Merhaba benimde bahçecide oldu doktorunuz kimdi ?Benim dondurulmuş embriyom vardı sadece transfer ücreti ödedik 5000 lira,550 lira da muayene ödedik ilaçlarda yaklaşık 2000 tuttu. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.
Canim merhaba benimde 19 kasimda oldu transferim tek embryo nasilsin tam okuyamadim yazilari merak ettim hamilelik olustumu kan testi yaptinmi ben henuz evde test ettim yarin kan testi yaptiricamKizlar merhaba hali hazirda bir konu var ama cok aktif oldugu icin karisiyor. Ben bugun 17 kasimda transfer oldum. Benim gibi bu hafta icinde olanlar yada 15-16 kasim transfer olanlar. Uc asagi bes yukari transfer tarihleriniz ayni olanlar isterseniz beraber gun sayalim. Belirtilerimizi vs.
Benim ilk deneme sebepsiz infertliteydi. 2 tane 4.gun embriyosu transfer oldu. Sizlerin nasil? Umarim hepinizin yzuu guler
Merhaba, saglikla kucağınıza alın inşallah. Benim doktorum mehmet reşit asoglu,sizin?Merhaba benimde bahçecide oldu doktorunuz kimdi ?
Damla ne yaptın canım senin sonuç belli oldu mu
Canim merhaba benimde 19 kasimda oldu transferim tek embryo nasilsin tam okuyamadim yazilari merak ettim hamilelik olustumu kan testi yaptinmi ben henuz evde test ettim yarin kan testi yaptiricam
Canım tebrik ederim dualarım seninle güzelce artar inşallahEvet hamileyimama benimde deger dusuk cikti bakalim hahirlisi dua et bana lutfen
Herkese selamlar benim de kasım 18 de tek embriyo 5. Gün blast transferim yapıldı. 9. Gün erken gebelik testinde pozitifi görünce dayanamayıp kan testi yaptırdım 10. Günümde beta 295,6 çıktı. Normal midir acaba bu değer 10. Gün için ?
anladim canim umarim seninkide yukselir tekrar yaptirdinmi yukselmismi? insanin omrunden omur aliyor bu surec Allah yardimcimiz olsun cumlemizinBen hamileyim suan ama deger dusuk cikti basya. Sizin yarin mi umarim guzel degerleriniz cikar. Hamilesinizdir
Merhaba benim 23 kasımda 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm . 3 aralık perşembe günü kan testi yaptıracağım. Heycanla bekliyorumKizlar merhaba hali hazirda bir konu var ama cok aktif oldugu icin karisiyor. Ben bugun 17 kasimda transfer oldum. Benim gibi bu hafta icinde olanlar yada 15-16 kasim transfer olanlar. Uc asagi bes yukari transfer tarihleriniz ayni olanlar isterseniz beraber gun sayalim. Belirtilerimizi vs.
Benim ilk deneme sebepsiz infertliteydi. 2 tane 4.gun embriyosu transfer oldu. Sizlerin nasil? Umarim hepinizin yzuu guler
Merhaba benim 23 kasımda 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm . 3 aralık perşembe günü kan testi yaptıracağım. Heycanla bekliyorum
Amin inşallah pozitifi görürsünüz :) bugün benim 12. Günüm 1142 çıktı bu değer beni biraz korkuttu yükseliş normal midir acabaBence gayet güzel hayırlı olsun
Benim de 5. gun embriyosu iki tane transfer edildi 24 Kasim'da. İnşallah Allah bana da pozitifi görmeyi nasip eder.
Merhaba, saglikla kucağınıza alın inşallah. Benim doktorum mehmet reşit asoglu,sizi
Sağolun :) sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim doktorum Kübra boyukalınMerhaba, saglikla kucağınıza alın inşallah. Benim doktorum mehmet reşit asoglu,sizin?
Amin inşallah pozitifi görürsünüz :) bugün benim 12. Günüm 1142 çıktı bu değer beni biraz korkuttu yükseliş normal midir acaba
Hayır tek embriyo transfer edildi o yüzden korkuyorum zatenBence degerin gayet guzel. İki embriyo muydu?
Bence hiç bi sıkıntı yoktur canımHayır tek embriyo transfer edildi o yüzden korkuyorum zatendoktorum da değerin yüksek birazdan arayacağım dedi 3 saat oldu çatlicam artık
İnşallah yoktur 7 senedir bekliyorum inşallah bebeğim benimledirBence hiç bi sıkıntı yoktur canım
Kızlar merhaba bende 21 kasımda transfer oldum bugun 9. Gunum 3. Gun emb transferı oldum 2 adet. Transferden sonra 4. Gunumde kasık batması oldu bi de akşamları cok az karıncalanma oldu kasıklarımda simdiye kadar yaşadıklarım bunlar. Dun eşimle biraz tartıstık bugun baya kasıklarım agrıyo 9. Gunum bugun. tartısmaya bağlı olabılır mı yoksa 9. Gun tutunmadan dolayı mı agrı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?