Bende inanılmaz bu konuda muzdaribim , karnım.cok kasılıyorKızlar ben transfer olduğum günden beri inanılmaz bir gazım var sizde de oldu mu. Ne yesem gaz yapıyor ve bütün gün bu şekilde geçiyor bir zararı var mı rahim kasılır mı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende inanılmaz bu konuda muzdaribim , karnım.cok kasılıyorKızlar ben transfer olduğum günden beri inanılmaz bir gazım var sizde de oldu mu. Ne yesem gaz yapıyor ve bütün gün bu şekilde geçiyor bir zararı var mı rahim kasılır mı bilmiyorum
Yaaa pozitif olursa Kasım da transfer olanlar temmuzda mı doğuyor yerim onları yaAy nasıl yapsak temmuz anneleri grubu whatsapp falan da olur
Evettt zaman geçmiyor kızlar siz ne yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum kafamdan çıkaramıyorum bir türlüYaaa pozitif olursa Kasım da transfer olanlar temmuzda mı doğuyor yerim onları ya![]()
Yok kiz benim ilk transferde 818le ogrenmistimMaşallah canım şükür şükür ikiz olmasın senin kaçıncı gün embriyosudu canım
Valla ben bunu teklif ettim herkes begendi sadeceKasım pozitifleri toplanalım mı?![]()
Bendede var sıcak tut kendiniKızlar ben transfer olduğum günden beri inanılmaz bir gazım var sizde de oldu mu. Ne yesem gaz yapıyor ve bütün gün bu şekilde geçiyor bir zararı var mı rahim kasılır mı bilmiyorum
Çıkmadı mı sonucun canım ? Şuan ben sen M Melihaaaaaaaaa var galiba grup içinValla ben bunu teklif ettim herkes begendi sadecekesinlikle toplanalim
Nasıl yapalım özelden sana numara atalim ekle sen nasıl olurKasım pozitifleri günaydın inşallah bir grup kuralım diyorum paylaşım yaparız birbirimize faydalı bilgiler veririz
Kanki saglik ocqagina verdim ya gec cikar icim rahat donup donuo bakmiyorumÇıkmadı mı sonucun canım ? Şuan ben sen M Melihaaaaaaaaa var galiba grup için
Fark etmez canım yaNasıl yapalım özelden sana numara atalim ekle sen nasıl olur
Sana dedimde ugrasmak istemezsen bende yaparim
Bende aşırı merak ediyorumKanki saglik ocqagina verdim ya gec cikar icim rahat donup donuo bakmiyorum![]()
Diger zamanlarda bende oyleydimde suan bi rahat icimBende aşırı merak ediyorum
Grubu kurduk kizlar gelmek isteyenler özelden yazSin
Bende Salı transfer çooookkkk heyecanlı fitiller iğneler gırla
Merhabalar bende 1 kasımda oldum transfer. Bende de adet olacakmisim gibi ağrı var ve beni korkutuyor. Baska da hiç bir belirti yokMerhabalar benimde 23 ekimde oldu transfer oldugum gunden beri kasik agrilarim var ilk transferimde olmamisti ayni durumlari yasayan varmi?
Merhaba bende 1 kasım oldum taze transfer adet ağrım var ve dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi silik çıktı inşallah turmuştur ve bizimledir bebeklerimizMerhabalar bende 1 kasımda oldum transfer. Bende de adet olacakmisim gibi ağrı var ve beni korkutuyor. Baska da hiç bir belirti yokçok stresliyim , dusunmemeye çalışıyorum ama olmuyor, sizler neler yapıyorsunuz anlatin bana lutfen