Kasim ayi transfer olanlar

Benim 10. Gün 373 12.Gün 1010 15. Gün 5080 'di. Doktor geri dönüş yaptı mi? Bende merak ediyorum

Benim 10. Gün 373 12.Gün 1010 15. Gün 5080 'di. Doktor geri dönüş yaptı mi? Bende merak ediyorum
Arkadaşlar benimde 12 Kasım transfer 12.gün 447 14.gün 1791 18.gün 10.017 çıktı dr yüksek dedi yarın çağırdı ama sorun varmıdır acaba dünden beri birsürü şey okudum korkuyorum,stresli bekleyiş bitmicek galiba

Doktorunuz bi sey soylemedi mi peki yuksek olmasi neden olabilir mis

Evet boş yere stres yaptığımı söyledi gülerek hayırlı olsun dedi 2 hafta sonra bebişi görücez inşallah dedi :) ben yinede kan vericem Aralıklı zamanlarda yükselişi takip edicem :) sizin de gözünüz Aydın olsun :)

Inşallah anormal bişey değildir. Bize de haber ver.

Hadi çok sukur gözün aydin Bebek kaçıncı haftada görünüyor? Benim transferim 10 kasım, bu perşembe randevum var. Senin ne zamandı transferin?

Bende çok stresliydim ama İnan ki stres başlıbaşına daha büyük bir şey dua edelim bebeklerimiz bizimle kalsın stresten uzak duralım biraz daha sabredip kesede görüp kalbini dinlediğimiz günlerde gelir inşallah Hiç üzmeyin kendinizi doktor gülerek sizede değer begendiremiyoruz çok güzel değerin muhteşem dedi en az 2 ye katlaması gerekiyor illa 2 ye katlanacak degil dedi özellikle

Hadi çok sukur gözün aydin Bebek kaçıncı haftada görünüyor? Benim transferim 10 kasım, bu perşembe randevum var. Senin ne zamandı transferin?
Sağol Benim 18 kasımdı 12. Günde yani dün 2 hafta sonra görelim kalbini dinleyelim dedi :) 5-6 aralıgında görünür sanırım ama garanti olsun diye 6. Haftanın ortalarını söyledi bu arada senin agrın var mı belirtilerin neler ?

Allahım herkese nasip güzel haberleri biran önce beklemek çok zor.hayirli olsun sizinde inşallah bende yarın güzel haberler alırım.Rabbim dualarımızi kabul etsin

Gönlünü ferah tut Rabbim karnında ki meleği size bağışlar inşallah Doktor beni 5 saat sonra aradı sırf gözün Aydın demek için beni bekletti o 5 saat içinde yaşadığım stresi 1 ayda yaşamamışımdır inan ki kendimize ve bebeğimize bunu yapmayalım bol dua edip dikkatli olalım gerisi Allah’ın taktiri

Allahım herkese nasip güzel haberleri biran önce beklemek çok zor.hayirli olsun sizinde inşallah bende yarın güzel haberler alırım.Rabbim dualarımızi kabul etsin
Sağolasın :) Ben hatta daha kötü durumdayım daha 2 hafta bekleyeceğim ama sabrım bol artık bebeğimin benimle olduğuna inancım tam yarın ki sonuçları mutlaka bizimle paylaş :)

Benim transferden beri hep adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama gelip gitti sürekli değil. Kahverengi lekelenmem oldu. Hatta adet günümde yani transferin 9. Günü kanamam oldu bildiğimiz kan yani ama 3 4 saat sürdü. Memelerimi çok dolgun hissediyorum. Ve çok uykum geliyo. Başka da belirtim yok daha ne olsun bu arada leke olunca 15. Gün yakınlarda bi hastaneye gittim korkudan,kese göründü o gün. Inşallah perşembe de kalp atışlarını duyariz

İnan ilk testi beklemek daha kolaydı sanki,hormonlardan mı bilmiyorum ağlak oldum çıktım.doktorlar sağolsunlar hep aynı bende dün çok bekledim araması için,onlar için normal tabi birsürü bizim gibi hasta var.ancak yaşayanlar birbirimizi anlarız.Biraz rahatladım yazınca teşekkürler ,hepbirlikte inşallah bol moralli güzel haberlerle devam edelim

Yerleşme kanaması oluyor diyorlar ama 3-4 saat mi bilemedim inşallah hiç bir sorun yoktur :) ben olmadığına inanıyorum inşallah duyarsın canım benim senden güzel haberler bekliyorum

İnan hepimiz aynıyız pozitifi görsek bile değerlerden korkuyoruz kalbini duyana kadar böyle geçer sanırım ama birbirimize moral vericez güçlü olucaz bebeklerimiz için :) onlar bizimle orası kesin sadece kalmaya devam etmeleri için elimizden geleni yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…