakalim. Bugun 14.gun senin dimi cnm
Hemşire ilaca devam etme Bi daha bakalım belki de tutunmadı tutunmaya çabalıyor dedi çok üzüldüm

İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferin 8. Günü az önce kahve rengi lekelenmem oldu böyle olan varmı aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…