- Konu Sahibi fenerbahce94
-
Tek bişeye değil bütününe bakılması lazım cpt ye at. Bi de rahiö filmi çekmeden aşılama yapmazlarKızlar birşey sorcam eşimin sperm sonuçlarında morfoloji ya da form adı sanırım 3 çıktı siz de yaptıranlardan bilgi alabilir miyim bu oran düşükmü? Bu ay aşılama istiyorum rahim filmi yerine çünkü doktor olmaması bu orandan olabilir dedi
tamam teşekkür ederim pazartesi tekrar konuşucam doktorlaTek bişeye değil bütününe bakılması lazım cpt ye at. Bi de rahiö filmi çekmeden aşılama yapmazlar
İnşallahBenimde 4 günüm ovitrelle vurundum bakalım inşllh hayırlı haberler alırız
Merhaba bende oraya gittim bir kaç ay önce kaydımı yaptılar istediğinde gel yapalım dediler siz hangi doktora gittiniz önümüzdeki ay gideceğim süreç nasıl işliyor acaba kısaca anlatırmısınız hemen tedaviye başlanıyor mu yoksa ileri gün mü veriyorlarCam ve sakura hastanesi.. İstanbul
Aşılamanın 4. Günü mü yani yapılfı mı işlemBenimde 4 günüm ovitrelle vurundum bakalım inşllh hayırlı haberler alırız
Zeki duman hocay randevu al canım, randevu günü gidiyorsun aşılama için geldim onay vermiştiniz diyorsun. O bir kaç test istiyor .. sonra orada ki ebelere herseyi sorabilirsin onlar güzel bir şekilde sistemsel ilerliyorlarMerhaba bende oraya gittim bir kaç ay önce kaydımı yaptılar istediğinde gel yapalım dediler siz hangi doktora gittiniz önümüzdeki ay gideceğim süreç nasıl işliyor acaba kısaca anlatırmısınız hemen tedaviye başlanıyor mu yoksa ileri gün mü veriyorlar
Bende bugün başladım :) Gonal f yeyumurtanın büyüklüğüne göre aşılama tarihi verilir size ben 12.gün ovitrelle vurmuştum
Bende zeki hocaya gitmiştim evet ebeler ilgililerdi hoca direk beni onlara yönlendirmişti detaylı anlatacaklar sana diye. Peki canım rapor alınıyor galiba tahmini ne kadar sürüyor bu senin ne kadar sürdü yani tedaviye başlanması 3 5 ay ileri tarih vermiyorlar değil mi benim hsg çekileli 1 sene olacak süresi dolmasın diye (çok ağrı ve kanamam olmuştu çünkü) bir an önce yaptırtmak istiyorum aşılamayıZeki duman hocay randevu al canım, randevu günü gidiyorsun aşılama için geldim onay vermiştiniz diyorsun. O bir kaç test istiyor .. sonra orada ki ebelere herseyi sorabilirsin onlar güzel bir şekilde sistemsel ilerliyorlar
Bende bugün yaptırdım ilk aşılamam agrılarım çok fazla bu normal miİlk aşılama olanlar sorularınız olursa yazın lütfen. Elimden geldiğince cevaplarım
Normal benim de çok ağrım oldu kanaman da olabiliyor birazBende bugün yaptırdım ilk aşılamam agrılarım çok fazla bu normal mi
Sen ne zaman yaptırdın cnmNormal benim de çok ağrım oldu kanaman da olabiliyor biraz
Aşılama değil çatlatma iynesi oldumAşılamanın 4. Günü mü yani yapılfı mı işlem
Tüm raporların çıktıysa ve elindeyse. Doktorunda aşılama müsait kâğıdın varsa ebelere evrakları vermen gerekiyor.. evlilik cüzdanının ilk 3 sayfası , eşinin ve senin sgk dökümü, vesikaık fotograf ikinizn de,Bende zeki hocaya gitmiştim evet ebeler ilgililerdi hoca direk beni onlara yönlendirmişti detaylı anlatacaklar sana diye. Peki canım rapor alınıyor galiba tahmini ne kadar sürüyor bu senin ne kadar sürdü yani tedaviye başlanması 3 5 ay ileri tarih vermiyorlar değil mi benim hsg çekileli 1 sene olacak süresi dolmasın diye (çok ağrı ve kanamam olmuştu çünkü) bir an önce yaptırtmak istiyorum aşılamayı
Daha test yapılmadı yumurtalık güzel gelişmiş dedi doktor bende anlamadımÇok erken değil mi tuttu mu peki
Anladım çok teşekkür ederimTüm raporların çıktıysa ve elindeyse. Doktorunda aşılama müsait kâğıdın varsa ebelere evrakları vermen gerekiyor.. evlilik cüzdanının ilk 3 sayfası , eşinin ve senin sgk dökümü, vesikaık fotograf ikinizn de,
E devletten vukuatlı sicil örneği, kimlik fotokopileri gibi evrakları istiyorlar onları verdikten sonra 10 gün kadar rapor çıkma süresi var ortalama.. sonra da adetinin 2 günü gidiyorsun
Bende dün gonal f 50 olarak başladım 5 gün boyunca yapıp çarşamba kontrole gideceğim.Bende bugün kontrole gittim solda 1 tane 18 mm folikül gelişmiş son doz gonal f 75 yapıcam bugün akşam 21:00 da ovitrelle pazartesi 11:30 da aşılama olacak ama çok strese girdim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?