- 3 Eylül 2015
- 100
- 61
- 13
- 43
Daha önce klomen kullandığımda da böle oluyodu önce grip gibi olup sonra karın ağrısı mide bulantısı yaşıyodum acaba dedim bu kullandığımız ilaçların yan etkisi olabilirmi bol bol limon suyu içiyorum yeşil çayda içiyordum ama dün öğrendim ki düşüğe sebep olabiliyormuş artık içmicem lioöon suyu işe yarıyor ama yan etkisi olurmu bilmemAsilamanin bole bi etkisi yok canim.. dikkat et sen grip oluosn ben e bol bol portakal suyu ic kendini koru
İnşallah öyledir ister istemez korkuyorumEvet cnm bende öyleyim. Ben sogukalginligi diye düsündüm ama.
Hayırlısı olsun hakkınızda Allahım inşallah çok bekletmeden mucizenizi size nasip eder bizim çocuklarımız çok değerli olacak bizim içinKizlar bugün 11.günüm ama sabaha karsi Saat 04:00 te maalesef regl oldum..Hic belirti takip etmeyin sok oldum.kesin hamileyim diye bekliyordum..bu Ay arayacagim Doktorumu bir daha baslayacagim..umarim geride kalanlar başarırlar bu işi..yolunuz açık olsun kızlar..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi duyarızSELAM ARKADAŞLAR 38 YAŞINDAYIM MART 2016 DA 4 YILLIK EVLİ OLACAĞIM
BEN DE SÜLEYMANİYE DE ÖNCE POLİPTEN AMELİYAT OLDUM SONRA AŞILAMA İÇİN TEDAVİYE BAŞLADIM BUGÜN 3. İĞNEMİ OLACAĞIM BEN KENDİME YAPAMADIĞIM İÇİN HASTANEYE KALÇADAN YAPTIRIYORUM UMARIM GÖBEKTEN YAPILANA NAZARAN ŞANS AZALMASI OLMAZ BU DURUM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ALLAH HEPİMİZE MURADIMIZI VERSİN HAYIRLISI İLE İNŞAALLAH HAMİLE KALIRIZ :) ALLAH KERİM
ÖĞRENDİĞİM BİR BİLGİ VAR PAYLAŞAYIM ADETİM BİTSİN ORUCA BAŞLAYACAĞIM 7 GÜN PEŞ PEŞE
İFTAR ANINDA DA 21 KERE YA MUSAVVİR DİYECEĞİM SİZ DE UYGULAYIN VE EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMESİN BİİZNİLLAHİ TEALA
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi duyarız
Kanda da baktirdim bugun ngatif Allah sizin umitlarinizi bosa cikarmasin ben yasadiklarimi yasatmaz insallah
Ayy hadi hayirli olsun canim agrin sizin olmadi dimi ne dedi dr. Ilac verdi mi ne onerdi sana
Bu kez birazcık hissettim ama Allahtan çabucak bitti crinone jel verdi bugün ve yarın ilişki denildi hatta 1 hafta boyunca gün aşırı devam edicekmişiz
Kızlar aşılama yapıldığından beri boğazım şiş ağrıyo bide burnum tıkalı gripmi olıyorum yoksa ilaçların yan etkisinden dolayımı anlaysmadım sizde böle bişi olmuşmuydu
Kizlar bugün 11.günüm ama sabaha karsi Saat 04:00 te maalesef regl oldum..Hic belirti takip etmeyin sok oldum.kesin hamileyim diye bekliyordum..bu Ay arayacagim Doktorumu bir daha baslayacagim..umarim geride kalanlar başarırlar bu işi..yolunuz açık olsun kızlar..[/QU
Ben daha karar veremedim canim ikinciye baslasam mi diye doktorun soylediklerini payasabilir misin ona gore bende baslayayim calistigim icin izin alip gidemiyorum ben bu arada regl olmak icin erken degil mi gununde mi oldun yoksaKizlar bugün 11.günüm ama sabaha karsi Saat 04:00 te maalesef regl oldum..Hic belirti takip etmeyin sok oldum.kesin hamileyim diye bekliyordum..bu Ay arayacagim Doktorumu bir daha baslayacagim..umarim geride kalanlar başarırlar bu işi..yolunuz açık olsun kızlar..
Bu arada şimdi aklıma geldi 11. Gün kanama için erken bir gün değil mi ? Tutunma kanaması olabilir mi acaba ? Bi kanda baktırsanızKizlar bugün 11.günüm ama sabaha karsi Saat 04:00 te maalesef regl oldum..Hic belirti takip etmeyin sok oldum.kesin hamileyim diye bekliyordum..bu Ay arayacagim Doktorumu bir daha baslayacagim..umarim geride kalanlar başarırlar bu işi..yolunuz açık olsun kızlar..
Hayirli olsun canim insallah bu defa olur birinciyi ne zaman yapmistin regl gununde oldun mu yoksa gecikme olmus muyduslm kızlar bende yeni katıldm aranıza geçen pazartesi 2.aşılamamı yaptırdım heycanlı bekleyişteyim .rabbim hepimize hayırlı haberler versin inşallah..
hadı hayırlısı olsun caım benım allah ım bu ay ınsallah yuzunuzu guldurur
Amin inşallah teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallahbendede olmustu canım o sonra grıpmı ouyorum dedım sonra gectı kendılıgınden bol meyve bence
Sen kacinci gunundesin canimhosgeldın canım aramıza
tşkederim canmhosgeldın canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?