Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Banada cok sans vermemişti , kac yumurtan oluşmustu iğneylemi yaptırdın ,bana klımen vermişti anlamdım olan yumırtam nereye gitti birden catladımı kendisi sence
Benim sağda iğneyle tek yumurtam gelişti cnm aşılamadan iki gün önce 18 mm olduğunu söylemişti , kendi çatlasa ilişki önerirdi doktor diye düşünüyorum muhtemelen istediği ölçünün altında kalmış olabilir benimde klomenle bir ay öyle olmuştu doktor bu şartlarda çatlatmadın anlamı yok yumurta 15 mm de sağlıklı olmaz demişti

hım anladım. ilk defa gonal f kullandım fazla olmuş yumurta sadece catlatma iğnesi kullandım aşılama yada tüp bebek değildi. Umarım kist oluşmamıştır
Adetin uzun sürdüyse bu şekilde muhtemelen yumurtan fazla olduğu için olmuştur, kist olmadan dökülmüştür hepsi bence cnm için rahat olsun iğneler bi sonraki ayada etki edebiliyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bu ay kendiliğinden gelir bebişin inşallah

Ben dok
Ben doktora muane olmadan e2 degerime baktırıp öyle gidiyodum doktora 153 cıkmıştı en son ,sanada bakıyomuydu degerine inş benimde tıtar ığneyle ya bende cikolata kistide var sende ne rahatsızlıklı vardı cok sordum ama o yumurta catlamadıysa ne olur acaba kist falan olmaz inş

Pahallı bi ilaçmı içinde 1 tanemi oluyo doktor banada iğne vercekya o masraflı olcak sanırım
Bana rapor çıkardılar canım sadece fark ödedim eczaneye oda 200 tl civarı tuttu yoksa kutlusu 290 tl civarı raporsuz olursa bir kutuda 300 mg var Hergün 75 mg vuruldum bir kutu dört gün yetti toplamda üç kutu almış oldum 200 tl ye karışık anlatmadım umarım rapor çıkarabilirsen mutlaka çıkarttır herhalde bu sayfada en ucuz aşılamayı ben yaptırdım onun dışında bi ödemem olmadı

Benim e2 değerime hiç bakılmalı Can'ım haşimoto tiroidi hastasıyım ben çikolata kisti gebeliğe engel değil diyor doktorlar dert etme bu arada kist bendede oldu bir ay ama ilk adette gidiyor kistleşseydi kontrolünde görürdü herhalde ama

bencede sen uygun yaptırmışıneğer önceden yaşayan çocuğunuz yoksa bide en az üçmü dörtmü yıl evlilik şartıyla birde otuz dokuzundan gün almamış olma şartı ile ilaç raporu veriyorlar yoksa benim gibi ücretli alıyorlar ilaçları hayırlı sonuç alalımda varsın giden ara olsun

Ben dok
Ben doktora muane olmadan e2 degerime baktırıp öyle gidiyodum doktora 153 cıkmıştı en son ,sanada bakıyomuydu degerine inş benimde tıtar ığneyle ya bende cikolata kistide var sende ne rahatsızlıklı vardı cok sordum ama o yumurta catlamadıysa ne olur acaba kist falan olmaz inş
Bu arada puregon iğne gonal f iğneye göre daha uygun fiyata gonal f te fiyat farkı daha cok çıkıyor canım aklında bulunsun Hasretim30
Sen özel hastaneye mi gittin kac gün iğne kullanıyosun rapaoru kime nerede cıkartıyosun

Bu arada puregon iğne gonal f iğneye göre daha uygun fiyata gonal f te fiyat farkı daha cok çıkıyor canım aklında bulunsun Hasretim30
evet haklısın puregon ucuz ama menagon daha ucuz ve doktorumun bana söylediği puregonla menagonun hiç bir farkının olmadığı ücretli aldığım için menaogonu almamı tavsiye etti ikisindede menogon kullandım menogon 140 tl puregon 250 heralde çatlatma iğneside ovitrelle 70 pregnl 10 lira ikiside aynı dedi tek farkı iğneleri hastanede yaptırıyorsun kastan kendin yapmıyorsun zaten çoğunluğunu bu sitedeki arkadaşlardan temin ettim saolsunlar ssk fiyatına verdiler hatta üç tüpte ücretsiz verdi sabah mahmuresi adlı kullanıcı ALLAH onuda sevindirsin inşallah

Menegon ıyı fiyatı yine ama dıgerleri cok pahallı hergünmü o fıyatı vercez ya inş cok pahallı ilaç vermez bana ya

Menegon ıyı fiyatı yine ama dıgerleri cok pahallı hergünmü o fıyatı vercez ya inş cok pahallı ilaç vermez bana ya
yok canım bir paketi 140 lira her pakette 5 ampül var 75 ünite beş ilaç beş su şeklinde ücretliysen eğer yumurtalarında gelişme sorunu yoksa iki paket yetebilir benim iki aşılamamdada 9 ampül yeterli geldi 1 ampülde arttı zaten doktorunla konuşursun yumurta durumuna göre ilaç verir ben 75 ünite vurundum günlük ama 150 ünitede vurulanlar var onu doktor ayarlıyor

Evet canım uc yıl evli olmak gerekiyor rapor için haklısın bebişler gelsin de giden para olsun yeterki gelsinler artık

Ben üniversiteye gittim canım burda özelde doğru düzgün doktor yok toplamda 9 gün kullandım ben günlük 75 mg dan dozu doktor kişiye göre ayarlıyor tabi

Ben Menagon u bilmiyordum aklımda olsun canım çatlatma iğnesini bende prengly aldım ovitrelle aynı sonuç olarak acile gittim vuruldum siteden temin ediliyorsa süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…