Kasim ayi transfer olanlar

Hmm anladım evet Antep için konuşmuştuk. İğne saatim 5 olduğu için 5 de yapyırıyım dedim biraz uzak hastane git gel olmasın çok merak ediyorum değer kaç oldu acaba
Bende çok merak ediyorum mutlaka haber ver. Benim de kahverengi akintim oluyo doktorum bişey olmaz bekleyelim dedi haftaya ultrasonum var

Bende çok merak ediyorum mutlaka haber ver. Benim de kahverengi akintim oluyo doktorum bişey olmaz bekleyelim dedi haftaya ultrasonum var
Veririm tabiki. Ben artık kabullendim gibi oldum biran önce belirsizlik bitsin peşindeyim artık artık ne olacaksa olsun inşallah bugün iyi ya da kötü neticeye kavuşur en azından diğer transfere hazırlanırdım. Sen korkma ona bişey olmaz diyorlar hem duyuyorum genelde herkeste oluyormuş kan rengine dönmesin yeterki. İnşallah ulstrasonda keseyi görür herşey yolunda olmuş olur

Inşallah ya valla korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Yatsam mi kalksam mi bilmiyorum

Kat kat artar da surpriz olur insallah

Kızlar sonucum çıktı 93 e düşmüş bugün de. Düşündüğüm gibi sağlıksız gebelik kimyasal oldu. İlaçları bıraktım öyle dedi merkez. 2 gün sonra tekrar kan istendi ama gereksiz yere doktor iyice düştüğünden emin olmak istedi sanırım. 2-3 ay dinlendirelim öteki transfer için dediler bu adette başlatmıyorlar öteki adette gitmeyi teklif ettim en erken böyle olacak

Hayirlisi olsun insallah canim. Hic uzulme zamani degilmis..Demek kolay da ben de stresle bekliorum iste.

Hayirlisi olsun insallah canim. Hic uzulme zamani degilmis..Demek kolay da ben de stresle bekliorum iste.
Olsun başka ne denirki hayırlısı böyleymiş 2. Adette transfere gidicem bakalım inşallh o olur. Sizinde değer kat ve kat artmış olur inşallh canı gönülden dilerim

Geçmiş olsun canım bidaha ki transfer Sonucun iyi olur inşallah

Olmadı maalesef kimyasal belli oldu. 93 e düşmüş bugünde ilaçları bıraktık. 2. Adet te transfere gidicem ocağın ortası gibi işte

Hayırlısı böyleymiş demek ki. Uzulmemeye çalış,kendini yeni transfere hazırla. Inşallah o zaman bize güzel haberi vereceksin
Inşallah üzülmek boş zaten ne yazılırsa onu yaşıycaz inşallah sizlerinde güzel güzel ilerler yakında daha güzel şeylerin haberleri verilmiş olur yeni transfer ocak ortası gibi sabırla bekleyeceğim

Seni tanımıyorum ama kendimce 1 bağ kurdum. Hep dualarimda olacaksın. Inşallah 2 aya kadar guzel haberi verirsin

Canım geçmiş olsun. Ne güzel dondurulmuş varmış. İnşallah o denemede kavuşursun yavruna iki gün sonra tekrar kan ver mutlaka. Mol gebelik olmasın diye kontrol ediyorlar

Seni tanımıyorum ama kendimce 1 bağ kurdum. Hep dualarimda olacaksın. Inşallah 2 aya kadar guzel haberi verirsin
Yaaaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim aynı şekilde sende benim dualarımdasın çok güzel ilerler inşallah kese kalp atışı bir çırpıda bitsin bana da haber ver inşallah bende güzel haberi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…