- 20 Ekim 2015
- 72
- 19
- 3
Adetin uzun sürdüyse bu şekilde muhtemelen yumurtan fazla olduğu için olmuştur, kist olmadan dökülmüştür hepsi bence cnm için rahat olsun iğneler bi sonraki ayada etki edebiliyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bu ay kendiliğinden gelir bebişin inşallah
Rapor çıkartılıyor özeldede diye biliyorum cnm doktor kurul raporu çıkartılıyor aynı gün ben rapor için sekretere doktorun yazdığı bir kagıt verdim gerisini onlar yaptılar üniversitede özelde 30 tl rapor parası alıyorlarmış galiba8 yıllık evliyim nasıl rapor cıkartıcam özl hastane rapor veriyomu
Yumurta bitanemiydi seninde cnm kaç mm dibende 75mg kullandım
İğne ile yapmalarının nedeni ne acaba baba hep klomen veriyorlar iğne ile daha çok mu yumurta oluyorevet haklısın puregon ucuz ama menagon daha ucuz ve doktorumun bana söylediği puregonla menagonun hiç bir farkının olmadığı ücretli aldığım için menaogonu almamı tavsiye etti ikisindede menogon kullandım menogon 140 tl puregon 250 heralde çatlatma iğneside ovitrelle 70 pregnl 10 lira ikiside aynı dedi tek farkı iğneleri hastanede yaptırıyorsun kastan kendin yapmıyorsun zaten çoğunluğunu bu sitedeki arkadaşlardan temin ettim saolsunlar ssk fiyatına verdiler hatta üç tüpte ücretsiz verdi sabah mahmuresi adlı kullanıcı ALLAH onuda sevindirsin inşallah
evet zaten çatlatmayı eczaneden aldımda saolsunlar menagonları elinde tedavisinden kalanlar ssk parasına satıyorlar çok iyi oluyor ALLAH dağına göre kar verir derlerya buda o olsa gerek ben ilk paketi eczaneden aldım diğerleri siteden ama başka yerlere çok para harcadım hayırlısı olsunda başlangıçta 4 milyar harcadım bir takım tetkiklere eşimin benim hep özelde oldu üstüne üstük aşılama günü tatildi ilkinde eşimin sperm yıkama işlemini özel tüp bebek merkezinde yaptırdık beş yüzlira sade ona verdik ama ikincide sadece 130 lira ilaç parası verdik menogon pregnl artı jelBen Menagon u bilmiyordum aklımda olsun canım çatlatma iğnesini bende prengly aldım ovitrelle aynı sonuç olarak acile gittim vuruldum siteden temin ediliyorsa süpermiş
İğne ile yapmalarının nedeni ne acaba baba hep klomen veriyorlar iğne ile daha çok mu yumurta oluyor
ilkinde üç dediler yedinci günde biri 17 biri17buçuk biri daha küçüktü iki gün daha iğne ol üçüncü gün çatlatma iğnesi 36 saat sonrada aşılama dediler tutmadı zaten ikincide birtane oluştugene 7. gündü heralde 14 milimdeydi iki gün daha iğne kullandım tekrar çatlatma vs aşılama o kadar bende 9 gün kullandım menogonuYumurta bitanemiydi seninde cnm kaç mm di
Önce klomenle başlıyorlar eğer başarılı olmassa genelde ozaman iğneye geçiyorlar cnmİğne ile yapmalarının nedeni ne acaba baba hep klomen veriyorlar iğne ile daha çok mu yumurta oluyor
Benimde bu ay bitanecikti bende bitane olsun bizim olsun dedim hep inşallah seninde öyle olur canımilkinde üç dediler tutmadı zaten ikincide birtane oluştu
Ben 6 kez falsn klomen kullandım bir kere hamile kaldım ama kürtaj oldum şimdi iğneye geçmek istiyorum benim yumurtalarim klomene hemen cvb veriyor 12.gün falan 20mm oluyor acaba dr söylesem miöncelikle klomenle en az 4 kere deniyorlar bu süreçte hamilelik gerçekleşmezse iğneye geçiyorlar yani benim tedavim böyle oldu
İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını bu ay verir canım bende izmire yada Bursa'ya gitmeyi düşünüyordum ama buraya yeni taşındık şehir değiştirince masraflar birden arttı yaza giderim diyordum o arada üniversitede şansımı deneyeyim dedim Rabbim daha aratmadı hamdolsunevet zaten çatlatmayı eczaneden aldımda saolsunlar çok iyi oldu elinde tedavisinden kalanlar ssk parasına satıyorlar çok iyi oluyor ALLAH dağına göre kar verir derlerya buda o olsa gerek ben ilk paketi eczaneden aldım diğerleri siteden ama başka yerlere çok para harcadım hayırlısı olsunda başlangıçta 4 milyar harcadım bir takım tetkiklere eşimin benim hep özelde oldu üstüne üstük aşılama günü tatildi ilkinde eşimin sperm yıkama işlemini özel tüp bebek merkezinde yaptırdık beş yüzlira sade ona verdik ama ikincide sadece 130 lira ilaç parası verdik menogon pregnl artı jel
Daha önce başka bir doktorda klomenle tedavi olduysa 6 kez tabi doktoruna söyle iğneye geçmekte fayda vardır belki çünkü 5 ten fazla klomen tedavisini önermiyorlarBen 6 kez falsn klomen kullandım bir kere hamile kaldım ama kürtaj oldum şimdi iğneye geçmek istiyorum benim yumurtalarim klomene hemen cvb veriyor 12.gün falan 20mm oluyor acaba dr söylesem mi
ALLAHIM gönlüne göre versin kimsenin boynunu bükmesin ben kendim için zerre üzülmüyorum çok şükür bir tane var yiğenimin olmuyor beş yıldır çok üzülüyorlar çok kahrediyorlar o beni çok üzüyor gözlerim doluyor onları düşündükçeİnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını bu ay verir canım bende izmire yada Bursa'ya gitmeyi düşünüyordum ama buraya yeni taşındık şehir değiştirince masraflar birden arttı yaza giderim diyordum o arada üniversitede şansımı deneyeyim dedim Rabbim daha aratmadı hamdolsun
Teşekkür ederim canım allah razı olsunDaha önce başka bir doktorda klomenle tedavi olduysa 6 kez tabi doktoruna söyle iğneye geçmekte fayda vardır belki çünkü 5 ten fazla klomen tedavisini önermiyorlar
samsunu bilemem ama istanbulda ünuversite hastanelerinin dışında rapor vermiyorlar özelde felan vermiyorlar ünüversite hastanesine gidince zaten ne gerekliyse yazan bir kağıt veriyorlar tamamlıyorsun dosyanı açıp kurula gönderiyorlar aldınmıydı raporunu istediğin yerde yaptırıyorsun aşılama yada tüp ama devlette yaptırırsan iki aşılamadan sonra tüpe geçe iliyorsun özelde yaptırdığın aşılamayı saymıyorlar tüpe geçiş için8 yıllık evliyim nasıl rapor cıkartıcam özl hastane rapor veriyomu
onu durumuna göre doktor ayarlar heralde mesela bende kist yaptı klomen o yüzden direk iğneye geçtiler yoksa benimde klomenle iki yumurtam gelişmişti yumurtalıklarında sorun yoksa farketmiyor aynı gelişiyo yumurtalarİğne ile yapmalarının nedeni ne acaba baba hep klomen veriyorlar iğne ile daha çok mu yumurta oluyor
Tşk cnmsamsunu bilemem ama istanbulda ünuversite hastanelerinin dışında rapor vermiyorlar özelde felan vermiyorlar ünüversite hastanesine gidince zaten ne gerekliyse yazan bir kağıt veriyorlar tamamlıyorsun dosyanı açıp kurula gönderiyorlar aldınmıydı raporunu istediğin yerde yaptırıyorsun aşılama yada tüp ama devlette yaptırırsan iki aşılamadan sonra tüpe geçe iliyorsun özelde yaptırdığın aşılamayı saymıyorlar tüpe geçiş için
İnşallah yeğenine de tez vakitte verir Rabbim cok zor beklemek sabretmek benim annem 20 yıl beklemiş beni hep anlatır hissettiklerini yaşadıklarını o yüzden çok iyi anlıyorum bende çok korktum ya annem gibi olursa diye Kimseyi Mevla'm evlat hasretiyle sınamasınALLAHIM gönlüne göre versin kimsenin boynunu bükmesin ben kendim için zerre üzülmüyorum çok şükür bir tane var yiğenimin olmuyor beş yıldır çok üzülüyorlar çok kahrediyorlar o beni çok üzüyor gözlerim doluyor onları düşündükçe
Ne demek cnm cümlemizden razı olsunTeşekkür ederim canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?