Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlarrr..napiyosunuz ne alemdesiniz.. ya bu progestan mahvetti beni cok halsizim kafami kaldiramiyorum yastiktan. Kullaniyosaniz size de yapti mi boyle halsizlik

Gunaydin kizlarrr..napiyosunuz ne alemdesiniz.. ya bu progestan mahvetti beni cok halsizim kafami kaldiramiyorum yastiktan. Kullaniyosaniz size de yapti mi boyle halsizlik
Asilamn yapildi da mi kullaniyorsun progestani

sadece göğüslerimde sızlama hissediorum bazende belimde ağrı ama çok da belirti takip etmek istemiorum

Ya ben bu igneleri vurunmaya basladigimdan beri kasiklarim ve goguslerim agriyor normalmi acaba

Nekadar doz kullandiniz asilamanizin kacinci gunu suan

Bende iğneleri kullanmayı bıraktıktan sonra göğüslerinde ağrı oluşmaya başladı ve halen devam ediyor sadece eski oranla biraz daha az hissediyorum yada alıştım tam emin değilim. İlk 75ml ile başladık sonra 100ml olarak arttırdık

aynen öle canm grip oluorum bi yandan da zaten düşünmemeye çalışıorum
Bu grip olayi hepimize vurdu demekki. Hemen hemen burdaki cogu kisi once bogaz ağrısı sonra grip. Valla tanidigim bir cok kisi de hamile kaldiklari ay hep griptiler :)) acaba bizde de mi bisey var ki:))))

Bu grip olayi hepimize vurdu demekki. Hemen hemen burdaki cogu kisi once bogaz ağrısı sonra grip. Valla tanidigim bir cok kisi de hamile kaldiklari ay hep griptiler :)) acaba bizde de mi bisey var ki:))))
ahh ahhh Allah söyletiodur inşallahh hepimiz gönlümüzden geçene kavuşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…