gICanim ben de baktim ama hic ole bi bilgi bulamadim.ama ztn spert yumurtayla bulusup dollendigi anda sper olmaktan cikiyor zaten doye biliorum. Yani dollenmeden sonra spermi ayri bir unsur olarak almiolar. Yani dollenmis yumurta artik degisime baslio. Oyuzden bulamioruz bence bole bi bilgiyi canimAborigines
Hamileligin 10. Gunu neler olur yazinca cikio bisiler canimCanim ben de baktim ama hic ole bi bilgi bulamadim.ama ztn spert yumurtayla bulusup dollendigi anda sper olmaktan cikiyor zaten doye biliorum. Yani dollenmeden sonra spermi ayri bir unsur olarak almiolar. Yani dollenmis yumurta artik degisime baslio. Oyuzden bulamioruz bence bole bi bilgiyi canimAborigines
Hani o döllenmeden sonrasını soruyorum. Tüplerde buluşma oluyor ondan sonra Rahime doğru yuvarlanıyor ve 6.günde rahimde oluyor.orda kök salıyor.ondan sonra devam ediyor da hani ona rağmen ne oluyor..Canim ben de baktim ama hic ole bi bilgi bulamadim.ama ztn spert yumurtayla bulusup dollendigi anda sper olmaktan cikiyor zaten doye biliorum. Yani dollenmeden sonra spermi ayri bir unsur olarak almiolar. Yani dollenmis yumurta artik degisime baslio. Oyuzden bulamioruz bence bole bi bilgiyi canimAborigines
Hmm..anladim canim. Ole bi bilgi hic bulamadim ben deHani o döllenmeden sonrasını soruyorum. Tüplerde buluşma oluyor ondan sonra Rahime doğru yuvarlanıyor ve 6.günde rahimde oluyor.orda kök salıyor.ondan sonra devam ediyor da hani ona rağmen ne oluyor..
Ins olmustr seninki ama benm oyle oldugunda yukselmemistiKanda 1.1 cikti sizce yukselme ihtimali var mi hic duydunuz mu 12. Gundu bugun
Kacinci gun yapmistin sen canim benim 12. Gunumdu bugun adet gunum daha birsey yokIns olmustr seninki ama benm oyle oldugunda yukselmemisti
Senin kacinci gundu canim? Asilama sonrasi akinti mormal diolar. Ayrica hamilelik belirtisi olarak da soyluyo:)Günaydın kızlar... bu beyaz akıntı normal mi ya asilamadan sonra. Yumurtlamiyoz sonucta dimi çatlama da bitti niye akinti oluyo ki
Belki yumurtluyo olabilirsin çünkü benim drum aşılama sonradıda 1 hafta gün aşırı ilişki verdi sağda 16 mm solda 9-10 mm yumurtam oluşmuştu sağdakini değerlendirdik aşılamada soldakiler çatlamaıştır die düşünüyorumGünaydın kızlar... bu beyaz akıntı normal mi ya asilamadan sonra. Yumurtlamiyoz sonucta dimi çatlama da bitti niye akinti oluyo ki
Senin kacinci gundu canim? Asilama sonrasi akinti mormal diolar. Ayrica hamilelik belirtisi olarak da soyluyo:)
Belki yumurtluyo olabilirsin çünkü benim drum aşılama sonradıda 1 hafta gün aşırı ilişki verdi sağda 16 mm solda 9-10 mm yumurtam oluşmuştu sağdakini değerlendirdik aşılamada soldakiler çatlamaıştır die düşünüyorum
Gün gün gebelik yazıp araştırınca bulabilirsiniz. Yada programlar var storelerden indirebileceğiniz takip için yazanlar varKızlar o kadar çok araştırdım ki ama bir türlübulamadım.belgesel izledim doktor sitelerini okudum.ama yo yok.. Spermin içerde gün gün dönüşümü..mesela 9.gün ne durumda? 10.gün ne olacak?? Vs.. Bulursanız böyle bir şey ekler misiniz buraya?
Hep regl geciktikten sonrasi icin yaziyorlar birseyler..ama bakicam yine de ozelikle App lere..tesekkurlerGün gün gebelik yazıp araştırınca bulabilirsiniz. Yada programlar var storelerden indirebileceğiniz takip için yazanlar var
Tesekkurler app buldum.keske bize ne oldugi da yazsayydi..Gün gün gebelik yazıp araştırınca bulabilirsiniz. Yada programlar var storelerden indirebileceğiniz takip için yazanlar var
Evet ama spermle ilgili çok bişey yok. Çünkü yumurtaya ulaştığı ve döllediği anda sperm olmuyor artık yymurta gün gün bölünmeye çoğalmaya başlıyor. Döllenmeden 6-7 gün sonunda yumurtaluktan rahime gelen yumurta rahime yerleşmeye geçiyor. 10 gün sonunda yerleşme oluşabildiyse orada tutunmaya çalışıyor. 12 inci gün kanda belli olabiliyor hamilelik. İdrarda adet günü geçmesi gerekiyor bu yüzdenTe
Tesekkurler app buldum.keske bize ne oldugi da yazsayydi..
Asilamanin bole bi etkisi yok canim.. dikkat et sen grip oluosn ben e bol bol portakal suyu ic kendini koruKızlar aşılama yapıldığından beri boğazım şiş ağrıyo bide burnum tıkalı gripmi olıyorum yoksa ilaçların yan etkisinden dolayımı anlaysmadım sizde böle bişi olmuşmuydu
Evet cnm bende öyleyim. Ben sogukalginligi diye düsündüm ama.Kızlar aşılama yapıldığından beri boğazım şiş ağrıyo bide burnum tıkalı gripmi olıyorum yoksa ilaçların yan etkisinden dolayımı anlaysmadım sizde böle bişi olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?