Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gI
Hamileligin 10. Gunu neler olur yazinca cikio bisiler canim

Hani o döllenmeden sonrasını soruyorum. Tüplerde buluşma oluyor ondan sonra Rahime doğru yuvarlanıyor ve 6.günde rahimde oluyor.orda kök salıyor.ondan sonra devam ediyor da hani ona rağmen ne oluyor..

Hani o döllenmeden sonrasını soruyorum. Tüplerde buluşma oluyor ondan sonra Rahime doğru yuvarlanıyor ve 6.günde rahimde oluyor.orda kök salıyor.ondan sonra devam ediyor da hani ona rağmen ne oluyor..
Hmm..anladim canim. Ole bi bilgi hic bulamadim ben de

Günaydın kızlar... bu beyaz akıntı normal mi ya asilamadan sonra. Yumurtlamiyoz sonucta dimi çatlama da bitti niye akinti oluyo ki

Günaydın kızlar... bu beyaz akıntı normal mi ya asilamadan sonra. Yumurtlamiyoz sonucta dimi çatlama da bitti niye akinti oluyo ki
Senin kacinci gundu canim? Asilama sonrasi akinti mormal diolar. Ayrica hamilelik belirtisi olarak da soyluyo:)

Belki yumurtluyo olabilirsin çünkü benim drum aşılama sonradıda 1 hafta gün aşırı ilişki verdi sağda 16 mm solda 9-10 mm yumurtam oluşmuştu sağdakini değerlendirdik aşılamada soldakiler çatlamaıştır die düşünüyorum

Senin kacinci gundu canim? Asilama sonrasi akinti mormal diolar. Ayrica hamilelik belirtisi olarak da soyluyo:)

L ls81 daha 3. Günüm canim ama hadi insallahh bakalim.. lady1234 hala yumurtluyo olabilir miyiz ki acaba ya bak kafama takildi yine :))

10.gununde olan kizlar..yazabilirler mi simdiki guncel durumlarini??
Ayy sabah cok guzel bir haber aldim.arkadasim tup bebek yapmisti ikiz tutmustu ama erken dogum tehlikesiyle hastanede yatiyordu..neyse ki sagsaglim dogmus bebekler.. 34.haftada. darisi hepimizin basina kizlar..

Gün gün gebelik yazıp araştırınca bulabilirsiniz. Yada programlar var storelerden indirebileceğiniz takip için yazanlar var

Te

Tesekkurler app buldum.keske bize ne oldugi da yazsayydi..
Evet ama spermle ilgili çok bişey yok. Çünkü yumurtaya ulaştığı ve döllediği anda sperm olmuyor artık yymurta gün gün bölünmeye çoğalmaya başlıyor. Döllenmeden 6-7 gün sonunda yumurtaluktan rahime gelen yumurta rahime yerleşmeye geçiyor. 10 gün sonunda yerleşme oluşabildiyse orada tutunmaya çalışıyor. 12 inci gün kanda belli olabiliyor hamilelik. İdrarda adet günü geçmesi gerekiyor bu yüzden

Kızlar aşılama yapıldığından beri boğazım şiş ağrıyo bide burnum tıkalı gripmi olıyorum yoksa ilaçların yan etkisinden dolayımı anlaysmadım sizde böle bişi olmuşmuydu

Kizlar dollenmis yumurtanin rahmi tutnmasiyla yasanan belirtiler hakkinda bilgisi olan var mi? Hissedenler bayagi agirlikta ama hic alakasi yok ben hic hissetmedi, diyenler de var

Kızlar aşılama yapıldığından beri boğazım şiş ağrıyo bide burnum tıkalı gripmi olıyorum yoksa ilaçların yan etkisinden dolayımı anlaysmadım sizde böle bişi olmuşmuydu
Asilamanin bole bi etkisi yok canim.. dikkat et sen grip oluosn ben e bol bol portakal suyu ic kendini koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…