Ben cuma gunu yapicam Allahin izniyle.. bugun onucuncu gunum ama ben cumayi beklicem.. belirtiler zaten ilacin etkisiyle ortaya cikio canim oyuzden hiiic takilma o belirtilere.. ogrendiim en inemli sey u ildu bu surecte.. tum gamilelikler kendilerine ozgu ve hibisey hamileligin kesin belirtisi ve hamile olmayisin belirtisi degil.. Dua ederek son bekleme gunlerimdeyim ben de.. Allahim bize sabir ve her ne olursa olsun bir nedeni oldugunu anlamak icin yuregimize sakinlik ve huzur versin..Kızlar güzel haberler duymaya ihtiyacımız var bu ay hiç kimsedemi gebelik oluşmadı hady bize güzel haberler verin umudumuz olun lütfen
Amin insallahValla ben asıl negatif çıkarsa o bunalımı nasıl atlatırım die düşünüyorum şuanda bile kendimi o kadar kötü hissediyorum kiçevrdeki insanların baskısı yüzünden özelliklede eşimin ailesinin sürekli çocuk mevzusunu açmalarından ve her defasında biz düşünmüyoruz demekten yoruldum artık bide üzerine kısır muamelesi görüp sanki hiç çocuğum olmayacakmuş gibi davranılmasından düşünmüyoruz dememe rağmen problem eşindemi sendemi diyenlerden nefret ediyorum. inşallah bu kez pozitif olurda hepsi ağzının payını alır tek isteğim bu bide miniğimin kalp atışlarını hissedebilmek bu mucizeye tanıklık edebilmek şuanda hiç bir şey hissedemiyorum sadece korkuyorum tekrar negatifle yüzleşmek istemiyorum inş Allahım mucizemize kavuşmamıza vesile olur ve ol der
Bzm sornmzda harektllk ileri har.0 eşimn yıkamadn sonra %80 oldu sayımz cok iyi 180 milyonla aşılammz oldu 3 yumrtam gelşti öncesnde kendlgndn olan bi kimyasl gbelgm var insallh hayrlı sonclrı alrzCanim bizde de hareketlilik problemi var maalesef. O kadar takviye yaptim ama asilamaya girince yapilan testte hicbir degisiklik olmadığını gordum. Insallah yikamadan sonra kaliteli sperm olusmustur.daha once yaptirdigimiz testte hareketlilik sifir cikmisti. Yikama yapmislar % 2 olmus. Dr bu degerle asilamaya alirim demisti. Biz de ona guvendik ve yaptırdık. Simdi beklemedeyiz.Burda neler neler okuyoruz canim hic canini sıkma insallah tez vakitte bebeğine kavusursun
Amin inşallah dediğin gibi bekleyip tevekkül etmekten başka çaremiz yok umarım senden güzel haberler alırız ve bizlere umud olursunBen cuma gunu yapicam Allahin izniyle.. bugun onucuncu gunum ama ben cumayi beklicem.. belirtiler zaten ilacin etkisiyle ortaya cikio canim oyuzden hiiic takilma o belirtilere.. ogrendiim en inemli sey u ildu bu surecte.. tum gamilelikler kendilerine ozgu ve hibisey hamileligin kesin belirtisi ve hamile olmayisin belirtisi degil.. Dua ederek son bekleme gunlerimdeyim ben de.. Allahim bize sabir ve her ne olursa olsun bir nedeni oldugunu anlamak icin yuregimize sakinlik ve huzur versin..
