- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi fenerbahce94
-
Benim de bugün raporum onaylandı , muhtemelen benim de adetimin ikinci günü 8 Kasım gibi başlayacağım..Kasım sonu muhtemelen benim
Tabi, inşallah hepimiz beklediğimiz sonuçları alırızKızlar merhaba , bende bugün gonal f ile başladım. İlk aşılamam olacak süreci beraber takip edelim mi ?
Ben daha bir belirti görmedim , bugün 2. İğnemi kendim yapacağım bakalım nasıl ilerleyecek. Canım çok tatlı normalde kendime asla yapamam diye düşünüyordum ama dün öğrenmek için hastanede yaptırdım hiç hissetmediğim için yapabilirim gibi düşündüm bakalımTabi, inşallah hepimiz beklediğimiz sonuçları alırıznasıl geçiyor sizin
İlk aşılama olanlar sorularınız olursa yazın lütfen. Elimden geldiğince cevaplarımKızlar merhaba , bende bugün gonal f ile başladım. İlk aşılamam olacak süreci beraber takip edelim mi ?
İlk aşılamanızn tutmama sebebi neydiSelam kızlar ben de Pazartesi günü başladım gonal f kullanmaya. Benim de ikinci aşılamam olacak. Umarım bu gruptan daha çok aşılaması tutan olur. Eylül ayında aşılama olan grupta 1 kişinin ki tuttu. Herhalde bi 10 kişi vardık. Bu ay çok umutlu hissediyorum.
Sürecimiz çok yakın ilerleyecek o zamanSelam kızlar ben de Pazartesi günü başladım gonal f kullanmaya. Benim de ikinci aşılamam olacak. Umarım bu gruptan daha çok aşılaması tutan olur. Eylül ayında aşılama olan grupta 1 kişinin ki tuttu. Herhalde bi 10 kişi vardık. Bu ay çok umutlu hissediyorum.
Hadi bakalım kolay gelsin..umarım güzel sonuçlar alırsınız bakalım ilerleyen günlerde neler olacakBen daha bir belirti görmedim , bugün 2. İğnemi kendim yapacağım bakalım nasıl ilerleyecek. Canım çok tatlı normalde kendime asla yapamam diye düşünüyordum ama dün öğrenmek için hastanede yaptırdım hiç hissetmediğim için yapabilirim gibi düşündüm bakalım
gonalf de çok aşırı bir yan etki görmedim de ovitrelleden sonra aşılama yapınca mide bulantısı kasık batması yaşadımKızlar iğnelerin yan etkisi oluyor mu neler yaşadınız anlatabilir misiniz
Amin inşallah görüştünüz mü sizler doktorla peki , raporunuz vs onaylandın mıBenimde regl tarihim 5 Kasım aşılama düşünüyoruz bu ay isteyen herkese kolaylıkla nasip olsun İnşallah
Ben doktorla görüştüm fakat rapordan falan bahsetmedi ozel bir klinikte yaptıracağımAmin inşallah görüştünüz mü sizler doktorla peki , raporunuz vs onaylandın mı
Adet tarihim 5 Kasım vaktinde olursam ikinci gunu gitmemi istediÖzel bir klinik ise rapora gerek yok evet , ne zaman başlayacaksınız
Bende 10 kasımda regli oluyorum adetin 2 yada 3 gidiyorumAy hadi birsey kalmamış :) bakalım nasıl ilerleyecek sürecin..
peki aşılamaya neden geçtiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?