- 27 Mayıs 2018
- 229
- 248
- 53
- 36
Benim 9. Gün kanamam oldu. Çok korktum ama tutunmuş şükürİyi akşamlar arkadaşlar bugün transferin 8. Günü az önce kahve rengi lekelenmem oldu böyle olan varmı aranizda
Anlamadığım neden doktorunla muhattap olmuyorsun? Bence de ilaçları bırakma, inşallah düşmez 2 güne yükselir. Yat dinlen tutunmaya çalışıyorsa tutunabilsinDevam et dedi pardon yanlış yazmışım
Hemşireye iletişime geçiyorum hep verdikleri numarada hemşiresi çıkıyor telefona. Doktor 14. Gün kan istemişti ama ben başladım 10. Günden. Bugünde 13. Gün verdim konuştuk yine 15. Gün tekrarlayın ozaman kadar kullanın dedi ilacı asıl 15. Gün değerlendirilecek sanırımAnlamadığım neden doktorunla muhattap olmuyorsun? Bence de ilaçları bırakma, inşallah düşmez 2 güne yükselir. Yat dinlen tutunmaya çalışıyorsa tutunabilsin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde inşallah yerleşme kanamasidir diye umut ediyorumBenim 9. Gün kanamam oldu. Çok korktum ama tutunmuş şükür
Ben de iste bu durumdan korkuyorum en bastan beri canim. Bunun adi da kimyasal gebelik oluyormus. Kac gundur gozumde yas kalmadi. Artik tevekkul edip Allaha biraktim sana da tavsiye ederim. Umutlanmayi birakip olursa sevinelimm insallah nasip eder rabbim de yuzumuz guler canim elden bisey gelmiyor maalesef kiDevam et dedi pardon yanlış yazmışım
Aynen bende hem üzüntü var hem sinir ağlayıp durdum kötüyse bari bir an önce sonlansın diğer transfere geçeyim diğerleri çift konulur çitf şekilde dondurulmuşlar çünkü. Bilmediğimden soruyorum sadece transfer için ne kadar ücret ödeniyor merak ettimBen de iste bu durumdan korkuyorum en bastan beri canim. Bunun adi da kimyasal gebelik oluyormus. Kac gundur gozumde yas kalmadi. Artik tevekkul edip Allaha biraktim sana da tavsiye ederim. Umutlanmayi birakip olursa sevinelimm insallah nasip eder rabbim de yuzumuz guler canim elden bisey gelmiyor maalesef ki
Her hastanenin fiyati farkli. Hastanenle gorus onu cnmAynen bende hem üzüntü var hem sinir ağlayıp durdum kötüyse bari bir an önce sonlansın diğer transfere geçeyim diğerleri çift konulur çitf şekilde dondurulmuşlar çünkü. Bilmediğimden soruyorum sadece transfer için ne kadar ücret ödeniyor merak ettim
Tabi görüşücem de şimdi sonlanmadan bişey sormak istemedim meraktan sorayım dedimHer hastanenin fiyati farkli. Hastanenle gorus onu cnm
Nasılsın cnm durumun nasıl test falan yaptırdın mı bugünBen de iste bu durumdan korkuyorum en bastan beri canim. Bunun adi da kimyasal gebelik oluyormus. Kac gundur gozumde yas kalmadi. Artik tevekkul edip Allaha biraktim sana da tavsiye ederim. Umutlanmayi birakip olursa sevinelimm insallah nasip eder rabbim de yuzumuz guler canim elden bisey gelmiyor maalesef ki
Dun yaptirmistim canim zaten. Daha yaprirmadim henuz. Sen yaptirdin miNasılsın cnm durumun nasıl test falan yaptırdın mı bugün
Yok cnm yaptırmadım yarın tekrarlanıcak test. Dün akşamdan beri sol kasığıma batma mı kramp mı nasıl desem bii ağrı giriyor geçiyo sonra. Yarın ortaya çıkar iyiceDun yaptirmistim canim zaten. Daha yaprirmadim henuz. Sen yaptirdin mi
Ne yaptın canım baktırdın mı tekrar kanaYok cnm yaptırmadım yarın tekrarlanıcak test. Dün akşamdan beri sol kasığıma batma mı kramp mı nasıl desem bii ağrı giriyor geçiyo sonra. Yarın ortaya çıkar iyice
Ne yaptın kuzum baktırdın mı kanaDun yaptirmistim canim zaten. Daha yaprirmadim henuz. Sen yaptirdin mi
Yok canım akşam 5 gibi kan vericemNe yaptın canım baktırdın mı tekrar kana
İnşallah iyi sonuçlarla dönersin canımYok canım akşam 5 gibi kan vericem
İnşAllah ama hiç umudum yok. Ben artık olay neticeye bağlansın istiyorum düşükse ilacı bıraktırsınlar adet olayım ikinci transfere hazırlanordım. Senin durumlar nasılİnşallah iyi sonuçlarla dönersin canım
Canım aslında akşamı beklemesende olur çünkü araya bigün girdi zaten yükselmişse sonuçta belli olur zaten eğer düşme de varsa merkezle iletişime geçersin bir an önce hakkında en hayırlısı olsun inşallah kuzum benim de adetim 3 gün gecikti hala adet olmadım ama az az oluyor sancım olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyor yarın doktora gidicem bende adet geciktikten sonra hiç test yapmadım gebe olasılığım varmı acaba ya en son adete 4 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı ama yinede bilemedimİnşAllah ama hiç umudum yok. Ben artık olay neticeye bağlansın istiyorum düşükse ilacı bıraktırsınlar adet olayım ikinci transfere hazırlanordım. Senin durumlar nasıl
Siizn tüp bebek değil miydiCanım aslında akşamı beklemesende olur çünkü araya bigün girdi zaten yükselmişse sonuçta belli olur zaten eğer düşme de varsa merkezle iletişime geçersin bir an önce hakkında en hayırlısı olsun inşallah kuzum benim de adetim 3 gün gecikti hala adet olmadım ama az az oluyor sancım olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyor yarın doktora gidicem bende adet geciktikten sonra hiç test yapmadım gebe olasılığım varmı acaba ya en son adete 4 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı ama yinede bilemedim
Yok canım ben tüp bebek tedavisi düşünüyorum da o yüzden buradan sizinle konuşmuştum Antep te ki merkez içinSiizn tüp bebek değil miydi
Hmm anladım evet Antep için konuşmuştuk. İğne saatim 5 olduğu için 5 de yapyırıyım dedim biraz uzak hastane git gel olmasın çok merak ediyorum değer kaç oldu acabaYok canım ben tüp bebek tedavisi düşünüyorum da o yüzden buradan sizinle konuşmuştum Antep te ki merkez için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?