Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kanda da baktirdim bugun ngatif Allah sizin umitlarinizi bosa cikarmasin ben yasadiklarimi yasatmaz insallah
Canım hiç üzülme vardır rabbimin bir hikmeti hepimiz aynı durumdayız gerekli tedavilerimizi yaptırıp tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elimizden rabbim inş hayırlı evlatlar nasip eder.

Ayy hadi hayirli olsun canim agrin sizin olmadi dimi ne dedi dr. Ilac verdi mi ne onerdi sana
Bu kez birazcık hissettim ama Allahtan çabucak bitti crinone jel verdi bugün ve yarın ilişki denildi hatta 1 hafta boyunca gün aşırı devam edicekmişiz

Ben ayin 20sinde test yapicam cnm.sana tavsiyem hergün bir su bardagi taze sıkılmış havuç suyu. Sabah ve aksam ilik icine bal konularak tabii keçi boynuzu suyu.sperm sayisini arttiriyor.sabahlari dogal e vitamini kapsülü bu da morfolojiyi düzeltiyor.ari sütü günde bir igne kiriyorsun.kaliteyi arttiriyor.ve severse eger havyar..esim 5 sy kullandi bu sekilde..etkisini gorfuk bakalim yawrumuz da gelecek mi? Umarim isteyen herkesin olsun..hee bu arada haberleri izlemeyin.üzülmeyin..

Bu kez birazcık hissettim ama Allahtan çabucak bitti crinone jel verdi bugün ve yarın ilişki denildi hatta 1 hafta boyunca gün aşırı devam edicekmişiz
Canim daha once yaptirmis miydin ki sen asilama? Iyi hadi bakalim canim dikkat et kendine surekli yat dinlen. Bana verdigi progestan uyku yapiyo surekli uyuyorum :))

Canim daha once yaptirmis miydin ki sen asilama? Iyi hadi bakalim canim dikkat et kendine surekli yat dinlen. Bana verdigi progestan uyku yapiyo surekli uyuyorum :))
Bu ilk aşılamam oluyor daha önce hsg çekilmiştim ya bu birazcık daha farklı oldu gibi çünkü daha çok hissettim ama kısa sürdü jeli yrn kullanmaya başlayacağım pakete baktımda kocaman bişey artık nasıl etki eder bilemiyorum :) gelir gelmez uyumuşum yorgunluktan bugün ve yrn dinlenicem pazartesi srtık günlük hayat başlıyor benim için

Kızlar o kadar çok araştırdım ki ama bir türlübulamadım.belgesel izledim doktor sitelerini okudum.ama yo yok.. Spermin içerde gün gün dönüşümü..mesela 9.gün ne durumda? 10.gün ne olacak?? Vs.. Bulursanız böyle bir şey ekler misiniz buraya?

Hmm hic dusunmemistim bunu.. artik kendmizi biraktiksper donusumune kadar geldik :)) ben de arastiriim canim

Canim ben de baktim ama hic ole bi bilgi bulamadim.ama ztn spert yumurtayla bulusup dollendigi anda sper olmaktan cikiyor zaten doye biliorum. Yani dollenmeden sonra spermi ayri bir unsur olarak almiolar. Yani dollenmis yumurta artik degisime baslio. Oyuzden bulamioruz bence bole bi bilgiyi canim Aborigines

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…