Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok bana fitil vermedi ama ben progestanı Reglimle birlikte almaya başladım ve 14 gün kullandım.sonra aşılamadan sonra bıraktırdı doktorum.
Seninle aramızda sadece 1 gün fark var .. Umarım alırım Mutlu haberlerini. Herkesin yüzü gülsün .

kızlar herkese merhaba bende bu ay aşılama tedavisine başladım bugün kontrolüm vardı sol yumurtalıkta 19 sağda üç tane küçük yumurtalarım varmış bu gece çatlatma iğnemi vurucam çarşamba günü kısmetse aşılama olacak bu işlem ağrılı bi işlemmi birde çalışabilir miyim iş yerinden izin almam sıkıntılı ne kadar sürü yatmalıyım bu arada fostimon iğne kullandım ben inşallah hepimizin ki tutar allahın izniyle

Yok Can'ım Hsg çekilmedi bana çünkü benim daha öncesinde kürtajım vardı. Doktor dedi: demek ki tüm kanallar açık sorun yok.rahim filmine gerek görmüyorum dedi.

Dr da aynı şeyi söylüyor yumurtalar birden cevap vermeyr başlayabilir o yüzden yavaş yavaş ilerliyoruz dedi çünkü ohhs olma ihtimali var bende.
Evet canım aynen öyle. Uzun prosedür diyorlar buna. Artık her aşamayı öğrendim:)

mrb bende asılama tedavısıne basladım gecen p.tesı gunu gonalf ye basladım yarın kontrolum var bakalım ne dıyecek.. bu ıkıncı asılamam benım.. 3 senelık evlıyız hıcbır problemımız yok hıc gebelık olusmadı...

Merhaba canım. İşlem hiç ağrılı bir işlem değil. Muayeneden hiçbir farkı yok diyebilirim. Başlamasıyla bitmesi bir oluyor bir kaç dakika sürüyor. Sonra 20 dk. dinleniyorsun. O gün işe gitme dinlen. Doktorlar genelde ertesi gün normal hayata dönün diyor ama bence biraz dikkat etmek lazım. Ben 2 gün evde hep uzandım. Sonraki günler de çok hafif hareket ettim genelde dinlendim. Ama bugün artık işteyim. Hayırlı olsun canım Allah beraberinizde olsun..

Amiiiin canım inşallah hepimiz birbirimiizn güzel haberlerini alırız..

Hayırlısı olaun tedaviniz inşallah güzel haberlerlere

Geçmiş olsun size de. İlk aşılamadan sonraki belirtiler nelerdi? Ya da belirti var mıydı?? Aşılamanın erken döneminde 3 ya da 4 günlükken belirtiler nelerdi?? Benim ilk aşılamam da :))

Ya kızlar doktor bugün bana dediki çarşamba günü eşin boşalsın ama ben utancıma soramadım gene çarşamba sabah randevum varya o gün soraam mı yani ilişkimi önerdi yoksa çatlatma iğnesimi olcam anlamadım ben ah bu salak kafam drun yanında nutkum tutuluo resmen bişey soramıyorum

Bunu mutlaka sor tatlım bence doktoru ara hiiç utanma.. Bana hiç böle bir şey demedi. Bildiğim kadarıyla da özellikle boşalmasını söylemiyorlar. Çatlatma iğnesiyle de bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Doktorunun mutlaka bildiği bir şey vardır ama iyice sor anla. Ben de böle kalakalıyorum doktorda sonra geliyor aklıma soracaklarım ben de ariyorum:)) Hayati konular bunlar canım hiç takma kafanı ve ara sor bence

canım benim doktorumda bugün eşin ilişki olmadan boşalsın dedi çarşamba günü aşılama olacak benim bu süreçte ilişki istemiyor doktorum

Geçmiş olsun size de. İlk aşılamadan sonraki belirtiler nelerdi? Ya da belirti var mıydı?? Aşılamanın erken döneminde 3 ya da 4 günlükken belirtiler nelerdi?? Benim ilk aşılamam da :))
tsk ederım cnm.. asırı bel agrım vardı bırde kasıklarda hafıf hafıf batmalar oldu bı ıkı gun sonr a sadece bel agrısı kaldı batmalar kayboldu adet gunume kadar..

kızlar merhaba bende 2 asılamımı persembe gunu yaptırdım ılkı negatıftı rabbım tum ısteyenlere tez vakıtte versın.benım doktorumda hsg vermeden asılamaya gectı benım erkek kaynaklı esımmın degerlerı bıraz dusuk onun ıcın vermedı ama benımde aklımda soru ısaretı olmuyo degıl rabbım hepımızıın kucakları na bebeklerını almayı nasıp etsın

Yaaa neden gelismemis ki bu zamana kadar. Neyse dozunu artirdin ya canim insallah bi aksilik cikmaz da büyürler. Ama ilactan iyidir kuzum bak bu iğne işe yarayacak emin ol. hayirli haberler verirsin insallah carsamba günü

lady1234 canim bence de ara sor bi doktoruna. iliski olmadan kendi bosalmasi bana sacma geliyo yaa. Hadi o gun tutar da asilama tutmazsa. Boyle bir ihtimal de var yani. Sanki nolcak ki ilişki olsa..ben mi yanlış düşünüyorum acaba :))

Canim hayirli olsun asilaman. Insallah bu sefer kavusursun bebeğine. Esinde ne problem var acaba. Benim esimde de hareketlilik sorunu var da .

Canim hayirli olsun asilaman. Insallah bu sefer kavusursun bebeğine. Esinde ne problem var acaba. Benim esimde de hareketlilik sorunu var da .

amin canım cümlemiz kavuşur bebepğine inlasallah benım eşimdede öyle canım sayı hareket morfoloji hepsi düşük allah hepimizin yardsımcısı olsun.bakalım ıkıncı asılamam senın ılk asılamanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…