Kasim ayi transfer olanlar

Canım geçmiş olsun. Ne güzel dondurulmuş varmış. İnşallah o denemede kavuşursun yavruna iki gün sonra tekrar kan ver mutlaka. Mol gebelik olmasın diye kontrol ediyorlar
Çok teşekkür ederim şükür dondurulmuş var inşallah isteyen herkes kavuşur. Cahilliğimi bağışla ama mol gebelik nedir kimyasal dediler ama tabi 2 gün sonra tekrar istediler

Çok teşekkür ederim şükür dondurulmuş var inşallah isteyen herkes kavuşur. Cahilliğimi bağışla ama mol gebelik nedir kimyasal dediler ama tabi 2 gün sonra tekrar istediler
Boşver canım. Kötü bir şey. Olma ihtimali milyonda bir. Sen iyi düşün, sağlıklı beslen. D vitamini takviyesi al, bol sebze meyve ye. Yeni transferin için hazırla kendini

Boşver canım. Kötü bir şey. Olma ihtimali milyonda bir. Sen iyi düşün, sağlıklı beslen. D vitamini takviyesi al, bol sebze meyve ye. Yeni transferin için hazırla kendini
İkinci transferin de bu şekilde sonlanması korkusu var ama bastırmaya çalışıcam artık ay dayanamadım baktım üzüm gebeliği de deniyormuş kötü bişey galiba. Bu arada D vitaminim benim hep eksikti doktor transferden 2-3 ay öncesinden başlattı bana coledan damla sanırım bebek için önemliymiş d vitamini bebek ondan besleniyormuş

Kader senin ilk denemen miydi bu?

Canım benim 18 embriyodan hiçbiri dondurulmadı dediler. 3 ay ağladım. 3 ay sonra hastaneye gittiğimde 2 tane dondurduk dediler. Dondurup unutmuşlar. Şimdi 3 yaşında kızım var. Kısmette varsa önünde hiçbir şey duramaz. Güzel düşün güzel olsun inşallah

Evet ben de coledan kullanıyorum. Zeytinyağı damlatıp içiyorum midemi bulandırıyor

Hay Allah nasıl unutmuşlar boş yere yıpratmışsın kendini desene. Allah bağışlasın inşlh yaşı ömrü uzun ve güzel olsun

Evet ben de coledan kullanıyorum. Zeytinyağı damlatıp içiyorum midemi bulandırıyor
Yaaa bir çoğu öyle diyor hatta ekmeğe damlatan var. Ben çok rahat kullanıyorum 12 damla ile başlattı şimdi 4 e düşürdü. Ama hala devam

Yaaa bir çoğu öyle diyor hatta ekmeğe damlatan var. Ben çok rahat kullanıyorum 12 damla ile başlattı şimdi 4 e düşürdü. Ama hala devam
Yağ ile birlikte tüketilmesi gerekiyor ya. Yağlı yemek yerken ekmeğe damlar diyor eczacılar. Öyle çok daha kötü oldu.
Kaşığa yağ ile damlatıyorum o yüzden.

Baya ara vermişsiniz helal olsun sabrınız için dondurulmuşla mı devam ettiniz yoksa baştan mı başladınız. Yaş kaçtı
Iyi ki o zaman dondurmusum embriyolarimi. Kararsizdik bi daha uğraşmam diyodum.acikcasi çok fazla çocukta istemiyodum. Mahalle baskısından dolayı çıktık bu yola o zaman. Ama Iyi ki dondurmusum yani. 32 yasindayim kendi isteğimle yaptım bu sefer hatta 1 yıl öncesinden eşimle konuştuk iste seneye ekim kasım gibi başlarız diye. Anca hazır oldum

Gençmişsiniz bende 30 yaşındayım 3.5 yıldır evliyiz bizde de ben çok düşünmüyordum eşim çok istiyordu tabi çevrede bak işte senn hazır olunca oldu iş kadında bitiyor

Yağ ile birlikte tüketilmesi gerekiyor ya. Yağlı yemek yerken ekmeğe damlar diyor eczacılar. Öyle çok daha kötü oldu.
Kaşığa yağ ile damlatıyorum o yüzden.
Evet ekmek ıslanmış gibi oluyor direk içince etkisi daha iyimiş zaten

Kızlar pazartesi transfer oldum 3.gün embriyosu dünden beri adet olacakmışım gibi karnım belim agrıyor ve bagırsaklarımda hareketlilik var acaba ilaçlardan mı adet öncesi belirtisi mi genelde o zamanda böyle olur da biraz moralim bozuldu

Cok normal. Moralini bozma adet agrisi gibi agrilar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…