11.gun sonuc 143
Cnm sonucun hayırlı olsun değerin güzel bak boşa canını sıkıyorsun11.gun sonuc 143
Sagolun insallah sonu guzel olur. 7. Gun 2.cizgi silikti. 9. Gun daha belirgindiHayirli olsun cok sevindim adiniza. 7.gun 40 ken idrar testi yapmis miydiniz? Kacinci gun embriyosu
Sagol canim ya doktor da oyle diyor ama bakalim. Kalp sesini duymayi nasip etsin Allah bizeCnm sonucun hayırlı olsun değerin güzel bak boşa canını sıkıyorsun
Amin canım inşallah hadi rahatla biraz stres yapmaSagol canim ya doktor da oyle diyor ama bakalim. Kalp sesini duymayi nasip etsin Allah bize
Pardon 5.gun embriyosu yazmayi unutmusumHayirli olsun cok sevindim adiniza. 7.gun 40 ken idrar testi yapmis miydiniz? Kacinci gun embriyosu
Canim senin de 5.gun aa kaliteydi dimiAmin canım inşallah hadi rahatla biraz stres yapma
5. Gün en kaliteli embriyon dedi 3 embriyo oluşmuştu 3ü de kaliteli dedi ama bu Bi tık daha kaliteli demişti a b söylenmedi hiçCanim senin de 5.gun aa kaliteydi dimi
Anladim canim. 14 gun sonra bnm kontrol. Senin ne zaman5. Gün en kaliteli embriyon dedi 3 embriyo oluşmuştu 3ü de kaliteli dedi ama bu Bi tık daha kaliteli demişti a b söylenmedi hiç
Hadi hayırlısıAnladim canim. 14 gun sonra bnm kontrol. Senin ne zaman
Ayy hadi insallah hayirli sonuc gelsin yarabbimHadi hayırlısıBana daha hiç bişey demediler Bi daha kan istedi hemşire dün14. Gün ver dedi heralde onu bekliyorlar bişey demek için. Bugün 13. Gün ama ben şimdi gittim lan verdim yine 1 saate sonuç gelir bakalım 1 günde ne kadar oldu değerim
Gelmedi yine 112 çıktı sonuç dün 123 Dü. Değer düşmüşAyy hadi insallah hayirli sonuc gelsin yarabbim
123 un ciktigi yerde mi yaptirdin ilk gittigin yerde mi cnmGelmedi yine 112 çıktı sonuç dün 123 Dü. Değer düşmüş
Evet aynı yerde verdim123 un ciktigi yerde mi yaptirdin ilk gittigin yerde mi cnm
Belki de yanlis cikan 123 du. Dogrusu bu belki de. 2 gun sonra tekrar yaptiralim bakalim. Bugun 14.gun senin dimi cnmEvet aynı yerde verdim
Bir umut belki de dediğin gibi yanlış çıkan o olsa keşke. Bugün 13. Gün merkezi aradım hergün vermeyin dedi o yüzden yarın veremicem 15. Gün vericem. İkinci transfere şartladım gibi kendimi bu olursa artık mucize olmuş olucak benim içinBelki de yanlis cikan 123 du. Dogrusu bu belki de. 2 gun sonra tekrar yaptiralim bakalim. Bugun 14.gun senin dimi cnm
Hemşire ilaca devam etme Bi daha bakalım belki de tutunmadı tutunmaya çabalıyor dedi çok üzüldümBelki de yanlis cikan 123 du. Dogrusu bu belki de. 2 gun sonra tekrar yaptiralim bakalim. Bugun 14.gun senin dimi cnm
Devam et dedi pardon yanlış yazmışımHemşire ilaca devam etme Bi daha bakalım belki de tutunmadı tutunmaya çabalıyor dedi çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?