Ve nasil kullaniyordun ogrenebilir miyimHayirli olsun canim insallah bu defa olur klomeni kacinci gun basladin
Çok teşekkürler Allah sizinde yardımcınız olsun.Kizlar bende araniza yeni katildim asilama yapilacak suan gonal f igne kullaniyorum yumurtalarim gelismeye bsaladi persembe tekrar gidicem yazdiklarinizin hepsini okudum allah yardimcimiz olsun meryem suresini okumanizi öneririm
Bende de olmuştu tatlım ağrıması iyi bişey çünkü yumurtalarının gelişmeye başladığını gösteriyormerhaba günaydın kızlar benim bu gün altıncı iğne günüm sabah feci bir ağrıyla uyandım sol kasığım belime sürekli vuran bir ağrımı sancımı böyle olan oldumuydu geçen ayki tedavide böyle birşey olmamıştı zaten birazdan doktora gidicem bu gün folikül kontrolüm var ginede yazdım bayağı rahatsız edici ağrıyor
Cumayı beklicem canım.. Ben pko olduğum için adet düzensizliğim çook fazlaa. Dolayısıyla normalde hesabıma göre yarın regl olmam lazım ama hiiç güvenmiyorum ki.. Yani regl olmazsam benim için kesin belirti değil maalesef.. Dolayısıyla cumayı beklemek istiyorum hatta bazen pazartesini de mi beklesem diyorum.. Ruh halim beni nereye estirirse karar vericem ..Test yapacakmisin bugun canim guzel haber alalim artik
Sonuc belli zaten canim niye bekliyorsun ki bence biran once ogrenmek daha iyi insallah hayirli haberler verirsin bizeCumayı beklicem canım.. Ben pko olduğum için adet düzensizliğim çook fazlaa. Dolayısıyla normalde hesabıma göre yarın regl olmam lazım ama hiiç güvenmiyorum ki.. Yani regl olmazsam benim için kesin belirti değil maalesef.. Dolayısıyla cumayı beklemek istiyorum hatta bazen pazartesini de mi beklesem diyorum.. Ruh halim beni nereye estirirse karar vericem ..
Polikistikover malesef cagin hastaligiAramıza hoşgeldiniz. Aşılamanız hayırlı olsun inş. İlk aşılamanız mı ? Problem neden kaynaklıymış ?
Asilamam canim ben klomen tedavisini istemedim bosuna vakit kaybi geliyor bana ayrica klomen kist yapiyor diye okudum polikistikover malesefAramıza hoşgeldiniz. Aşılamanız hayırlı olsun inş. İlk aşılamanız mı ? Problem neden kaynaklıymış ?
I
Asilamam canim ben klomen tedavisini istemedim bosuna vakit kaybi geliyor bana ayrica klomen kist yapiyor diye okudum polikistikover malesef
Ilk asilamm polikistik overAramıza hoşgeldiniz. Aşılamanız hayırlı olsun inş. İlk aşılamanız mı ? Problem neden kaynaklıymış ?
Bende polikistikover hastasıyım. Benimde ilk aşılamam yapıldı. Şimdi adet tarihimi bekliyorum. Yaşınız kaç ?Ilk asilamm polikistik over
Yaşlarımızda çok genç aslında ama ne kadar zor bir süreç yaşıyoruzhepimiz aynı dertten muzdaribiz yani kızlar bende de pko ve tiroit varr
26 yasindayim siz ne kullandiniz asilama icin igne mi kolmen miBende polikistikover hastasıyım. Benimde ilk aşılamam yapıldı. Şimdi adet tarihimi bekliyorum. Yaşınız kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?