- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
üzülme cnm ya inş bizimde bebişlerimiz olcak ,Hayirlisi olsun canim Allah kimsenin emegini bosa vermesin ben kasimda ilk asilamami yaptim ama malesef olmadi esim ikinciyi istemedi bende klomen kullanip catlatma ignesi yaptim iki gun once zir ama bir umut denemek istedim bakalim ne olacak
amin cnm , kendin mi yaptın tedavını doktora gitmeden kac yıllık evlisin niye olmuyo , bende ilaça tepki verdi degerim yukseldi hemen gecen cuma gittim de yumurtam vardı ve büyüktü 150 degerim ama pazrtesi gittim yoktu birsey o hafta sonu cumartesi pazar ama anladım ben sag tarafımda agrı oldu hafıf akıntımda oldu belkide catladı ne bilim ya vardır bi hayrıHayirlisi olsun canim Allah kimsenin emegini bosa vermesin ben kasimda ilk asilamami yaptim ama malesef olmadi esim ikinciyi istemedi bende klomen kullanip catlatma ignesi yaptim iki gun once zir ama bir umut denemek istedim bakalim ne olacak
Canım bu akşam yaptırcam test eşim bir gün daha geçsin dedi ama bugünde adet sancım başladı çok korkuyorumNe oldu canim sonuc belli olmadi mi daha
İnş bebiş vardır cnm , hadi hayırlısı merak ediyoruzCanım bu akşam yaptırcam test eşim bir gün daha geçsin dedi ama bugünde adet sancım başladı çok korkuyorum
İçini ferah tut Can'ım inşallah bebişindendir bu kasık Ağrı'ları inan benim de adet Ağrı'sından farkı yoktu stres yapma güzel haberi heyecanla bekliyoruzCanım bu akşam yaptırcam test eşim bir gün daha geçsin dedi ama bugünde adet sancım başladı çok korkuyorum
aaa gerçekten mi canm benim ufacık umudum bile yok adet olucam diye eşim istiyor testi de emin olmak için :Sİçini ferah tut Can'ım inşallah bebişindendir bu kasık Ağrı'ları inan benim de adet Ağrı'sından farkı yoktu stres yapma güzel haberi heyecanla bekliyoruz
İnşallah canım benim 7 gibi vericem 8 gibi sonuçlanır yazarım size çok saolun :*İnş bebiş vardır cnm , hadi hayırlısı merak ediyoruz
İnş güzel haberlerini alırız yaaaa gerçekten mi canm benim ufacık umudum bile yok adet olucam diye eşim istiyor testi de emin olmak için :S
İnşallah canım benim 7 gibi vericem 8 gibi sonuçlanır yazarım size çok saolun :*
Heyecan yaptim hadi hayirli haberler insallahaaa gerçekten mi canm benim ufacık umudum bile yok adet olucam diye eşim istiyor testi de emin olmak için :S
İnşallah canım benim 7 gibi vericem 8 gibi sonuçlanır yazarım size çok saolun :*
Kacta cikar sonuc bizimlede paylas bende yarin yaptiricmCanım bu akşam yaptırcam test eşim bir gün daha geçsin dedi ama bugünde adet sancım başladı çok korkuyorum
canım benim merak etme nasılsa her gece uyku yok illa yakalarsın bizi seninlede yaparız sohbetler zaten gün içinde girmiyorum akşamları geneldeyy kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz yahuu imrendim:)) Ben de erken kalkıyorum die duramıyorum çok geçe ama kaçırmışım sohbeti :))
Cnm beklemek cok zor haklısın ama herşeyde bi hayır vardır rabbim inş bizleride güldürsün,doktora gitmedinmi cnm ilaçlardan belkide gec olcaksın belkide vardır rabbim bilir hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme cnmHer akşam umudumu tüketip, her sabah yine umutla uyanıyorum..
Aşılamamın 22. gününde regl de olmadım, test de negatif çıktı.. Geç döllenme olabilir diye her gün umutla uyanıyorum. Allahım ne olur regl olmayayım demiştim regl olmadım, ama hamile de değilim. Eksik dua etmişim
Tam tarif edilen günde yerleşme kanaması gibi 2 gün süren kahve az miktrda kanamam oldu ve sol kasığım da ağrıyor hala.. Psikolojik galiba bunlar hep.... Offff beklemek çok acı verici..
Cnm gündüz iş oluyo giremiyosun sanırım bitti mi işlerincanım benim merak etme nasılsa her gece uyku yok illa yakalarsın bizi seninlede yaparız sohbetler zaten gün içinde girmiyorum akşamları genelde
belki kış olduğundandır genelde yazları gittiğimiz için uyuyamıyoruz sabah kışın gitsek bende uyurum gibi geliyor bizdede iş güç yok tarla taban yok köy ama küçük bir bostanım oluyo onunla oyalanıyorum yoksa bildiğin yerli turistyok cnm ne erkeni ya 11 de kalktım bende eşimde gec yatıyo gec kalkıyo kendi işimiz iddaa bayisi dükkanı var köyümüz yok cnm burasıda oralar gibibi evde işim oluyo yemek temizlik okadar daha yemek yapcam of hergün ne yapsam derdi de var
Hemen umutsuz deme ama herseyde umudumuz olmalı cnm öyle düşünme gayet güzel düşün güzel olsun üzülmeKeske bende asilama yapsaydim o heyecani bile guzeldi umutsuz beklemek daha kotu
Ewet cnm ama annemlerin bizim köyümüzde var arada gidip kakıyoruz herşey yazın güzel ya soguk geldi artıkbelki kış olduğundandır genelde yazları gittiğimiz için uyuyamıyoruz sabah kışın gitsek bende uyurum gibi geliyor bizdede iş güç yok tarla taban yok köy ama küçük bir bostanım oluyo onunla oyalanıyorum yoksa bildiğin yerli turist
yoo işten değilde gün içinde tv dahi izlemem zaten öylen kalkıyorum namazlarımı kılıyorum dualarım var onları yapıyorum evde bir yemek yapıyorum eşim kızım iş yaptırmıyorlar temizlik felan yapmıyorum pek bu ara aman bişeye elini sürme diyorlar jel kullanıyorum yuruyuş yapmam gerekiyo jel sonrası yuruyuştü arkadaşlarıma uğrak bazen onlar bana uğrar akşam yemeği ancak ondan sonra oturuyorum hem kızın dersleri oluyo gün içinde leptop onda oluyo benim günlüğüm böyle şimdi uzak diye gitmiyorum malum durumdan dolayı yoksa hafta sonları anneme gidiyorum ordada internet yok ozamanlardada giremiyorumbelki kış olduğundandır genelde yazları gittiğimiz için uyuyamıyoruz sabah kışın gitsek bende uyurum gibi geliyor bizdede iş güç yok tarla taban yok köy ama küçük bir bostanım oluyo onunla oyalanıyorum yoksa bildiğin yerli turist
yorumuda kendi yazımın altına yazmışımCnm gündüz iş oluyo giremiyosun sanırım bitti mi işlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?