- 15 Ağustos 2025
- 26
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi fenerbahce94
-
Bir sebebi yok açıkçası, ben de henüz bir sorun bulamadı doktor. Eşim sigara kullandığı için değerleri kötü. Bu yüzden aşılama yapıyoruz dedi. 7 milyon rahmine bırakıldı ama tutmadı maalesef.İlk aşılamanızn tutmama sebebi neydi
Gonal f verdiyse onun yan etkisi olmuyor. Ama çatlatma iğnesi ovittralle var. Foliküllerin yeterli olgunluğa gelince vuruluyorsun. Yaklaşık 36 sonra da aşılama yapılıyor. Bu arada birliktelikte olmalı tabi. Sonra karnın şişiyor yani davul gibi anlatamam. Ben kendimi hamile sandım o kadar şiştim ki. Hatta ilacın etkisi ilk vurulduğunda gebelik pozitif gösterdiği için ben test yaptım 7. Gün. Negatif gördüm dedim tamam ilacın etkisi geçmiş. Ama şişlik adet olana kadar inmedi. Bu arada iki iğne de duygusal bir dalgalanma yaratmadı.Kızlar iğnelerin yan etkisi oluyor mu neler yaşadınız anlatabilir misiniz
Yaaa heyecanlı ve stresli bir süreç inşallah hepimiz için kolayından olurHadi bakalım, zamanlarımız hemen hemen aynı olacak
Kasım ayında aşılamam yapılcak. Şuan reglimin 11. GünündeyimHerkese merhaba ,
Kızlar kasım ayında aşılama yaptıracaklar suan adet döngüsünü bekleyenler var mı hep beraber bir konuşalım.
Merhaba kaç senedir deniyorsunuzYönlendirmesi mı?
Ben aslında genel kontrol için gittim Hiç sormadı kaç yıllık evlisin çocuk var mı vs, ben özel bir hastanede tüm tahlillerimi yaptırdım, pcos insülin direnci kilo hepsi var bende tüplerim açık diğer hormonlar kanlar normL eşiminde öyle iki kere özelde çatlatma denedik tutmadı yani doğal yolla hiç gebe kalamadım
Benim ilk aşılama bu gün oldu pazartesi gonopeptyl iğnesi yaptım iki tane estrofem kullandım üç gün şiddetli kasık ağrısı var hemşire normal dedi yumurtan çatladı dedi normal mi bu durumİlk aşılama olanlar sorularınız olursa yazın lütfen. Elimden geldiğince cevaplarım
Adet tarihim 5 Kasım vaktinde olursam ikinci gunu gitmemi istedi
2Merhaba kaç senedir deniyorsunuz
Bende pazartesi gideceğim. Adetimin 2 günü olması gerekiyor.. bakalım bende başlayacağımBenim ilk aşılama bu gün oldu pazartesi gonopeptyl iğnesi yaptım iki tane estrofem kullandım üç gün şiddetli kasık ağrısı var hemşire normal dedi yumurtan çatladı dedi normal mi bu durum
Benim 11. Gün yapıldıAŞılama yaptotanlar döngünüzün kaçıncı günü yaptırdınız
Yumurta büyütmek için ne kullandınız ?Benim 11. Gün yapıldı
14.gün yapıldıAŞılama yaptotanlar döngünüzün kaçıncı günü yaptırdınız
Ben ilk klomen kullandım sabah akşam bitince de gonopeptyl iğnesi yaptım iki tane estrofem kullandım rahim içi kalınlığı içinYumurta büyütmek için ne kullandınız ?
Çok erken değil mi tuttu mu pekiBenim 11. Gün yapıldı
Hmm bakalım ben şuan 12. Günümdeyim14.gün yapıldı
Sizin teste az kalmışşşş :)Hmm bakalım ben şuan 12. Günümdeyim
Aşılamadan sonra 12. Gün ddğil döngümün12. Günü yani daha aşılama yapılmadıSizin teste az kalmışşşş :)
yumurtanın büyüklüğüne göre aşılama tarihi verilir size ben 12.gün ovitrelle vurmuştumHmm bakalım ben şuan 12. Günümdeyim
Hmm olabilir evet yarın kontrolim var 14. Günüm oluyo bakalım ne dicekyumurtanın büyüklüğüne göre aşılama tarihi verilir size ben 12.gün ovitrelle vurmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?