- 23 Şubat 2015
- 324
- 408
- 53
- 48
Umarim her isteyen ve hakedenin bebegi rahmine düser.. sizleri takip edicem guzel haberlerinizi almayi umut ediyorum..
Not: bugun kahroldum.. agladim..agladim..üzüldügüm belki de negatif sonuctan cok cevremden destek görmemek oldu. Insanlar cok kati..ehh zaten olmayacagi belliydi sans azdi gibi seyler söyleyip bir canın yerine kendi aşk mecaralarini anlatip kendilerininkini dert saniyorlar.. ben can diyorum evlat diyorum onlar ask mesk kendi dertlerinde..keske saygi gösterselerdi insanlar..o yuzden burda olanlara cok tessekkur ediyorum hic tanimadiginiz halde desteginizi gösterdiniz.yolunuz açik olsun..
Gunadin kizlar bugun 15.gunum hala kirmizilari gormedim benim hic gecmez gunum iki gundur geciyor ama tekrar umutlanmakta istemiyorum sonrasi yikim oluyor sizce olabilir mi 12. Gun negatif cikipta sonra degisen
Canimm hayirli olsunn insallahh cok sevindim hemen basladigina:) cok sukur ki regl oldun aslinda ve hemen baslayabiliyorsun. Bu surecten sonra regl olamayan ve dolayisiyla tedaviye tekrar baslayamayan cok ornek okudum.. herseyin hayirlisi canim demek ki bolesi daha iyi olucak senin icin. Hemen tekrar baslaman cok guzel .. Allah beraberinde olsun tatlimKizlar regl oluyorum ama cok fena kivraniyorum resmen..her zamankinden de farkli..parca parca..sanki düşük gibi.. doktorumla konustum.hemen baslayabiliriz dedi..ve ben ikinciye start verdim bile.bugün itibari ile pregesterona basladim.3.günümde de igneye baslicam.haftaya pazartesi de ilk ultrason kontrolüm olacak..
Ben bulamadim canim ya 12. Gun kesin sonuc diyorlar benim cok dusuk cikti birde 3,4 olanlar bile yukselmemis keske bir mucize olsaaaaaaaaay hadı ınsallah dusundugun gıbı olur canım boyle ornekler de varbılıyorsun guzel dusunelım guzel olsun bıraz daha bekle gelmesse hafta sonunna dogru bır daha baktırırsın kanda
Ben bulamadim canim ya 12. Gun kesin sonuc diyorlar benim cok dusuk cikti birde 3,4 olanlar bile yukselmemis keske bir mucize olsaaaaaaaa
1.1 ckmisti canim hep 0 cikardi bende olabilir mi acaba akintim basladi bu arada surekli idrara cikiyorum baska da hic birsey yok adet olacakmisim gibi sanci da yok
Hep birlikte aynı yolda yürüyoruz ve bizi anlayan insanlarla paylaşabiliyoruz bu yaşanılanları. Biçoğumuz aynıyızdır çevreden hep başka dertler sıkuntı bahsedip bizi anlamıyorlar. Ben artık onları sildim kimseye ne şunu taptım ne şu sorunum var demiyorum hamile kalırsamda söylemicem kimseye en yakundan başka. Sende boşver kim ne derse düşünürse aldırma.Umarim her isteyen ve hakedenin bebegi rahmine düser.. sizleri takip edicem guzel haberlerinizi almayi umut ediyorum..
Not: bugun kahroldum.. agladim..agladim..üzüldügüm belki de negatif sonuctan cok cevremden destek görmemek oldu. Insanlar cok kati..ehh zaten olmayacagi belliydi sans azdi gibi seyler söyleyip bir canın yerine kendi aşk mecaralarini anlatip kendilerininkini dert saniyorlar.. ben can diyorum evlat diyorum onlar ask mesk kendi dertlerinde..keske saygi gösterselerdi insanlar..o yuzden burda olanlara cok tessekkur ediyorum hic tanimadiginiz halde desteginizi gösterdiniz.yolunuz açik olsun..
