- 3 Eylül 2015
- 100
- 61
- 13
- 43
Yavaş olsun ama olsun canım. Moral çok önemli kızlar bi başarsak şu işi.Dr da aynı şeyi söylüyor yumurtalar birden cevap vermeyr başlayabilir o yüzden yavaş yavaş ilerliyoruz dedi çünkü ohhs olma ihtimali var bende.
Merhabalar canım. Aşılaman hayırlı olsun, her şey çoook güzel olsun hepimiz için inşallah.. Ben de ilk aşılamamı bu hafta çarşamba günü oldum. Çok fazla bel ağrısı, göğüslerde büyüme ve kasık ağrısı var. Ama çok erken bu blirtiler için diye de düşünüyorum.. Bu arad ben progestan fitil de kullanıyorum. Sen kullanıyor musun canım? Aramızda kullanan varsa etkilerini yazar mı lütfen?Aborigines
yok bana fitil vermedi ama ben progestanı Reglimle birlikte almaya başladım ve 14 gün kullandım.sonra aşılamadan sonra bıraktırdı doktorum.Merhabalar canım. Aşılaman hayırlı olsun, her şey çoook güzel olsun hepimiz için inşallah.. Ben de ilk aşılamamı bu hafta çarşamba günü oldum. Çok fazla bel ağrısı, göğüslerde büyüme ve kasık ağrısı var. Ama çok erken bu blirtiler için diye de düşünüyorum.. Bu arad ben progestan fitil de kullanıyorum. Sen kullanıyor musun canım? Aramızda kullanan varsa etkilerini yazar mı lütfen?Aborigines
Yok Can'ım Hsg çekilmedi bana çünkü benim daha öncesinde kürtajım vardı. Doktor dedi: demek ki tüm kanallar açık sorun yok.rahim filmine gerek görmüyorum dedi.İnşallah tutunmuş bebeğiniz. Neden olmasın ki hem sizinle ilgili bi problem yokmuş anladığım kadarıyla inşallah güzel haberler verirsiniz bize. Hsg çekilmişmiydiniz daha öncesinde ? Neden kanama oldu ki anlamadım ben
Evet canım aynen öyle. Uzun prosedür diyorlar buna. Artık her aşamayı öğrendim:)Dr da aynı şeyi söylüyor yumurtalar birden cevap vermeyr başlayabilir o yüzden yavaş yavaş ilerliyoruz dedi çünkü ohhs olma ihtimali var bende.
Merhaba canım. İşlem hiç ağrılı bir işlem değil. Muayeneden hiçbir farkı yok diyebilirim. Başlamasıyla bitmesi bir oluyor bir kaç dakika sürüyor. Sonra 20 dk. dinleniyorsun. O gün işe gitme dinlen. Doktorlar genelde ertesi gün normal hayata dönün diyor ama bence biraz dikkat etmek lazım. Ben 2 gün evde hep uzandım. Sonraki günler de çok hafif hareket ettim genelde dinlendim. Ama bugün artık işteyim. Hayırlı olsun canım Allah beraberinizde olsun..kızlar herkese merhaba bende bu ay aşılama tedavisine başladım bugün kontrolüm vardı sol yumurtalıkta 19 sağda üç tane küçük yumurtalarım varmış bu gece çatlatma iğnemi vurucam çarşamba günü kısmetse aşılama olacak bu işlem ağrılı bi işlemmi birde çalışabilir miyim iş yerinden izin almam sıkıntılı ne kadar sürü yatmalıyım bu arada fostimon iğne kullandım ben inşallah hepimizin ki tutar allahın izniyle
Amiiiin canım inşallah hepimiz birbirimiizn güzel haberlerini alırız..yok bana fitil vermedi ama ben progestanı Reglimle birlikte almaya başladım ve 14 gün kullandım.sonra aşılamadan sonra bıraktırdı doktorum.
Seninle aramızda sadece 1 gün fark var .. Umarım alırım Mutlu haberlerini. Herkesin yüzü gülsün .
Hayırlısı olaun tedaviniz inşallah güzel haberlerleremrb bende asılama tedavısıne basladım gecen p.tesı gunu gonalf ye basladım yarın kontrolum var bakalım ne dıyecek.. bu ıkıncı asılamam benım.. 3 senelık evlıyız hıcbır problemımız yok hıc gebelık olusmadı...
