Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya kızlar benim bugün 4. Günüm az önce afedersiniz çamaşırımda ıslaklık hissettim gittim bi baktım su olmuş akıntı zannettim ama akıntı değil bildiğiniz su gelmiş :s sizde böle bişi oldu mu ? Bu neden kaynaklı acaba :s ilk defa böle bişey yaşıyorum

Kizlar bende araniza yeni katildim asilama yapilacak suan gonal f igne kullaniyorum yumurtalarim gelismeye bsaladi persembe tekrar gidicem yazdiklarinizin hepsini okudum allah yardimcimiz olsun meryem suresini okumanizi öneririm
Çok teşekkürler Allah sizinde yardımcınız olsun.

Bende de olmuştu tatlım ağrıması iyi bişey çünkü yumurtalarının gelişmeye başladığını gösteriyor

Aramıza yei katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. Burası gerçekten bu süreçte insana o kadar iyi geliyor ki.. Ortak yaşanmışlıkları, korkuları, heyecanları, üzüntüleri ve sevinçleri olan kadınlar olarak birbirini en iyi anlayan ve anlatan bir ortamda sohbet etmek ve paylaşmak bence çook güzel.. Ben bu süreç içerisinde burda olup okumaktan, konuşmaktan ve paylaşmaktan çok büyük keyif aldım ve enerji topladım. Hep bir ümit yeri burası.. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. En doğru zamanda..

Test yapacakmisin bugun canim guzel haber alalim artik
Cumayı beklicem canım.. Ben pko olduğum için adet düzensizliğim çook fazlaa. Dolayısıyla normalde hesabıma göre yarın regl olmam lazım ama hiiç güvenmiyorum ki.. Yani regl olmazsam benim için kesin belirti değil maalesef.. Dolayısıyla cumayı beklemek istiyorum hatta bazen pazartesini de mi beklesem diyorum.. Ruh halim beni nereye estirirse karar vericem ..

Sonuc belli zaten canim niye bekliyorsun ki bence biran once ogrenmek daha iyi insallah hayirli haberler verirsin bize

I
Aramıza hoşgeldiniz. Aşılamanız hayırlı olsun inş. İlk aşılamanız mı ? Problem neden kaynaklıymış ?
Asilamam canim ben klomen tedavisini istemedim bosuna vakit kaybi geliyor bana ayrica klomen kist yapiyor diye okudum polikistikover malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…