Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor en güzeli kan verWalla hiç bilmiyorum canım bende yaptım şimdi paylaştım benim de silik gibi 4 Kasım kan testim
24 ekimde transfer oldum gebelik testi yaptım silik gibi 4 kasımı bekliyorum bilemiyorum canım çıkar mı idrar testi yaptın mı hiçKızlar 25 ekimde transfer oldum bugün 8 günüm kan versem çıkarmı
Bekleyeceğim sanırım kan günüme kadarVar gibi duruyor en güzeli kan ver
Yok yapmadım canım 5 gün embriyosu senin kaçınçımgğn embriyo24 ekimde transfer oldum gebelik testi yaptım silik gibi 4 kasımı bekliyorum bilemiyorum canım çıkar mı idrar testi yaptın mı hiç
Ben kararsız kaldım kan verip vermemek te test günüm pazartesiBekleyeceğim sanırım kan günüme kadar
3.gün embriyosu benimde canım 24 ekimde 2 transfer oldum paylaştım ama silik görünüyorYok yapmadım canım 5 gün embriyosu senin kaçınçımgğn embriyo
Aynen var gibi canım için rahat etmesi için istersen kan ver yada test gününe kadar stres yapmadan bekle3.gün embriyosu benimde canım 24 ekimde 2 transfer oldum paylaştım ama silik görünüyor
Yarın yine yaparım maalesef artık testlere de güven olmuyorAynen var gibi canım için rahat etmesi için istersen kan ver yada test gününe kadar stres yapmadan bekle
Evet ben teste hiç güvenemiyorumYarın yine yaparım maalesef artık testlere de güven olmuyor
Predictor aldım ama yine de güven olmazEvet ben teste hiç güvenemiyorum
İkinci biraz belirgin sanki. Sen yarın yine yap istersen sabah ilk idrarlarla
Ben kan verme taraftarıyımPredictor aldım ama yine de güven olmaz
Ne olur ne olmaz belki düşük bir değer vardır kanı bekleyeceğimBen kan verme taraftarıyım
AynenNe olur ne olmaz belki düşük bir değer vardır kanı bekleyeceğim
Kötü düşünme bol bol vitamin al bebeğin seninledir inşallah9 Kasım test günüm ve grip nezle oldum yatak döşek yatıyorum.sonucu çok merak ediyorum