Bana da dediler de ağır is yok diye mecbur kaldimNasibi varmış normalde en istenmeyen şey ilk 3 gün iş yapmak falan hele ki eşya taşımak kaldırmak falan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da dediler de ağır is yok diye mecbur kaldimNasibi varmış normalde en istenmeyen şey ilk 3 gün iş yapmak falan hele ki eşya taşımak kaldırmak falan![]()
son durumunuz nedır canım hersey yolundadır ınsallahŞükür pozitif 20 kasım kalp atışı var
Kasık agriniz nasıl adet olacak gibi mison durumunuz nedır canım hersey yolundadır ınsallah
benımde cok sukur poztıf ara ara kasıklaım ve mıgdem bulanıyor onun harıcınde degısıklık yok
26 kasıma gun verdı dr kalp atısı ve kese gormek ıcın ınsallah
zaman gecmek bılmıuor vallahıınsallah guzrl bır sekılde duyarım kalp atısını
bır 3. embrıuo bır 5. embrıyo trabsfer edıldı acaba ıkısımı bırımı tuttu bılmıyrıum korkuyorum bırseh olcak dıye evın ıcınde yyruyus yapıyorum agır ıs yapmıyorum bol bol dınlenıyorum
evetKasık agriniz nasıl adet olacak gibi mi
adetım ucgun gectıKasık agriniz nasıl adet olacak gibi mi
korkma bende 8. gun yaprım negatıf gordum cubuk teste ama 10.11 gunlerde cubuk testım cıf cıktı elhamdıulıllahBen 3.gün embriyosuyla bu gğn T+8 de negatif gördüm.Pazartesi testim var gerçekten çok korkuyorum.![]()
Erken gebelik predictor yaptım ama olmadı. Pztesi kan tahlilim var. Hiç belirtin var mıydı peki,umut oldun banakorkma bende 8. gun yaprım negatıf gordum cubuk teste ama 10.11 gunlerde cubuk testım cıf cıktı elhamdıulıllah
Çok sevindim bu arada senin adına,sağlıkla büyüsün Dünyaya gelsin inşallahkorkma bende 8. gun yaprım negatıf gordum cubuk teste ama 10.11 gunlerde cubuk testım cıf cıktı elhamdıulıllah
Transferin kacinci gunu agriniz vardiadetım ucgun gectı
transferım 29 ekımdı
10 kasımda pozıtıfı gordum elhamdulıllah sımdı 26 kasımı beklıyorum
Benim bugün 11. Gün böyle adet öncesi kasık ağrısı gibi , bel ve bacağım da ağrıyorTransferin kacinci gunu agriniz vardi
hcıbır belırtım yoktu sadeve kahve kekem oldu onun harıcınde hıcbırsey olmadıErken gebelik predictor yaptım ama olmadı. Pztesi kan tahlilim var. Hiç belirtin var mıydı peki,umut oldun bana![]()
ılk ucgun agrım oldu sonrasında belırtım yok bu son ıkı gundur kasıklarım agrıyor ve mıhdem bulanıyor oda tutunmadan kaynaklanmıs dıye dusunuyroumTransferin kacinci gunu agriniz vardi
amın yarabbım dua edın 26 kasım mucıze olsun 10 senedır beklıyorumÇok sevindim bu arada senin adına,sağlıkla büyüsün Dünyaya gelsin inşallah![]()
![]()
Pozitif canım 20 Kasım kalp atışı kese göreceğiz whatsapp grubu kurduk hamişler orada bakalım heyecanlıyızson durumunuz nedır canım hersey yolundadır ınsallah
benımde cok sukur poztıf ara ara kasıklaım ve mıgdem bulanıyor onun harıcınde degısıklık yok
26 kasıma gun verdı dr kalp atısı ve kese gormek ıcın ınsallah
zaman gecmek bılmıuor vallahıınsallah guzrl bır sekılde duyarım kalp atısını
bır 3. embrıuo bır 5. embrıyo trabsfer edıldı acaba ıkısımı bırımı tuttu bılmıyrıum korkuyorum bırseh olcak dıye evın ıcınde yyruyus yapıyorum agır ıs yapmıyorum bol bol dınlenıyorum
Oyyy oyyyamın yarabbım dua edın 26 kasım mucıze olsun 10 senedır beklıyorum
rabbım saglıkla kucaklatsın ınsallah banada dua edınPozitif canım 20 Kasım kalp atışı kese göreceğiz whatsapp grubu kurduk hamişler orada bakalım heyecanlıyıziki mi tuttu bende bilmiyorum bakalım
ınsallah en guzel haberlerı sızlerde burdakı tum bacılarıma kalpten dılıyroum nasıp olurOyyy oyyyRabbimin izniyle her şey gönlünce çok güzel olsun inşallah,mevlam sizi kavuştursunn
![]()
Benimde bugün belirgin bir ağrım olduılk ucgun agrım oldu sonrasında belırtım yok bu son ıkı gundur kasıklarım agrıyor ve mıhdem bulanıyor oda tutunmadan kaynaklanmıs dıye dusunuyroum