Aşılamanız hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Rabbim tüm isteyenlerin yardımcı olsunMrhba arkdslar bnmde aşılamnn 9.günü adet belrtlerm var ama adet tarihim 29 unda daha.ara ara kasklrm agryor aynı durumda olan var mı idrar testi içn erkn mi szce
Oncelikle hayirlu olsun insallah tutmustur ama bence test yaptirmak icin erken var cikarsa sikinti yok ne mutlu size ama yok cikinca yikinti oluyor bir taraftanda inanmiyorsun erken diye snra kan tahlili yapayim diyorsun oda yok cikinca hem inanmiyorsun hem yikiliyorsun sonra sira geldi adet beklemeye ve ben su an o asamadayim umut yok Ama yine cikmayan candan umut kesilmiyor iste :) o yuzden beklemek en iyisi 12. 13. Gun kesin sonuc cikiyor kanda zaten Ve insallah pozitif olur ben yasadim sizinde yasamanuzi istememMrhba arkdslar bnmde aşılamnn 9.günü adet belrtlerm var ama adet tarihim 29 unda daha.ara ara kasklrm agryor aynı durumda olan var mı idrar testi içn erkn mi szce
Amin canim amin.. hepimiz en mutlu haberi alırız.. Dualarımız birbirimizle zaten.. Sen de olabildiğince kendini dinlememeye çalış. İmkansız biliyorum çok enteresan bi duygu bu.. Sürekli çılgınca araştırma yapmak ve okumak istiyor insan:) Sabırla bekleyip günlerin geçsin ve ennn güzel sonuçlar olsun..Amin inşallah dediğin gibi bekleyip tevekkül etmekten başka çaremiz yok umarım senden güzel haberler alırız ve bizlere umud olursun
Tesekkr edrm cnmm haklsn ama beklmk öyle zor ki insallh bgünlern hedyesini alrz bian önce hepimiz((Oncelikle hayirlu olsun insallah tutmustur ama bence test yaptirmak icin erken var cikarsa sikinti yok ne mutlu size ama yok cikinca yikinti oluyor bir taraftanda inanmiyorsun erken diye snra kan tahlili yapayim diyorsun oda yok cikinca hem inanmiyorsun hem yikiliyorsun sonra sira geldi adet beklemeye ve ben su an o asamadayim umut yok Ama yine cikmayan candan umut kesilmiyor iste :) o yuzden beklemek en iyisi 12. 13. Gun kesin sonuc cikiyor kanda zaten Ve insallah pozitif olur ben yasadim sizinde yasamanuzi istemem
Aminnnnnnn cok tesekkr ederm hepmz burdn paylşrz inşllh o gzl hbrlriAşılamanız hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Rabbim tüm isteyenlerin yardımcı olsun
amin arkadaşımMerhaba Kartanem Hosbuldumm çok teşekkür ederim çok sevindim :)
Rabbim cabalarimizi boşa cikarmasin İnşaAllah
amin canım çok zor süreçler ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın her kezin gönlüne göre versin inşallah bu defa yüzün gülsünkızlar merhaba bende kasımın 11 inde 6. aşılamamı yaptırdım. eşimdede bende hiçbir sorun yok. 3 aşılamamı özelde yaptırdım ilki tuttu kallbi durdu 9 haftalık sonraki hiç bir aşılamam tutmadı. bu son aşılamadan önce zekai tahirde tüp bebek yaptırdım. kimyasal gebelik oldu. olmayınca olmadığını anlamış oldum böylece. 4 yıllık evliyim herşeyi yaptım ama olmadı. yani bu konuda uzman oldum nerdeyse okuyup araştırmaktan. bu son aşılamayı kadın doğum hastanesinde yaptırdım. ilk defa klomenle aşılama oldu 22 ve 20 mm büyüklüğünde iki yumurta vardı. doktor ikiz olacak dedi tabi beni bir gülme aldı öyle deyince umutsuz vaka olduğum için. aşılama yaparken sormadım yumurta çatladı mı çatlamadı mı merak etmedim bezdim yani bu işten çaresiz olmak çok kötü. progesteron da kullanmıyorum. sadece folik asit ve aspirin kullanıyorum hiç bir belirti hissedemedim sadece ara sıra kasıkta hafif ağrı belki üşütmüşümdür. sırt ağrısı başladı dünden beri üç gündürde bel ağrım var. hiç bir belirtiye inanmıyorum yerleşme kanaması dışanda. çünkü bundan önceki aşılamalarımda herbirinde değişik değişik belirtiler vardı. hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavinKizlar bende araniza yeni katildim asilama yapilacak suan gonal f igne kullaniyorum yumurtalarim gelismeye bsaladi persembe tekrar gidicem yazdiklarinizin hepsini okudum allah yardimcimiz olsun meryem suresini okumanizi öneririm
