Sizin yas kac26 yasindayim siz ne kullandiniz asilama icin igne mi kolmen mi
Klomene 3. Gun basladim. Gunde iki tane5 gun iki gun ara sonra kontrol aksaminada igneyi yaptirdim.Beyazgut: 43608740 .!.:Hayirli olsun canim insallah bu defa olur klomeni kacinci gun basladin
Asilamn yapildi da mi kullaniyorsun progestaniGunaydin kizlarrr..napiyosunuz ne alemdesiniz.. ya bu progestan mahvetti beni cok halsizim kafami kaldiramiyorum yastiktan. Kullaniyosaniz size de yapti mi boyle halsizlik
Asilamn yapildi da mi kullaniyorsun progestani
10.gündeyim beklemeye devam hayırlısı bakalm ....
sadece göğüslerimde sızlama hissediorum bazende belimde ağrı ama çok da belirti takip etmek istemiorum
Ben iğne kullandım 2 kutu gonal f26 yasindayim siz ne kullandiniz asilama icin igne mi kolmen mi
Bende 29 yaşındaymSizin yas kac
Günaydın :) bende de çok uhku yapıyor bütün gün uyuyabilirim resmenGunaydin kizlarrr..napiyosunuz ne alemdesiniz.. ya bu progestan mahvetti beni cok halsizim kafami kaldiramiyorum yastiktan. Kullaniyosaniz size de yapti mi boyle halsizlik
Ya ben bu igneleri vurunmaya basladigimdan beri kasiklarim ve goguslerim agriyor normalmi acabaGünaydın :) bende de çok uhku yapıyor bütün gün uyuyabilirim resmen
Nekadar doz kullandiniz asilamanizin kacinci gunu suanBen iğne kullandım 2 kutu gonal f
Ya ben bu igneleri vurunmaya basladigimdan beri kasiklarim ve goguslerim agriyor normalmi acaba
Ya ben bu igneleri vurunmaya basladigimdan beri kasiklarim ve goguslerim agriyor normalmi acaba
Nekadar doz kullandiniz asilamanizin kacinci gunu suan
aynen öle canm grip oluorum bi yandan da zaten düşünmemeye çalışıorumAy onlar bende asilama gununden hemen sonra basladi ya.. en guzeli canım rahat birakmak cok onemli
Bu grip olayi hepimize vurdu demekki. Hemen hemen burdaki cogu kisi once bogaz ağrısı sonra grip. Valla tanidigim bir cok kisi de hamile kaldiklari ay hep griptiler :)) acaba bizde de mi bisey var ki:))))aynen öle canm grip oluorum bi yandan da zaten düşünmemeye çalışıorum
ahh ahhh Allah söyletiodur inşallahh hepimiz gönlümüzden geçene kavuşuruz :)Bu grip olayi hepimize vurdu demekki. Hemen hemen burdaki cogu kisi once bogaz ağrısı sonra grip. Valla tanidigim bir cok kisi de hamile kaldiklari ay hep griptiler :)) acaba bizde de mi bisey var ki:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?