Bende bugün hiç belirti falan kalmadı sadece boğaz ağrısı ve grip devam. İlk gün öok heycanlıydım olumlu düşünüyordum ama dünden beri umudum kalmadı hep olumsuz sonuçlar duyunca boş yere kendimi heveslendirmek istemiyorumValla canim ben su an bile regl olacak gibiyim :) Allah sonumuzu Hayır etsin :))
Kizlar regl oluyorum ama cok fena kivraniyorum resmen..her zamankinden de farkli..parca parca..sanki düşük gibi.. doktorumla konustum.hemen baslayabiliriz dedi..ve ben ikinciye start verdim bile.bugün itibari ile pregesterona basladim.3.günümde de igneye baslicam.haftaya pazartesi de ilk ultrason kontrolüm olacak..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu kez bebeğin tutunur ve bize güzel haberler verirsin. Bende senin gibiyim hergün biraz daha kahroluyorum insanların beklentileri herşeye burnunu sokmaları beni mahvediyor. Ama biliyorum ki herşeyin bir sonu var bu yapılanların hepsinin hesabı bir bir sorulacak. Mucizen seninle olduğunda son sözünü sen koyacaksın masaya inanki çevre baskısı kınusunda hiç birimizin senden farkı yok önemli olan eşinle birbirinize olan desteğiniz ve hiç kimsenin sizi yıldıramaması gerisi boş ağzı olan konuşuyor nasıl olsa he de geç kötü yorum yapanlara bir daha özelinide anlatma meraklarından kudursunlar hamile kaldığını bile sölemeUmarim her isteyen ve hakedenin bebegi rahmine düser.. sizleri takip edicem guzel haberlerinizi almayi umut ediyorum..
Umarim her isteyen ve hakedenin bebegi rahmine düser.. sizleri takip edicem guzel haberlerinizi almayi umut ediyorum..
geriden gelen yumurtalarındır muakkah çatlatma iğnesiyle 18 20 mlimin üzerine çıkanlar çatlıyo yumurtluyo geriden gelenler geriden yumurtluyo normalde bir yumurtamız oluşuyor bir defa yumurtluyoruz ama şimdi ilaç iğne tedavisiyle üç dört yumurta oluşup üç dört yumurtlama oluyor doktorum öyle söylüyor inşallah hamilelik belirtilerindir ALLAH gönlünüze göre versin
Bende bugün hiç belirti falan kalmadı sadece boğaz ağrısı ve grip devam. İlk gün öok heycanlıydım olumlu düşünüyordum ama dünden beri umudum kalmadı hep olumsuz sonuçlar duyunca boş yere kendimi heveslendirmek istemiyoruminşallah hayırlı haberler almak nasip olur bizde süpriz olur
Seni heveslendirmek istemiyorum ama içinden bir his senin bu ay güzel hbrler vrrceğini söylüyor inşallah bu hissim beni yanıltmazBen de bişey hissetmiyorum yaa. Bi ilk gun iyiydim aşılama günü. Sonra gitti hayaller. Hele bi yerim agridikca daha kötü oluyorum..:)))
Valla ben asıl negatif çıkarsa o bunalımı nasıl atlatırım die düşünüyorum şuanda bile kendimi o kadar kötü hissediyorum kiBen de bişey hissetmiyorum yaa. Bi ilk gun iyiydim aşılama günü. Sonra gitti hayaller. Hele bi yerim agridikca daha kötü oluyorum..:)))
Valla ben asıl negatif çıkarsa o bunalımı nasıl atlatırım die düşünüyorum şuanda bile kendimi o kadar kötü hissediyorum kiçevrdeki insanların baskısı yüzünden özelliklede eşimin ailesinin sürekli çocuk mevzusunu açmalarından ve her defasında biz düşünmüyoruz demekten yoruldum artık bide üzerine kısır muamelesi görüp sanki hiç çocuğum olmayacakmuş gibi davranılmasından düşünmüyoruz dememe rağmen problem eşindemi sendemi diyenlerden nefret ediyorum. inşallah bu kez pozitif olurda hepsi ağzının payını alır tek isteğim bu bide miniğimin kalp atışlarını hissedebilmek bu mucizeye tanıklık edebilmek şuanda hiç bir şey hissedemiyorum sadece korkuyorum tekrar negatifle yüzleşmek istemiyorum inş Allahım mucizemize kavuşmamıza vesile olur ve ol der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?