Kasim ayi transfer olanlar

Herkese selamlar benim de kasım 18 de tek embriyo 5. Gün blast transferim yapıldı. 9. Gün erken gebelik testinde pozitifi görünce dayanamayıp kan testi yaptırdım 10. Günümde beta 295,6 çıktı. Normal midir acaba bu değer 10. Gün için ?

Canim merhaba benimde 19 kasimda oldu transferim tek embryo nasilsin tam okuyamadim yazilari merak ettim hamilelik olustumu kan testi yaptinmi ben henuz evde test ettim yarin kan testi yaptiricam

Canim merhaba benimde 19 kasimda oldu transferim tek embryo nasilsin tam okuyamadim yazilari merak ettim hamilelik olustumu kan testi yaptinmi ben henuz evde test ettim yarin kan testi yaptiricam

Ben hamileyim suan ama deger dusuk cikti basya. Sizin yarin mi umarim guzel degerleriniz cikar. Hamilesinizdir

Bence gayet güzel hayırlı olsun
Benim de 5. gun embriyosu iki tane transfer edildi 24 Kasim'da. İnşallah Allah bana da pozitifi görmeyi nasip eder.

Ben hamileyim suan ama deger dusuk cikti basya. Sizin yarin mi umarim guzel degerleriniz cikar. Hamilesinizdir
anladim canim umarim seninkide yukselir tekrar yaptirdinmi yukselmismi? insanin omrunden omur aliyor bu surec Allah yardimcimiz olsun cumlemizin ben yarin kan aldircam inshaAllah hayirlisi olsun tek embryomuz

Merhaba arkadaşalar ben de 13 kasım da 5. Gün embriyosu transferi oldum. 10. Gün 27 12 gün 51 15. Gün 200 çıktı çarşamba doktor kontrole çağırdı bakalım ne diyecek merakla bekliyorum

Merhaba benim 23 kasımda 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm . 3 aralık perşembe günü kan testi yaptıracağım. Heycanla bekliyorum

Merhaba benim 23 kasımda 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm . 3 aralık perşembe günü kan testi yaptıracağım. Heycanla bekliyorum

Benim de 5. gün embriyosuydu, 24 Kasim'da transfer oldu. Bana test gunu icin 5 Aralık dediler. Bugun 6. gunum. Sabah dayanamayıp test yaptım ama negatifti. Yarin tekrar deneyecegim.

Bence gayet güzel hayırlı olsun
Benim de 5. gun embriyosu iki tane transfer edildi 24 Kasim'da. İnşallah Allah bana da pozitifi görmeyi nasip eder.
Amin inşallah pozitifi görürsünüz :) bugün benim 12. Günüm 1142 çıktı bu değer beni biraz korkuttu yükseliş normal midir acaba

Merhaba, saglikla kucağınıza alın inşallah. Benim doktorum mehmet reşit asoglu,sizi
Merhaba, saglikla kucağınıza alın inşallah. Benim doktorum mehmet reşit asoglu,sizin?
Sağolun :) sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim doktorum Kübra boyukalın
Bugün sonucumu aldım 12. Gün 1142 sonuç biraz yüksek geldi bana ama doktorum normal dedi ve 2 gün sonra tekrar kan istedi bakalım ne olacak

Kızlar merhaba bende 21 kasımda transfer oldum bugun 9. Gunum 3. Gun emb transferı oldum 2 adet. Transferden sonra 4. Gunumde kasık batması oldu bi de akşamları cok az karıncalanma oldu kasıklarımda simdiye kadar yaşadıklarım bunlar. Dun eşimle biraz tartıstık bugun baya kasıklarım agrıyo 9. Gunum bugun. tartısmaya bağlı olabılır mı yoksa 9. Gun tutunmadan dolayı mı agrı olur?

Olabilir bende transfer sonrasi bi seye sinirlenmistim o gun inanilmaz agrim oldu. Tesaduf mu blmiyorum. O yuzden stres sinirden uzak olmaya dikkat edin ne olur olmaz. Umarim hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…