Geçmiş olsun size de. İlk aşılamadan sonraki belirtiler nelerdi? Ya da belirti var mıydı?? Aşılamanın erken döneminde 3 ya da 4 günlükken belirtiler nelerdi?? Benim ilk aşılamam da :))mrb bende asılama tedavısıne basladım gecen p.tesı gunu gonalf ye basladım yarın kontrolum var bakalım ne dıyecek.. bu ıkıncı asılamam benım.. 3 senelık evlıyız hıcbır problemımız yok hıc gebelık olusmadı...
Bunu mutlaka sor tatlım bence doktoru ara hiiç utanma.. Bana hiç böle bir şey demedi. Bildiğim kadarıyla da özellikle boşalmasını söylemiyorlar. Çatlatma iğnesiyle de bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Doktorunun mutlaka bildiği bir şey vardır ama iyice sor anla. Ben de böle kalakalıyorum doktorda sonra geliyor aklıma soracaklarım ben de ariyorum:)) Hayati konular bunlar canım hiç takma kafanı ve ara sor benceYa kızlar doktor bugün bana dediki çarşamba günü eşin boşalsın ama ben utancıma soramadım gene çarşamba sabah randevum varya o gün soraam mı yani ilişkimi önerdi yoksa çatlatma iğnesimi olcam anlamadım ben ah bu salak kafam drun yanında nutkum tutuluo resmen bişey soramıyorum
canım benim doktorumda bugün eşin ilişki olmadan boşalsın dedi çarşamba günü aşılama olacak benim bu süreçte ilişki istemiyor doktorumYa kızlar doktor bugün bana dediki çarşamba günü eşin boşalsın ama ben utancıma soramadım gene çarşamba sabah randevum varya o gün soraam mı yani ilişkimi önerdi yoksa çatlatma iğnesimi olcam anlamadım ben ah bu salak kafam drun yanında nutkum tutuluo resmen bişey soramıyorum
tsk ederım cnm hayırlısı bakalımHayırlısı olaun tedaviniz inşallah güzel haberlerlere
tsk ederım cnm.. asırı bel agrım vardı bırde kasıklarda hafıf hafıf batmalar oldu bı ıkı gun sonr a sadece bel agrısı kaldı batmalar kayboldu adet gunume kadar..Geçmiş olsun size de. İlk aşılamadan sonraki belirtiler nelerdi? Ya da belirti var mıydı?? Aşılamanın erken döneminde 3 ya da 4 günlükken belirtiler nelerdi?? Benim ilk aşılamam da :))
merhaba canım. Benim doktorum da tüplerime bakmadı. Açıkçası bu konuda içim de rahat diil. Belki hiçbir sorun yok ama tıkalıysa eğer sıkıntı tabii ki.. Duyduğum kadarıyla çok ağrılı değilmiş. Zaten ağrı yaparsa tıkalı olduğundan yaparmış
Kızlar ya çok fazla gelişme olmamışsağ taraf 12,5 sok taraf 9-10 dedi doktorum sağ taraftakinin gelişimi daha iyi gibiymiş biz sağ taraf ile devam edicek gözüküyoruz dedi drum tahmini ne zaman olur diye sordum cuma yada cumartesi diye düşünüyorum dedi tabi folikülün gelişmesinede bağlıymış pazarteside olabilir dedi çarşamba tekrar kıntrol verdi çarşambaya kadar 100mlle devam edicekmişim
kızlar merhaba bende 2 asılamımı persembe gunu yaptırdım ılkı negatıftı rabbım tum ısteyenlere tez vakıtte versın.benım doktorumda hsg vermeden asılamaya gectı benım erkek kaynaklı esımmın degerlerı bıraz dusuk onun ıcın vermedı ama benımde aklımda soru ısaretı olmuyo degıl rabbım hepımızıın kucakları na bebeklerını almayı nasıp etsın
Canim hayirli olsun asilaman. Insallah bu sefer kavusursun bebeğine. Esinde ne problem var acaba. Benim esimde de hareketlilik sorunu var da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?