Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım.. Ne olursa olsun Tanrım yardım edecek ve bu günler geride kalacak.. Bu süeçte sınavlrdan geçiyoruz ve çok şey öğreniyoruz aslında. Deriiiiin bir nefes ve daha da güçlü şekilde yola devam!! Ama bence de mutlaka kanda baktır canımBu arada şimdi aklıma geldi 11. Gün kanama için erken bir gün değil mi ? Tutunma kanaması olabilir mi acaba ? Bi kanda baktırsanız
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım.. Ne olursa olsun Tanrım yardım edecek ve bu günler geride kalacak.. Bu süeçte sınavlrdan geçiyoruz ve çok şey öğreniyoruz aslında. Deriiiiin bir nefes ve daha da güçlü şekilde yola devam!! Ama bence de mutlaka kanda baktır canımKizlar bugün 11.günüm ama sabaha karsi Saat 04:00 te maalesef regl oldum..Hic belirti takip etmeyin sok oldum.kesin hamileyim diye bekliyordum..bu Ay arayacagim Doktorumu bir daha baslayacagim..umarim geride kalanlar başarırlar bu işi..yolunuz açık olsun kızlar..
Hayırlı olsun canım.. Allah beraberinde olsun herşeyyy en hyırlı en güzel sonuçla tamamlansınslm kızlar bende yeni katıldm aranıza geçen pazartesi 2.aşılamamı yaptırdım heycanlı bekleyişteyim .rabbim hepimize hayırlı haberler versin inşallah..
canım nasıl gıdıyorHayirli olsun canim insallah bu defa olur birinciyi ne zaman yapmistin regl gununde oldun mu yoksa gecikme olmus muydu
Sen kacinci gunundesin canim
Durumunuz nedir kızlar? Benim de 12. günüm ve karmakarışık duygular içindeyim. Ruh halim fenaaaa.. Bugün belim bayağı ağriı yumurtalıklarım da hafiften yine ağrio.. Regl belirtileri var ciddi derecede.. Sen ne zaman yapıcan testi canım?canım nasıl gıdıyor
ben 12.gün canım senın bugun kacıncı gundu
Benim 14. Gun canim ama ben 12. Gun yaptirdim 1.1 cikti yani negatif malesef umarim senin guzel haberlerini aliriz burdancanım nasıl gıdıyor
ben 12.gün canım senın bugun kacıncı gundu
Senden de razı olsun canım. Ancak yazabildim :) Nasıl gidiyor aşılama oldun mu?Hayırlısı inşallah çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte hiç desteğini esirgemedin Allah razı olsun senden
amın canım ınsallah guzel haberler verırım adet olmadın dımı daha canımBenim 14. Gun canim ama ben 12. Gun yaptirdim 1.1 cikti yani negatif malesef umarim senin guzel haberlerini aliriz burdan
Evet tatlım teşekkür ederim aşılamam yapıldı cumartesi günü bugün 2. Günümdeyim kendimi çok tuhaf hissediyorumSenden de razı olsun canım. Ancak yazabildim :) Nasıl gidiyor aşılama oldun mu?
Hayırlı olsun Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım. İlk 3 gün birşey yapma dinlen. Ama sonra hayatına kaldığın yerden devam et.. Sürekli yatmana gerek yok. Ama ağır felan kaldırma tabi. Ben transferden sonra 3 gün yattım sonra temizlik yemek herşeyi yaptım :)Benim bugün 2. Günüm karnımdan tuhaf sesler geliyor :) sizde böle bişi oldu mu ?
Teşekkür ederim amin inşallah :) ilk 2 gün dinlenebildim ama malesef bugün işe başladım krndimi çok yormamaya çalışıyorum artık hakkımda hayırlısı bakalım sadece moralim çok bozuk inşallah sonucum pozitif çıkarHayırlı olsun Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım. İlk 3 gün birşey yapma dinlen. Ama sonra hayatına kaldığın yerden devam et.. Sürekli yatmana gerek yok. Ama ağır felan kaldırma tabi. Ben transferden sonra 3 gün yattım sonra temizlik yemek herşeyi yaptım :)
Güzel haberlerini bekliyorum
Umutsuz olma sakın benim 5 negatif aşılamam vardı. Arkadaşlarımın ilk aşılamada tuttu. Ha birde her yazılan şeye kafa yorma.. O böyle olmuş bende mi olurum felan diye. Kimse bir değil. Bak mesela bana doğumda belden iğne yaptırma belin ağrır ilerde dediler. Kimseyi dinlemedim iyi ki yaptırmışım diyorum. Doktorunu dinle sadece yeter.Evet tatlım teşekkür ederim aşılamam yapıldı cumartesi günü bugün 2. Günümdeyim kendimi çok tuhaf hissediyorum
Birşey olmaz canım ondan. Moralini bozma bu da bir sebep evlat sahibi olabilmen için. Bu süreç çok zor ben bilirim en iyi. Ama her zorluğun arkasından bir kolaylık vardır unutma.Teşekkür ederim amin inşallah :) ilk 2 gün dinlenebildim ama malesef bugün işe başladım krndimi çok yormamaya çalışıyorum artık hakkımda hayırlısı bakalım sadece moralim çok bozuk inşallah sonucum pozitif çıkar
Gerçkten çok teşekkür ediyorum. Desteğini hiç esirgemedin bu sürece girdiğimden beri yanlız bırakmadın beniUmutsuz olma sakın benim 5 negatif aşılamam vardı. Arkadaşlarımın ilk aşılamada tuttu. Ha birde her yazılan şeye kafa yorma.. O böyle olmuş bende mi olurum felan diye. Kimse bir değil. Bak mesela bana doğumda belden iğne yaptırma belin ağrır ilerde dediler. Kimseyi dinlemedim iyi ki yaptırmışım diyorum. Doktorunu dinle sadece yeter.
Aşırı karın ağrın olursa eğer regl oluyorum diye düşünebilirsin ama o hamilelik belirtisi. Benim karnım sanki içerden oyuluyor gibi ağrıyordu yine tutmadı demiştim meğerse hamileymişim :) Dua edicem sana ve tüm evlat isteyenlere.. Moralinizi yüksek tutun ve Allah A sığının sadece. Kimsenin dediğine inanmayın..
Sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum canım. Hayırlısı olsun evet sağolasın güzel dileklerin için.Gerçkten çok teşekkür ediyorum. Desteğini hiç esirgemedin bu sürece girdiğimden beri yanlız bırakmadın beniAllah sana ve bebeğini sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah. Allahım tüm isteyenlerin yanında olsun kimseyi annelik duygusuyla sınamasın. Hakkımızda herşeyin hayırlısı
Yok canim olmadim dahaamın canım ınsallah guzel haberler verırım adet olmadın dımı daha canım
Çok teşekkür ederimSormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum canım. Hayırlısı olsun evet sağolasın güzel dileklerin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?