Hoşgeldiniz inşallah bütün çabalarınızın karşılığında mucizenize kavuşursunuz. Gerçekten çok zor süreçler yaşıyoruz ama ne olursa olsun yola devamkızlar merhaba bende kasımın 11 inde 6. aşılamamı yaptırdım. eşimdede bende hiçbir sorun yok. 3 aşılamamı özelde yaptırdım ilki tuttu kallbi durdu 9 haftalık sonraki hiç bir aşılamam tutmadı. bu son aşılamadan önce zekai tahirde tüp bebek yaptırdım. kimyasal gebelik oldu. olmayınca olmadığını anlamış oldum böylece. 4 yıllık evliyim herşeyi yaptım ama olmadı. yani bu konuda uzman oldum nerdeyse okuyup araştırmaktan. bu son aşılamayı kadın doğum hastanesinde yaptırdım. ilk defa klomenle aşılama oldu 22 ve 20 mm büyüklüğünde iki yumurta vardı. doktor ikiz olacak dedi tabi beni bir gülme aldı öyle deyince umutsuz vaka olduğum için. aşılama yaparken sormadım yumurta çatladı mı çatlamadı mı merak etmedim bezdim yani bu işten çaresiz olmak çok kötü. progesteron da kullanmıyorum. sadece folik asit ve aspirin kullanıyorum hiç bir belirti hissedemedim sadece ara sıra kasıkta hafif ağrı belki üşütmüşümdür. sırt ağrısı başladı dünden beri üç gündürde bel ağrım var. hiç bir belirtiye inanmıyorum yerleşme kanaması dışanda. çünkü bundan önceki aşılamalarımda herbirinde değişik değişik belirtiler vardı. hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aramıza hoşgeldiniz. Aşılamanız hayırlı olsun inş. İlk aşılamanız mı ? Problem neden kaynaklıymış ?Kizlar bende araniza yeni katildim asilama yapilacak suan gonal f igne kullaniyorum yumurtalarim gelismeye bsaladi persembe tekrar gidicem yazdiklarinizin hepsini okudum allah yardimcimiz olsun meryem suresini okumanizi öneririm
Hayirli olsun canim insallah bu defa olur klomeni kacinci gun basladinkızlar merhaba bende kasımın 11 inde 6. aşılamamı yaptırdım. eşimdede bende hiçbir sorun yok. 3 aşılamamı özelde yaptırdım ilki tuttu kallbi durdu 9 haftalık sonraki hiç bir aşılamam tutmadı. bu son aşılamadan önce zekai tahirde tüp bebek yaptırdım. kimyasal gebelik oldu. olmayınca olmadığını anlamış oldum böylece. 4 yıllık evliyim herşeyi yaptım ama olmadı. yani bu konuda uzman oldum nerdeyse okuyup araştırmaktan. bu son aşılamayı kadın doğum hastanesinde yaptırdım. ilk defa klomenle aşılama oldu 22 ve 20 mm büyüklüğünde iki yumurta vardı. doktor ikiz olacak dedi tabi beni bir gülme aldı öyle deyince umutsuz vaka olduğum için. aşılama yaparken sormadım yumurta çatladı mı çatlamadı mı merak etmedim bezdim yani bu işten çaresiz olmak çok kötü. progesteron da kullanmıyorum. sadece folik asit ve aspirin kullanıyorum hiç bir belirti hissedemedim sadece ara sıra kasıkta hafif ağrı belki üşütmüşümdür. sırt ağrısı başladı dünden beri üç gündürde bel ağrım var. hiç bir belirtiye inanmıyorum yerleşme kanaması dışanda. çünkü bundan önceki aşılamalarımda herbirinde değişik değişik belirtiler vardı. hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?