İyi geceler Allah'a emanet canımİyi gcl kızlar
Al benden de okadar çalışmayınca öğlene kadar uyuyorum utanmadankızlar uykunuz gelmedimi bende çene çok uykuda yok siz bana uymayın yarın öylene kadar yatarım çalışanınız olur beyler bekler ben gece kuşuyum gece uyuyamıyorum pek illa uykum sıkışıcak
Al benden de okadar çalışmayınca öğlene kadar uyuyorum utanmadan
hadi iyi uykular sen erken kalkarsın bilirim oralarda uyunmaz sabahları istesende ben köyde 5te ayaktayım çünkü ordada sabah uyuyamamİyi gcl kızlar
Pazarları o yüzden sabahın köründe kalkıyorum kaynanam gibi başlıyor söylenmeye yoksa bizimki deaynen çaktırma neydek canım tarlaya çalışmayamı gidecez zaten hava kapalı soğuk uykuda bir tatlı geliyor sabahları allahtan erkekler gece uyuyorlar sabahta işe gidiyorlar evde oldularmı kaynana aratmıyor bizimki ooo öylene kadar uyku kebap diyor
valla kaynana maynana salladığım yok artık yirmi yıla merdiven dayadık artık alıştı arada geliyorlar söyleniyor duymuyorum kendisi dakik yedide hazırlar kahvaltıyı kızıda çağırır yapar kahvaltıyı geri gelir biraz daha yatar bakar ki uyanmıyorum kalkar muziği epeyce seslice açar yani yatıyo olsamda tıngırtılarından uyku kalmıyo hafta sonu geçtimi bayram ediyorumPazarları o yüzden sabahın köründe kalkıyorum kaynanam gibi başlıyor söylenmeye yoksa bizimki de
hadi kalk yatalım belki uykumuz gelir yatınca yat bebeişinde büyüsün onuda alıştırmıyalım şimdi sabahlamayaPazarları o yüzden sabahın köründe kalkıyorum kaynanam gibi başlıyor söylenmeye yoksa bizimki de
Bende kayınvalide yok ta annem yokluğunu aratmıyor sağ olsın varsa yoksa damadı sürekli direktif veriyorvalla kaynana maynana salladığım yok artık yirmi yıla merdiven dayadık artık alıştı arada geliyorlar söyleniyor duymuyorum kendisi dakik yedide hazırlar kahvaltıyı kızıda çağırır yapar kahvaltıyı geri gelir biraz daha yatar bakar ki uyanmıyorum kalkar muziği epeyce seslice açar yani yatıyo olsamda tıngırtılarından uyku kalmıyo hafta sonu geçtimi bayram ediyorum
Eşimde öyle diyor Nasıl olsa sabahlıyorsun beşiği salona koyalım biz diyor valla gidip yatalım en iyisi canım yarın ola hayrola iyi geceler Allah'a emanethadi kalk yatalım belki uykumuz gelir yatınca yat bebeişinde büyüsün onuda alıştırmıyalım şimdi sabahlamaya
Yok canim kist ihtimali varsa igne veryorİğne ile yapmalarının nedeni ne acaba baba hep klomen veriyorlar iğne ile daha çok mu yumurta oluyor
hadi iyi uykular sen erken kalkarsın bilirim oralarda uyunmaz sabahları istesende ben köyde 5te ayaktayım çünkü ordada sabah uyuyamam[/QUOTEvalla
yok cnm ne erkeni ya 11 de kalktım bende eşimde gec yatıyo gec kalkıyo kendi işimiz iddaa bayisi dükkanı var köyümüz yok cnm burasıda oralar gibihadi iyi uykular sen erken kalkarsın bilirim oralarda uyunmaz sabahları istesende ben köyde 5te ayaktayım çünkü ordada sabah uyuyamam
Nerelisin sen canimyok cnm ne erkeni ya 11 de kalktım bende eşimde gec yatıyo gec kalkıyo kendi işimiz iddaa bayisi dükkanı var köyümüz yok cnm burasıda oralar gibibi evde işim oluyo yemek temizlik okadar daha yemek yapcam of hergün ne yapsam derdi de var
Giresun tirebolu senNerelisin sen canim
Batman :)Giresun tirebolu sen
Hayirlisi olsun canim Allah kimsenin emegini bosa vermesin ben kasimda ilk asilamami yaptim ama malesef olmadi esim ikinciyi istemedi bende klomen kullanip catlatma ignesi yaptim iki gun once zir ama bir umut denemek istedim bakalim ne olacakUzagızsende ilk cocuk içinmi tedavı görüyosun aşılamamı yaptırıyosum , bendede bunay klomen kullandım 5 gün 12 gunumde aşılamam iptal oldu bu aya iğneyle bastan baslıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?